Suntem in clasa a-II-a :2010-2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Nu am eu cum sa pun linia pe deasupra :) Sunt numere de forma 636 .
Cred ca matematica merge rezolvata pe muzica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

deci a= a, ok;)

a facut acum problmea cu numerele. A facut-o cu segmente, absolut singura, in mai putin de 10 min.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sunt probleme pentru cei care vor sa depaseasca nivelul lui 7 mere si 25 de pere din care catelul a mancat 2 pere,cate fructe mai sunt.Sunt bune si alea pentru a exersa adunarea si scaderea,dar in curand se vor duce concursurile de numarat si adunat si scazut.

Mergi la inceput

Sabina,noi nu avem cum sa stim ce pot ei daca nu le dam si altceva decat rutina de la scoala.Care e buna si ea normal dar unii pot mai mult

Mergi la inceput

pai da, si ea zice ca la scoala mai fac de genu asta uneori. Invatatoarea lor e buna la mate, sotul ei e prof de mate, fata ei are doctorat pe mate si e asistenta la univ. Si e o fata f dulce, care o ajuta pe mama ei la serbari etc.

Eu i le dau Sofiei pt ca ii plac, o atrag.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

hha, sa vezi, ziz eu, sofi, iti mai dau unele dragute, numere de genu aba..la care ea,aaaa, da, stiu, si a e tot a, nu?

:)))

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

mamici, eu recomand piticilor isteti probleme de logica...gasiti si pt clasa a doua pe http://egovbus.net/rdl/potw_arhiva.php aveti rabdare si gasiti-le probleme dragute care sa le dezvolte gandirea....ecuatiile matematice nu au ce cauta la nivel de clasa a doua. Grafic, desene, fluturasi, imaginatie, joaca...asta inseamna matematica pentru cei mici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Si eu m-am crucit cand am vazut ca ei fac in clasa probleme de genul: suma a trei numere este 126; sa se afle numerele, daca: suma primelor doua este 45, suma ultimelor doua e 71 (cifrele date de mine sunt la plezneala, doar de exemplu). Eu m-am crucit, dupa cum spuneam, iar fiu-meu zice, aaa, pai astea sunt simple...
Alta generatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Fi-mea zice ca 55 se aproximeaza 60 si 45 se aproximeaza 50. Asa le-a zis invatatoarea, asa face si de fapt asa zic si eu ca e corect.
Tisina problemele de felul ala sunt intr-adevar obisnuite. Si ei fac in clasa de-astea, mai primesc la teste cate una.
Evaluarile mie mi s-au parut ok, destul de usoare dar nu foarte. Singurul lucru care nu mi s-a parut ok (pentru a II-a adica) este ca s-a punctat mai mult scrisul in cuvinte decat operatia matematica (din 3p aveau 2 pt scris si 1 pentru rezolvarea corecta). Lor nu li se cere la scoala sa explice in cuvinte ce fac, nici eu nu i-am zis mai mult decat in treacat, evident ca n-a scris in cuvinte (nici ea, nici ceilalti).
Una peste alta in cazul nostru parca incepem sa ne obisnuim si cu concursurile. Inca un pic de atentie si ar fi chiar perfect .
Dupa evaluarile la romana de sambata avem pauza lunga la concursuri - adica pana in aprilie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Si fiu-meu aproximeaza la fel: 45 - 50; 55 - 60, adica in mod crescator (din 5 in 5).
Ati invatat tabla inmultirii? Doamna noastra ne-a spus ca ar fi bine ca pana sa inceapa clasa a III-a sa stie deja tabla inmultirii, ca atunci cand o vor face nu vor avea timp sa o aprofundeze si le va fi greu. In programa, aceasta se face din clasa a III-a.

Mergi la inceput