Suntem in clasa a-II-a :2010-2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Ne-am inscris si noi azi la Smart, a vrut la toate disciplinele, m-am conformat, iar sambata merge la Nastasescu-Evaluare in educatie-romana.Sper sa ii educe rabdarea si concentrarea, nu ma astept neaparat la minuni, dar sa se obisnuiasca si cu alte figuri decat invatatoarea si cu alte tipuri de subiecte si nu doar cu FB ped linie. Daca va lua puncte putine ma gandesc ca o va ambitiona sa lucreze in plus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Grele problemele, aici nu fac asa ceva .

Stefan are de prezentat lunea viitoare una dintre cele 3 carti pe care a luat-o lunea asta de la biblioteca. Pana acum nu a mai prezentat nimeni cartea, sper totusi sa nu fie el primul... NU este o carte complicata. Doamna i-a lipit pe caiet o foaie cu cate indrumari pentru prezentare... eu am emotii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Happi,evaluarea la romana e usoara,n-ai de ce sa te temi.Daca stie sa puna semnele de punctuatie bine si sa conceapa un enunt de cateva randuri pe teme date sau cu cuvinte date incadrandu-se bine in pagina-asa cum au tot facut de cateva luni-nu poate lua mai putin de 90-92 p cred eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalya spune:

Si noi mergem la nastasescu sambata. Am fost si la matematica
Sper sa ne simtim bine. Aseara ne-a sunat dna.invatatoare sa ne spuna ca ieri au fost 5 copii in clasa si ca de astazi se inchide clasa noastra pana luni. Toti copiii sunt bolnavi...am inteles ca unii dintre ei au facut 40 temp si f greu scadea.

sanatate multa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Dragelor, multumesc de raspunsuri. Am googelit si am scos de pe un site "salvatieducatia" cum e cu aproximarea. Numerele care au ultima cifra mai mica decat 5 se aproximeaza prin lipsa iar cele care au ultima cifra mai mare sau egala cu 5 se aproximeaza prin adaos. Am printat materialul, l-am pus frumos in dosar si l-am trimis azi invatatoarei. Sper sa nu mi-o fur, sa se supere si sa devina ranchiunoasa pe copil. Vom vedea. Doar ca nu pot sa tac.
Azi Matei are circ in scoala. Cred ca si Sofia, nu? Asa ca scapa de 2 ore de romana. Dupamiaza are program de stomatologie (o mica cariuta la o masea de lapte) si antrenamentul de karate. De saptamana asta incep antrenamentele zilnice pt campionatul din 12-13 martie. Asa ca vom trage tare sa terminam lectiile la timp. Si el s-a inscris la toate Smart-urile, asa ca avem ce sa facem si in aprile . Sanatosi sa fim.
Lalya, sanatate si voua, sa nu luati viroza aia cu febra mare!
Nicoleta, bafta lui Stefan la prezentare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

da, si Sofia. Si draga de ea, la inceput zicea ca nu stie daca se duce, mi-a zis ca e un fel de spectacol unde se pune muzica de lady gaga si ei nu-i place.
abia seara tarziu am interogat-o mai atenta si am aflat ca e cu trucuri si magie (atata mi-a zis). Si ca muzica se pune mai incet :D, si am zis ca e fraiera daca nu merge.

E f anxioasa la chestia cu muzica tare din cauza ca a fost de 2, 3 ori la partie cand era ceva concert din ala idiot de te dureau urechile, e nitel traumatizata de atunci de ideea de muzica cu volum.

Nicoleta, e f tare ideea cu prezentarea, as vrea sa ii invete si pe ai nostri.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

a, Anya, si sa vezi faza, cica e un doua serii: clasa 1 si clasa a doua, apoi 3 si 4. Si Sofia cica, asa, zambind cu condescendenta:

o sa trebuiasca sa avem grija cu astia micii...

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalya spune:

Multumim de urari Anya, se pare ca viroza nu am luat-o, in schimb, am luat streptococ-ul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Mai bine i-ar invata se deschida gura (referitor la prezentarea lui Stefan) decat sa caste gura (la circoteca ). In plus, cica sa mai aiba si 5 lei la ei sa-si ia trusa de magie. Am apreciat ca al meu copil a cerut 10 - ca sa ii ia si fratiorului mai mic o trusa.
Lalya, daca sunteti cu steptococ v-ati aranjat de niste antibiotice.

Mergi la inceput

las , ca Sofia a venit super incantata.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput