FIV la Sibiu (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrreea spune:

Uratica multumesc frumos pentru raspuns si pentru amabilitate M-ai luminat
Tratamentul se da pe baza analizelor hormonale,nu?la analizele astea te-ai referit?
Iti tin pumnii si sper din tot sufletul sa ai un rezultat pozitiv.Trebuie sa fie bine!!
La punctie se face anestezie generala? sincera sa fiu..de punctie imi este cel mai frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetele, am trecut putin pe la voi sa vad ce mai faceti si sa va mai incurajez.

Uratica, sa stii ca eu am facut stimulare 13 zile, asteptand sa creasca domnii foliculi. Dar a fost cu rezultate! SI cred ca si endometrul e important, si mie mi-a zis dr I ca arata ca de pus poza in manualul pt FIV. Despre Ovitrelle nu mai tin minte, dar sigur n-am cautat pe net. L-am facut dupa cum am citit instructiunile din cutie. Parca-mi aduc aminte ca am citit de vreo 2 ori

Andrrea sa stii ca punctia e cea mai usoara. Iti pune o masca pe nas si nu mai simti nimic, dar esti constienta. Eu am auzit totul. N-am simtit dureri nici dupa ce mi-am revenit complet, adica in vreo 40 de minute. Nici dureri, nici ameteli, abia asteptam sa vb cu dr sa vad cate ovocite a recoltat. Mai rau e la embriotransfer, ca trebuie sa ai vezica plina. Bine, eu nici n-am rezistat, ca dr mai avea treaba. SI am cerut voie precum copiii sa ma duc la toaleta. Apoi m-am apucat repede sa o umplu la loc. In vreo 20 de minute eram iar full si iar simteam ca nu mai rezist. Noroc ca m-am bagat la transfer. Aici a durat cam mult ca aveam eu o mica problema cu colul. Si eu cracita, dr umbla pe acolo, asistenta cu sonda pe burta, eu cu vezica plina... incercam sa raman relaxata si ma rugam sa fie totul bine. Imi amintesc cu mare placere

Va pup! Bafta multa!

in S 30+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

andreea multumesc mult..vreau sa iti spun si eu ca punctia nu e dureroasa..eu nu am simtit nimic..am dormit busteam..mi-a bagat pe vena anestezicul si cand m-am trezit totul a fost gata..m-am ridicat si am plecat in patut..e cel mai usor lucru

MULTUMESC DOAMNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Andrreea,mai ai putin ...La Sibiu gasesti medicamentele,eu nu am stiut cand am mers acolo sa-mi fi luat si bani mai multi pt tratament,sa-l cumpar de acolo...Normal ca dupa ce m-am intors acasa am cautat pe la toate farmaciile si nu gaseam...Insa e ok acum,le am si astept sa incep pe 4 martie stimularea.
Dupa valul acesta de gravidute care s-au anuntat in februarie,va urma unul si pentru luna martie cu siguranta
Sarcina usoara celor care au reusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

andreea- bafta multa iti doresc!
mona-multam!am facut ovitrellul asa cum scrie in prospect si asa cum ai zis si tu-puff si gata!de fapt mi l-a facut sotul nu eu!ca eu lesin daca mi le fac singura!pe mine sa ma taie,sa ma intepe..sa imi faca ce vor dar sa nu vad!
alinuta-ma bucur ca ai intrat!nu imi pierdusem optimismul ptr ca am incredere in sansa mea..insa face bine la p0sihic sa stii ca mai sunt fete in situatia asta care au si reusit!felicitari ptr bebe-sa-ti lumineze viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

uratica bafta la punctie! sa ne ti la curent! uite acu' ne anunti ca esti graviduta! doamne ajuta!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

bruni- fata frumoasa!
asa o sa fie!joi am punctia!cred ca pe luni embriotransferul..cred!nu stiu exact-in functie de cum vor evolua lucrurile..in orice caz-pe 5 martie-de ziua mea voi fi graviduta!am zis am zis!
bafta maine!tin pumnii fata frumoasa!
fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

buna fetelor,
felicitari celor deja gavidoase! sa dea D-zeu sa veti sarcini usoare si sanatosi, de care sa va bucurati mereu.
bafta multa cu multi fetelor care acum sunt la rand.
eu n-am mai intrat de mult ca nu prea am avut timp, dar am citit din urma si m-am bucurat de ficare reusita!
eu sunt pe ultima 100 de metri ca sa zic asa : in "noaptea" asta fac ovitrell-ul si vineri merg la Sibiu la punctie. de care apropo, mi-e o frica de mor ! apoi luni sau miercuri (eu sincer sper miercuri, ca este a 5 a zi) sa fac ET.
puteti sa imi povestiti si mie exact cum se desfasoara ET-ul. sincer eu sunt o persoana foarte fricoasa (si aici nu exagerez, pe mine spre exemplu m-a durut histerosalpingografia de am crezut ca mor acolo ) si mi-e teama ca o sa doara si ET-ul. ce ziceti, sa imi fac griji?
va pe toate si sa de Domnul sa ne vedem visul implinit!

Emily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

Emily,
Histerosalpingografia a durut poate pt ca
ai avut trompele infundate.

Punctia e cu anestezie, nu doare.
Embriotransferul iara nu doare - Jena aici
e provocata de faptul ca trebuie sa ai vezica plina.

Eu cred ca sapt. viitoare am punctia. Azi e ziua
6 de tratament cu gonal 225.
Vineri merg la ecografie.

Iti doresc punctie "usoara"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrreea spune:

Fetelor va multumesc frumos pentru raspunsuri !!

alina06st m-ai facut sa ma linistesc..chiar eram tare speriata din cauza punctiei.Felicitari pentru bebel!!sper sa te urmam si noi

monaramona multumesc ptr raspuns .Cate ore ai mai stat in policlinica dupa punctie?dar dupa,ai avut dureri?

lorelei78 asa este,mai am putin..nici nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul.Vineri o sa merg la SB..cred ca sunt de ajuns cam 1000 de E pentru tratament,nu?sa stiu cat sa iau la mine Cum te "intelegi" cu AC? pe mine ma dor sanii foarte tare,cred ca de la ele..
Sa te auda Dumnezeu si sper cz luna martie sa fie la fel de "productiva"

uratica multumesc la fel..sper din tot sufletul sa fie bine la toate.Am sa ma rog pentru toate sa reusim!!

Dupa ce mi-ati spus voi..acum am o nelamurire..ma gandesc ca daca la embriotransfer trebuie sa ai vezica plina..logic ca dupa trebuie sa mergi la baie..dar nu pui in pericol embrionasii?adica nu exista riscul sa-i elimini?ca am inteles ca trebuie sa eviti sa bei multe lichide..tocmai pentru a nu merge la toaleta..poate am inteles eu gresit..

Mergi la inceput