FIV la Sibiu (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

oria , bitzi, yarrina haideti fetelor unde sunteti ? ati plecat toate?ce ne mai distram cu oria si povestile ei, cu nerabdatoarea yarrina si cu bitzi care ne ajuta ..imi e dor de voi

MULTUMESC DOAMNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

In sfarsit m-au sunat. Sunt bine toti 6 embrionasii.
2 au 2 celule si 4 au 4 celule.
Mamica lor le tine pumnii la toti 6 sa creasca si sa infloreasca.
Ma mai suna maine sa-mi zica progresul.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_1978 spune:

buna fetelor nu am mai intrat ca nu am avut timp am fost marti la eco dupa stimularea cu clostylbegyt si am facut cativa foliculi dar m-a chemat si azi sa vada cum decurge stimularea si azi ajunsese un folicul la 15,ma mai duc luni din nou sa vedem ce se mai intampla credeti ca am vreo sansa?leonardo2007 tu cand ai facut stimularea ai avut mai multi foliculi ca eu azi am avut emotii si nu l-am mai intrebat pe domnul dr I daca am sanse luna asta mult noroc si sa dea Dumnezeu sa fie bine pt toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrreea spune:

Lorelei..asa am zis si eu ca nu sunt in stare sa-mi fac singura.. dar nu doare deloc..mi-a fost frica sa bag acul dar dupa ce l-am bagat nu am mai avut nici-o problema..este un ac foarte subtire si foarte fin,nici nu simti cand intra in piele.Eu m-am gandit ca il pun pe al meu sa-mi faca dar cand l-am vazut cum tinea penul ala in mana am zis ca mai bine mi-o fac cu mana mea.
Eu zic ca te complici prea mult sa te mai duci pe nu stiu unde sa le faci..este ft simplu,crede-ma si nu doare absolut deloc..(mie imi este foarte frica de ace si am reusit)Cred ca Cetrotide-ul o sa mi-l faca altcineva ca este acul mai mare
Vreau sa iau acid folic+complex de vit b..le cumpar azi ca zilele trecute nu am gasit la farmacie.
Ma bucur sa aud ca esti bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

adriana_1978

eu la stimularea cu closybegit am avut foliculi ok ...dar endometrul varza ... si nu s-a prins nimic.
Dar fiecare organism raspunde altfel ... ar putea sa fie ok la tine
Ce ti-a zis de endometru? e ok? Cat era? In ce zi de la inceputul menstruatiei esti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Andrreea,eu stiu ca nu doare,insa eu sunt mai neindemanatica...Nu ma vad in stare sa tin eu acul indreptat catre mineLas pe altcineva,macar prima sa nu mi-o fac eu ,poate dupa o sa prind curaj.Cum esti?Te simti bine dupa Gonal?Eu am de facut luni eco,dar la un dr de aici si sa-i trimit rezultatul doctorului I pe mail,iar de vinerea urmatoare ma apuc de stimulare...Mai am si eu putin.Iti tin pumnii sa fie totul bine,astept sa mai imi scrii
leonardo,bravo pt embrionasi...te asteptam si noi cu detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

buna fetele
adriana_1978 azi a fost ziua folicului de 15 la Sibiu
eu am vesti proaste din pacate nu am reactionat bine pe gonal, dupa 7 zile de stimulare am obtinut un foli de 15 si unu de 8 pe un ovar si pe celalalt ovar tot unu de 15 ....
dezamagire totala nici Dr. I nu se astepta la asta, parca nu ne venea a crede.
Asa ca am sistat FIV-ul pana la 2 cicluri dupa care merg cu desorele si apoi stimulare cu altceva, probabil puregon...
Endometru era frumos, dar degeaba, nu inteleg ce au ovarele mele de ce nu ovuleaza???? nu am avut nici un fel de interventie chirurgicala pe ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

misspi stiindu-te cu aceeasi problema ma intreb, oare mie de ce nu mi-a dat diphe de 0,1 ci mi-a dat desorele inainte de puregon?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_1978 spune:

pt leonardo2007
de endometru nu mi-a zis nimik,dar nici eu nu l-am intrebat ca am avut emotii dar banuiesc ca daca nu era ok imi zicea ca nici marti nu mi-a zis nimik de endom marti am fost a 9 si incepusera sa se formeze erau 3 si azi am fost in a 12 zi si aveam unu de 15,dar pe celalant ovar nu aveam niciunul dar stiu ca o luna ovulez pe unu si cealanta pe celalant luni ma duc din nou o sa fiu in ziua 15 ma bucur pt tine si pt embrionii tai mult succes in continuare
lelu stai linistita nu te mai stresa eu anu trecut am facut stimulare si faceam foliculi dar nu se mareau cel mai mare l=am avut de 2 si uite acuma am facut unu de 15 exista Dumnezeu si pt fiecare din noi care ne chinuim sa facem un bebe o sa vedeti ca o sa fie bine pt toate fetele,nu te speria o sa vezi ca o sa te linistesti si o sa fie bine peste 2 cicluri va pup fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Lelu - nu stiu ce sa zic ,eu oricum nu pot sa iau contraceptive pentru ca reactionez aiurea ,am ovulatie pe contraceptive (stiu ca este ciudat dar asa reactionez eu) si nici nu s-a pus problema sa iau altceva in afara de diph ,mai ales ca mai luasem si inainte 6 luni si reactionasem bine.
Nu mai fi disperata ca o sa se intample,dr I tot timpu a spus ca daca este sa se intample sa intampla.mai vorbim si cu putina rabdare o sa fie bine .Te pup!

Mergi la inceput