FIV la Sibiu (23)
Raspunsuri - Pagina 6
crudiutalida spune:
TI-AM SPUS EU mONA CA O SA REUSESTI?
SI CE BINE NE SADE LA GRAVIDUTE...
ACUM ASTEPTAM SA NE SPUI CATI SUNT
10+ FERICITA!!!
monaramona spune:
tu vei lua bataita ca nu sunt 3..ca sotul meu e speriat si de 2 dar mite de 3..fuge de acasa
MULTUMESC DOAMNE
uratica spune:
deci..vin cu vesti-bune si mai putin bune..
am 16 foliculasi-insa 4 sunt deja maturi si 12 mai micuti..asa ca am hotarat cu drul sa ii pierdem pe cei mari si sa mai continui cu stimularea 2 zile..mi-e frica un pic de hiperstimulare dar merita riscul zic eu..
voi ce ziceti?am luat hotararea cea mai buna?asa voi avea 12 foliculi..se incadreaza si cu perioada mea de ovulatie..endometrul e perfect!chiar zicea drul ca de mult nu a mai vazut un endometru asa..si forma si marime si tot!
in rest toate bune si frumoase..nu ma doare nica..si continui cu intepaturile!insa tare fericita sunt ca am mai pus cateva kg pe mine dupa laparo-desi la inceput vroiam sa slabesc..ptr ca nu am de ce prinde ptr a face injectiile..uff..
deci fetele ce ziceti?cum stau?ce pot face ptr maturarea celorlati in afara de tratament?
restul gastii-pupici multi!
hypnotic1978 spune:
Felicitari mona, ma bucur mult pentru tine si pentru toate fetele care au reusit. Doamne ajuta sa fie bine in continuare!
12+
mariaa28 spune:
MONA felicitari si din partea mea si sa dea Domnul sa fie bine timp de 9 luni. Sarcina usoara!
brabe spune:
buna!
pentru fetele care au facut FET am si eu o intrebare - cam cate zile dureaza tratamentul inainte de transfer?
multumesc!
monaramona spune:
hypnotic si mariaa va multumesc
brabe ..tratamenmtul incepe din a 3 a zi de CM ..cu femoston si dupa 10 zile mergi la eco sa vezi cum stai cu endometrul..iar peste inca 3-4 zile ii pui..se poate sa iti mai dea si alte pastile gen aspenter, si utrogestanul inainte de ai pune cu cateva zile
MULTUMESC DOAMNE
brabe spune:
merci monaramona! sarcina cat mai usoara!
reusitele voastre imi dau si mie speranta, desi dupa vreo 5 ani de incercari si esecuri este foarte greu sa ramai pozitiva.
toate cele bune!
adriana_1978 spune:
buna fetelor imi poate raspunde si mie cineva daca e posibil ca eu si sotul sa nu fim compatibili?sau daca exista teste ceva,sa aflam daca suntem compatibili?ati mai auzit de asa ceva?
brabe spune:
buna adriana!
nu cunosc ce probleme ai. stiu ca incompatibilitatea rh-ul intre parteneri poate fi o problema a infertilitatii.