FIV la Sibiu (23)
Raspunsuri - Pagina 5
monaramona spune:
multumesc fetelor ptr urari ..si va doiresc numai bine
oria ..tu ai avut 38 in ziua 9 si ai gemene..pai eu cu 48 in ziua 9 am 3 ????
fetelor ..care mai aveti gemenasi , cat ati avut beta si in ce zi?
MULTUMESC DOAMNE
gabri-ela spune:
FELICITARIIIIII MONARAMONAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si multa sanatate puiutilor tai
14+
MULTUMESC DOAMNE!
Gabi_B spune:
mona, FELICITARI!!!! uite ca perseverenta si rugaciunile au dat roade! ma bucur mult pt tine, am citit, pe aici si mi-a parut rau pt fiecare incercare nereusita, dar asta este in trecut acuma!!!
cat despre beta, ce sa-ti zic, eu am avut beta in ziua 12 de la ET 354 (si am avut 3 embrio de ziua 3 pusi) si este un singur bebe!!! asa ca nu stiu ce sa zic cu concordanta asta intre nr gagalicilor si beta.
Important este ca E POZITIV!!!!
te pup si sarcina usoara! indiferent cate minuni ai tu in burtica!
Gabi+32
placenta previa centrala
Oria77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monaramona oria ..tu ai avut 38 in ziua 9 si ai gemene..pai eu cu 48 in ziua 9 am 3 ???? |
Ha! HA! Abia astept sa vad cate inimioare ai luat acasa! Si avand in vedere ca tu te-ai rugat muuuult mai mult timp decat mine, trebuie sa-ti marturisesc, doamna, ca ai toate sansele!
22+ cu si
misspii spune:
MONA - azi am vazut !!!felicitari!ma bucur enorm pt tine,multa sanatate si sa auzim numai vesti bune.
Oria - eu nu am avut nimic dupa cerclaj,nu am sangerat ,nu am avut nici un fel de dureri sau vreo jena,nici acum nu simt nimic dar medicul ma scoate din sarite tot zice sa stau in pat ....eu nu am avut nimic (greata,voma...) doar nu dormeam dar stau si pe acasa in perioada aceasta.Ai grija de voi!
Essperantza - eu am decis sa iau utrogestan in continuare ,cum zice medicul care supravegheaza sarcina,acum nu stiu ce sa zic ,la cati te duci tot diferit zic,asa ca o sa iau utrogestan pana in sapt 35 .
Mai iau Elevit dar am o pofta de mancare exagerata ,medicul zice sa iau 2/zi dar iau cam 1 la 2 zile si Fe mai iau in fiecare zi cate 1 dimi .Te pup si ne mai auzim.
Oria77 spune:
Fost la Elias, venit de la Elias... Se pare ca bubulinele au trecut la curatenia de primavara: Ce-i asta? Colon? Nu ne trebuie, e al lui mami! Afara cu el! Astia? Plamani? Nici astia, sunt tot ai ei... Ideea e ca minunile mele imi preseaza rau pe colon si pe stomac, de durerea care pleaca in toate directiile! Pe partea de sarcina, totul e perfect! Si sunt fericita ca e rau da'... bine!
Asa cum zicea si Gabi, orice problema, oricat de marunta vi se pare, nu o neglijati. Poate ca nu e nimic dar nu se stie niciodata, Doamne-fere' ce poate sa apara!
Viitoarele mamici sarcini cat mai lipsite de peripetii!
22+ cu si
monaramona spune:
oria ..ma faci sa rad ca de obicei..intotdeauna ma binedispui
missipi , gabi_B,gabriela,muleumesc mult
ramo..eu nu am simtome..ff rar cand simt o jena mica pe la ovare in rest nimic..deocamdata..singurele dureri au fost in ziua 5 si 6 ..pe urma nimic , nimic
peste 10 zile ma duc la eco si acolo vedem cate inimi sunt
MULTUMESC DOAMNE
uratica spune:
buna fetele!
eu sunt in z 6 de stimulare..insa nu simt nici o durere..nu ma dor ovarele-nu ma doare nimic!e normal?
andreea parca tu ai intrebat..ptr candida mi-a dat ovule timp de 3 zile..in legatura cu hep b-sunt purtator sanatos de virus..nu ma afecteaza-insa in caz de sarcina bebe va fi vaccinat la nastere..
maine ma duc la eco-sper sa fie bine!Doamne ajuta!
brabe spune:
Buna fetelor!
In sfarsit m-am hotarat sa scriu desi va citesc de foarte multa vreme.
Si eu am trecut printr-un Fiv reusit la Sibiu, dar din pacate sarcina gemelara am pierdut-o la 12 sapt. Acum ma pregatesc pentru FET desi imi este f frica. Reusitele fetelor din ultimul timp imi dau speranta.
Felicitari tuturor!