FIV la Sibiu (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

FELICITARI MONARAMONA ,SARCINA USOARA SI PESTE 9 LUNI SA TI TII BEBELE IN BRATE.
BAFTA MULTA SI LA RESTUL FETELOR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_1978 spune:

buna brabe,am vazut ca esti tot din Valcea eu am rh negativ dar al sotului nu il stiu ca nu l-a facut eu am un ovar polichistic alte probl nu am sotul are spermograma ok dar pur si simplu nu raman de luna asta incep stimulare dar eu stiam ca rh negativ treb urmarit in sarcina nu inainte poate iti activezi PM sa mai vb acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

stiam si eu ca daca rh nu sunt la fel ..atunci nu sunteti compatibili..dar nu dispera ..mai cauta , mai intereseaza-te pe net gasesti multe despre lucrul asta

MULTUMESC DOAMNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugar24 spune:

Multumesc de informatii

Mergi la inceput

sa ne spui cati ai..si daca sunt bine

MULTUMESC DOAMNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaa28 spune:

Monaramona in afara de utrogestan ce tratament mai iei? Spune-ai la un moment dat de medrol si clexane. Iei asa ceva?

Mergi la inceput

maria am luat medrol la celelalte FETuri(2)..la asta nu mi-a mai dat..si clexan nu am luat

MULTUMESC DOAMNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui monaramona

stiam si eu ca daca rh nu sunt la fel ..atunci nu sunteti compatibili..dar nu dispera ..mai cauta , mai intereseaza-te pe net gasesti multe despre lucrul asta

MULTUMESC DOAMNE

Rh diferit nu da probleme de compatibilitate. Pt conceperea unui bebe, nu conteaza rh-ul barbatului, doar cel al femei. Daca aveti rh negativ, singura problema este ca aveti nevoie de o injectie speciala, care se face imediat dupa o nastere sau un chiuretaj, pt a preveni avortul in cazul urm sarcini. Atat, alte probleme nu sunt, si in nici un caz, rh-ul diferit, nu creaza probleme in a concepe un bebe :)
Am 2 prietene f f bune, ambele rh negativ, sotii rh pozitiv, amandoua au ramas insarcinate fara nici o problema, si bebei s-au nascut ok. Intr-un caz bebeul a luat rh-ul tatalui, adica pozitiv, in alt caz a luat rh-ul mamei adica negativ.

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriana_1978

buna fetelor imi poate raspunde si mie cineva daca e posibil ca eu si sotul sa nu fim compatibili?sau daca exista teste ceva,sa aflam daca suntem compatibili?ati mai auzit de asa ceva?

Da, exista cazuri in care cuplurile nu sunt incompatibile. Femeia poate dezvolta asa numitii anticorpi antispermatozoizi http://www.synevo.ro/anticorpi-antispermatozoizi-in-ser/
In acest caz,femeia creaza anticorpi la spermatozoizii sotului (e f ciudat fenomenul, caci exista femei care creaza anticorpi la sperma unui barbat, dar pot fi compatibile si nu au probleme cu alt barbat). Daca cititi pe net, se pare ca nu au gasit un leac sau o explicatie la probl asta. Singura solutie in acest caz sunt inseminarile, sau FIV.
Un alt test pt a vedea daca partenerii sunt compatibili este Testul postcoital (Testul Huhner). Se ia mostra din col, intre 4-8 ore de la contactul sexual, realizat in preajma ovulatiei, si se numara la microscop spermatozoizi vii, precum si starea acestora, este important ca macar cativa sa aiba miscari de inaintare.
O alta problema poate fi ph-ul care iese in urma analizei - spermograma.Un pH mai mare sau mai mic (inafara limitelor de laborator) poate ucide spematozoizii sau afecta capacitatea de a penetra ovulul.

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_29 spune:

Buna,
Am fost astazi la eco si sunt bine amandoinici acum nu-mi vine sa cred,mi-e si frica sa ma bucur dar sper sa ne ajute dumnezeu sa fie bine.
Monaramona,Nokianne va astept cu vesti bune.
Bafta tuturor

Mergi la inceput