FIV la Sibiu (23)
Raspunsuri - Pagina 16
Andrreea spune:
Uratica,multumesc pentru sustinere..dar imi este imposibil sa nu ma stresez..oricat as incerca.Vreau ca totul sa fie perfect si imi doresc ca de data asta asteptarea mea sa i-a sfarsit..asa ca orice sfat este binevenit.
Monaramona parca tu spuneai ceva de ceaiul de cretisoara,nu?daca da poti sa-mi spui si mie cum l-ai baiut?de cate ori pe zi?etc..
Eu ma gandesc ca de maine sa incep sa iau acid folic + complex de vitamine b.Am auzit ca ajuta la prevenirea malformatiilor congenitale la bebe si in acelasi timp ajuta la fixarea sarcinii.Voi ce parere aveti?
Tamys bine ai venit!!Ai incredere in dr daca a zis ca este ok inseamna ca stie el ce stie. Iti tin pumnii sa fie bine.Sunt sigura ca Dumnezeu o sa ne ajute si pe noi. Si eu am prolactina putin marita dar sper din tot sufletul sa fie bine.
nokianne spune:
Uratica...chiar daca eu mai am inca lacrimi care imi curg.. am pumnii stransi pentru tine si pentru
Adriana78 sau fetelo care au facut recent histeroscopie la Polisano ... imi spuneti va rog si mie mai multe despre asta(cat a costat, in ce perioada a CM -ului ati facut, cat ati stat in clinica si cu care medic ati facut..)ca ma gandesc sa fac o noua histeroscopie
Monaramona sa ai grija de bebic si sa dea Doamne doamne sa ne dai vesti bune si peste o saptamana ca sa imi mai dai si mie curaj ca mai am 3 embrio la rece...
Honeys ai facut deja FET sau nu am inteles eu bine?Ce analize de trombofilie ai facut tu? Eu am doar un screening de trombofilie care a iesit OK insa cred ca o sa fac mai multe investigatii...
Leonardo..bafta multa la punctie si la multi blasto!
Va pup pe toate
...atunci cand vorbesc cu voi mai uit de durere...
adnana80 spune:
Andrreea, nu stiu ce sa zic, o sa mai intreb la clinica o data... mie mi-au spus sa mai sun cand e rosu, saptamana asta si atunci o sa incep si stimularea. Si ca probabil va fi pe 24... dupa calculele lor. Sper sa fie bine, acum ma mai streseaza si chestia asta...
adnana80 spune:
Nokianne, o sa fie bine, ai sa vezi! E bine ca mai ai embrio, vei reusi data viitoare!
emilyjeuly spune:
'neata!
azi ma-m intors si eu la munca dupa ET luni pe 21.02, ziua a3a! din pacate ai mei embrionasi au fost frumosi dar nu se dezvolta cum trebuie si nu erau siguri ca vor rezista pana la stadiu de blasto in laborator, asa ca mi-au transferat 2 embrioni de ziua 3. sper sa fie bine!
Emily
honeys spune:
Nokiane, n-am facut inca Fet, ma mai duc msine la o eco si vedem.
Eu am facut analizele:
anticoagulant lupic, anticorpi anticardiolipinici IgG, anticorpi anti-beta 2 glicoproteinaI IgG, IgM. proteinaC, proteina S, mutatia factorului V Leiden, gena MTHFR (mutatii C677T; A1298C, mutatiile PAI.
Dupa ce mi-a iesit mutatia C667T hetero am fost si la Fundeni, dna Uscatescu face si ea acolo analize...sunt multe si destul de scumpe, dar mai bine le faci inainte de alte incercari.
Eu ma bucur ca tie ti-a reusit FET-ul (parca asa am tinut minte). Cati ai transferat?
Pupici
alina06st spune:
Bun gasit fetelor,
Voiam sa le raspund celor care intrebau de alimentatie si vitamine. Eu am luat doar niste acid folic si magne b6 vreo luna si jumatate, poate 2 dar le-am oprit in momentul in care am inceput stimularea, respectiv injectiile cu Gonal. De atunci am avut doar grija sa beau lichide, 2 l pe zi. In perioada stimularii am mancat doar mancare gatita cat mai sanatos (dar asta ne era obiceiul), supa si carne de curcan si f multe fructe. Norocul meu ca era vara. Citisem pe un forum canadian ca la ei se recomanda f multe fructe albastru inchis, mov. Eu am nimerit perioada afinelor si am bagat la greu. Tot in perioada stimularii am mai baut cate o juma' de cescuta de vin rosu fiert seara, dar nu in fiecare seara, ca mi-a fost teama sa nu fac vreo prostie. Cam la 2 seri.
La fel am mancat si dupa ET, iar dupa transfer am pus doar utrogestanul recomandat.
Una peste alta nu mi-am schimbat stilul de viata mai deloc. Am evitat pe cat posibil stresul, n-am intrat o perioada pe acest forum, am incarcat sa ma gandesc la altele. Am reusit pana cam la 3,4 zile dupa ET. Atunci am inceput sa nu mai am rabdare. M-am rugat f mult, am citit in fiecare zi un acatist pe care il aveam si il citeam din cand in cand de cateva luni. Am mers des la biserica. Asta mi-a dat putere sa merg mai departe fara sa ma stresez f tare.
Revenind la medicamente eu am zis ca merg pe mana dr, ca daca era ceva dovedit, imi recomanda el. Mi-a fost teama sa iau ceva de capul meu ca sa nu interfereze cu Gonalul cine stie cum. Nici ceai de cretisoara n-am baut ca dr. I e foarte circumspect in privinta lui. Stiu ca contine ceva hormonal, progesteron sau estrogen si-am zis ca n-are rost sa le amestec.
In cazul meu a functionat asa. Eu cred insa ca nu tine de vitamine si mancare, ci numai de vointa lui Dumnezeu si cunostintele, priceperea medicilor. Eu chiar ma rugam la Dumnezeu sa-l lumineze pe dr meu ca sa-mi gaseasca tratamentul corect. Si uite ca asa a fost.
Va pup si va doresc bafta!
in S 31+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR 9 saptamani
leonardo2007 spune:
Gata punctia.
M-am simtit parca eram high :)
O senzatie de plutire foarte tare!
Si parca aveam un fagure in mine din
care culegeau.
Nu stiu de ce dar ma bufnea rasul si
vroiam sa vb cu doctorul dar nu reuseam
sa formulez cuvinte.
Astept sa vina in salon sa- mi zica
productia de ovocite la hectar.
Punctia rules...
Va pup pe toate. Doamne ajuta!
Va pup.
monaramona spune:
andreea eu nu am luat ceai de nici un fel si nici vitamine ptr ovule mari si am avut endo 13 si 44 de ovule ..asa ca nu va mai faceti griji ..cum vrea DD asa este
nokianne eu toti embrionii a trebuit sa ii congelez si am facut numai feturi..am pus 2 , si cate 1 si acum m-am enervat si am vrut 3 si uite ca 1 s-a prins
emyli nu e nici o probl ca au fost de ziua 3 totul e sa se prinda ..eu am avut 7 blasto si doar 1 s-a pris asa ca ..roaga-te mult si ai sa vezi ca va fi bine
leonardo ma bucur ca ai scapat de ce a fost ''mai greu'' acum trebn sa asteptam ''impreunarea''
MULTUMESC DOAMNE
lelu spune:
multumesc fetelor care a-ti raspuns in leg. cu alimentatie si vitamine
eu am cam baut cate o cana, doua de ceai de cretisoara pana acum si aiau si acif folic si complex B, sper sa nu interactioneze urat cu Gonalul, mai bine nu mai beau ...