FIV la Sibiu (23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

lelu, baga si un paharel de vin rosu pe zi, face minuni la endometru, si nu interactioneza cu nimic :) Si Alla a incercat, si mai multe fete. Succes draga mea

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

17 ovocite a fost productia.
Doamne ajuta sa se tina de manute si sa ajunga cu totii cu bine in ziua 5.
Vom transfera numa' 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada81lina

lelu, baga si un paharel de vin rosu pe zi, face minuni la endometru, si nu interactioneza cu nimic :) Si Alla a incercat, si mai multe fete. Succes draga mea

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

da, tot am zis ca beau si vin rosu seara dar m-am luat cu alte treburi si am uitat, o sa incep de diseara

Mergi la inceput

Nu am vesti tocmai bune.
Din cele 17 ovocite recoltate doar 14 erau mature si doar 6 s-au fertilizat. Doamne ajuta in continuare pt astea 6.
De la laborator mi-au zis ca nu stiu exact de ce restul au fost de calitate mai slaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

helo gagici!
leo-nu te stresa!va fi bine!ai sa vezi!
tin pumnii ptr strumfisori!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrreea spune:

alina multumesc pentru raspuns.

Adnana tu ce faci??te-ai apucat de tratament?
Lorelei tu cum mai esti?
Leo ai sa vezi ca o sa fie bine!!Iti tin pumnii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nokianne spune:

Mersic Adnana si bafta la stimulare!
Emily ai incredere, asa cum a spus si Monaramona! Sunt multe reusite si cu ET de ziua 3!Si daca Dumnezeu vrea ... o sa fie! nu intotdeauna cand ai blasto si reusesti!
Eu de pilda am avut 18 blasto(din 33 ovocite)si desi s-a prins in mai multe randuri... nu am reusit inca sa am un bebic...

Monaraomona imi dai speranta si incredere!Si cred ca si fetelor de pe-aici! Daca nu ma insel cei 3 blasto transferati erau ultimi ...si abia acum Doamne Doamne a vrut sa se prinda!Doamne ajuta sa te urmam..

Honeys..de fiecare data am transferat cate 2 desi mie imi e teama de sarcina gemelara de cand am pierdut o sarcina gemelara la primul Fiv in 20 saptamani!
Iar FET-uri am facut 4 din care 2 au esuat pentru ca am luat supradoza de femoston iar doua s-au prins insa le-a pierdut din cauze diferite!Uf uf... parca trebuie sa le experimentez pe toate pana o sa vina si la mine bebicul!Activeaza-ti te rog mesajele private!Inteleg atunci ca te pregatestide FET?

Uratico ce faci... cum e asteptarea?Ai grija cum trebuie de bebeii din burtica ca eu o sa plec vreo saptamana in vacanta si trebuie sa te gasesc gravida!

Pupici pentru fiecare si in special pentru o anumita persoana care nu mai intra pe forum dar care imi este mie ff draga!Si pentru ea am pumnii stransi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

da nokianne erau ultimii si uite ca DD a vrut sa reziste 1..

MULTUMESC DOAMNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Bafta leonardo2007,lelu,ratica,emily...si sper sa nu fi sarit pe nimeni,caci nu am mai intrat cateva zile aiciAcum voi recupera si voi citi din urma...
Andrreea,eu mai am de luat Desorelle pana duminica si culmea,mi-am si revenit caci imi daduse efecte secundare medicamentul asta...Dar m-am pus pe picioare si am incercat zilele astea sa fac lucruri cat mai frumoase,fara sa ma gandesc la toate prostiile de zilele trecute...Sunt ok acum,chiar super ok...Cum e cu Gonal-ul?Stiu ca l-ai inceput...Il faci singura sau ti-l face cineva?Eu am vorbit cu o asistenta de ginecologie si mi-l va face ea,cred ca e ok asa,eu nu sunt in stare nici sa cos ca lumea,daramite sa-mi fac injectii singuraSa-mi scrii cum te simti de la Gonal si ce ai mai facut nou,daca ai luat vitamine sau altceva
Va astept cu vesti cat mai bune si va tin pumnii,fetelor!

Mergi la inceput

Eu sunt in Z2 dupa punctie. Astept tel de la polisano. Asteptarea asta e foarte grea.
Oria, ca sa ma mai inveselesc am citit prin ce-ai trecut tu dupa punctie.
Mi-a mai ridicat moralul optimismul tau.
Multumesc.

Mergi la inceput