FIV la Sibiu (23)
Raspunsuri - Pagina 8
Oria77 spune:
ramo_29 felicitari pentru asemenea vesti! Si ne asteptam nu sa te bucuri ci sa fii direct ! Cam de 3 ori mai fericita decat ai fi in mod normal! Sarcina usoara si senina!
23+ cu si
adriana_1978 spune:
Buna mada81lina mersi mult de informatii stiam si eu ca rh negativ treb urmarit in sarcina dar nu eram prea sigura dupa tot ce mi se intampla o sa vb cu dr I luna asta cand merg la stimulare sa vedem ce zice de Testul postcoital si poate la mine e asa,poate dezvolt anticorpi antispermatozoizi ma cam sperie chestiile astea dar nu mai rezist nu inteleg de ce nu raman
PT ramo_29 bravo felicitari sa ai o sarcina frumoasa si sa te bucurii de ingerasii tai
monaramona spune:
ramo ma bucur ca e bine ..acum urmez eu la eco saptamana viitoare
nokiane nu ne zici nimic?
MULTUMESC DOAMNE
deeva73 spune:
Ziua buna fete dragi,
Va mai amintiti de mine? Am lipsit in ultima vreme de pe forum. In decembrie am facut FIV... rezultat negativ. Am fost asa de nacajita. Acum pot iara sa stau de vorba cu voi, supararea o trecut, nu mai imi pasa.
Felicitari celor cu reusite!
monaramona asa ma bucur sa aflu ca esti gravi.
oria ce-mi place ca ti-ai pastrat simtul umoruluu.
Va pup, mai povestim
Imi caut linistea.
persi spune:
Salutari fete dragi!!!!
Am intrat special sa o felicit pe Monaramona,si sa-i urez sarcina usoara si bb sanatos,sau poate bb-ei sanatosi.
Cu ocazia asta felicit si restul fetelor care si-au indeplinit marele vis,urandule deasemeni sarcina usoara si bb-ei sanatosi.
Multa,multa bafta celor care sunt in focuri si din proprie experienta va spun sa nu va indoiti o clipa de sansa voastra si de faptul ca D-zeu o sa va ajute sa duceti la capat"crucea"
toate burticile si fiv-oasele!!!
fericita de +32 Radu Andrei
lelu spune:
Monaramona felicitari!!!!! sarcina usoara si sanatosi !
Vin si au din urma cu stimularea ....
monaramona spune:
persi, deva si lelu..multumesc frumos
persi nu mai ai mult..ce au trecut lunile..pai era si vremea sa reusesc si eu ca eram cam veche pe aici
oare ce a patit nikianne de nu mai ne da nici un semn de viata?chefuieste????
MULTUMESC DOAMNE
cati_puck spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramo_29 Buna, Am fost astazi la eco si sunt bine amandoinici acum nu-mi vine sa cred,mi-e si frica sa ma bucur dar sper sa ne ajute dumnezeu sa fie bine. Monaramona,Nokianne va astept cu vesti bune. Bafta tuturor |
Felicitari, Ramona!
Sa ai sarcina usoara si sa fie sanatosi!
Te pup.
Andrreea spune:
Monaramona felicitari!! iti doresc toate cele bune si o sarcina perfecta
Lorelei tu ce mai faci??
Eu sambata termin cu anticonceptionalele si vineri am programare la Polisano pentru ecografie si sa-mi prescrie tratamentul de stimulare.
Mi-a zis dr I sa nu-mi fac probleme cu tratamentul de stimulare ca pot sa-l cumpar de la farmacia de langa Polisano cand o sa ma duc vineri la ecografie..Mi-se pare cam ciudat pentru ca din cate am inteles de la voi..se gasesc mai greu medicamentele..dar am mers pe mana lui..
Mai am si eu o nedumerire..de tratament cand ar trebui sa ma apuc?in prima zi a menstruatiei?
A-ti putea sa-mi spune-ti si mie pasii pe care i-ati urmat?(la tratament ma refer) in ce zi v-ati apucat,cat a durat etc..
Nu mai am rabdare pana vineri si sper sa ma lamuriti voi
uratica spune:
andreea-tratamentul il incepi in z2 sau 3 de cm...in functie de ce vede la eco si in functie de analize iti da si tratamentul care dureaza tot asa in functie de cum raspunde organismul tau!de exemplu la mine a durat 9 zile..dar nu e o regula!la tine poate dura mai mult sau mai putin..
cat despre medicamentele necesare ptr tratament-eu le-am luat direct de la clinica!tu intreaba daca au ei pe stoc-daca nu ramane valabila chestia cu farmacia..
daca mai ai intrebari-in limita timpului iti raspund cu placere..
eu joi am punctia si cred ca pe luni embriotransferul..
fetele-trebuie sa fac si eu ovitrellul-cum il fac?exact ca la gonal si cetrotide?ca spune pe net ca nu trebuie scos aerul ala ce il are in seringa..e ok asa?scuze daca sunt cam tampa cu intrebarea asta-dar eram atat de distrata azi-incat am uitat sa-l intreb pe dr..