FIV la Sibiu (23)
Raspunsuri - Pagina 4
lorelei78 spune:
Andrreea,eu am cumparat partial tratamentul de stimulare,adica doar ce mi-a dat dr pana acum.M-a costat ~2400 ron si daca imi merge bine,mai trebuie sa cumpar vreo 2 fiole de Gonal insemnand inca 1500 ron.Si eu voi merge la eco dupa AC,trebuie neaparat...Maine imi si fac programare,dar merg aici,in Bv:)
Oria,am vazut ca tu ai luat ceai de cretisoara si ai baut un paharel de vin:)Oare ar merge sa fac acelasi lucru,sunt deocamdata o perioada pe anticonceptionale,1 luna...Ar merge acum sau cand incep stimularea?
nichi spune:
FELICITARI Monaramona,si la toate fetele care au reusit anul asta la Sibiu!
Multi pupici
misa_21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monaramona buna fetelor azi ziua 9 de la transfer (crio-et) am facut beta 48,12...am reusit...va doresc si voua fetelor sa simtiti ce simt eu acum..cat mai curand..multumesc fetelor care s-au rugat ptr mie oria vin si cu semnatura cat de curand...se pare ca camasa verde mi-a purtat noroc MULTUMESC DOAMNE |
Bravo Mona,te-am urmarit si sincer ma bucur f mult pe gtreusita ta.Urma a scapat turma.
Felicitari!
monaramona spune:
multumesc fetelor si sper sa ma urmati si voi cat de curand....secretul...SA VA RUGATI MULT
MULTUMESC DOAMNE
monaramona spune:
dragele mele ..cine stie sa ma modifice si pe mine de pe prima pagina ca m-am cam saturat de cand stau acolo
taliduta sunt dupa tine
MULTUMESC DOAMNE
cati_puck spune:
Dragelor,
din pacate la mine beta e in scadere: 15.3
La mine se repeta istoria de la primul FIV: sarcina oprita in evolutie.
Va tin pumnii voua. Doamne-ajuta!
Oria77 spune:
Mona, fetita draga, am avut emotii cat casa! Stiam ca si tu esti pe ultima suta de metri, ca incerci de atata timp si aveam asa un gust amar cand vedeam ca o iei iar si iar de la capat! Mare dreptate ai, si eu tot asta le spun la fete, secretul cred ca e in rugaciune, cred ca nimic si nimeni nu ne poate ajuta mai mult in astfel de clipe! Plus ca, la niciun FET nu te-am vazut asa de hotarata si de pozitiva, erai convinsa ca de data asta va fi bine si uite ca asa a fost! Te pupam toti 4 si-ti dorim o sarcina usoara, asa cum o meriti!
misspii saru-mana de grija, ce sa zic, eu am sters-o din spital chiar in seara aceea, dupa negocieri cu medicul am pierdut cred 10 picaturi de sange cu totul! Inca iau scobutil si No-spa la 8 ore. Sincer, ma resimt cumva, am niste arsuri/dureri aleatoare in zona colului, sper sa fie normale... Si tu ai patit la fel?
lorelei78 cretisoara nu-ti poate prisosi. DrI afirma ca n-ar avea cine stie ce efecte (desi m-a mancat pielea sa-i zic ca si cucuta e o planta, nici aia n-are efecte?! ) dar eu l-am baut pentru linistea mea sufleteasca. Poti sa incepi sa-l iei de acum fara probleme. Cu vinul rosu sa ai grija, sa nu bei dupa punctie pana la ET, nu ai voie in perioada aceea sa te apropii de alcool.
cati imi pare rau sa citesc vestile tale... Sanatate multa, liniste si mai multa si sper din suflet sa descoperi care e cauza pentru care treci prin calvarul asta a 2-a oara!
22+ in al 9-lea cer cu si
alina06st spune:
Monaramona, tare mult ma bucur pt tine! Iti doresc numai bine de-aici inainte! 9 luni cat mai usoare si frumoase!
in luna a 7-a cu minune de sanatos si vesel!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
honeys spune:
Mona doamne ajuta, imi dai sperante ca urmeaza sa fac si eu FET.
Cati, imi pare rau, analizele de trombofilie ti le-ai facut?
Eu din cauza lor cred ca am pierdut prima sarcina.
va pup