FIV la Sibiu (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adnana80 spune:

Andrreea, ai sunat la clinica, ce ti-au spus? Eu am inceput in aceeasi zi cu tine, am sunat la clinica si au spus ca de fapt daca este maronie si in cantitate ff mica, nu este menstra, e doar un efect advers al AC... trebuie sa asteptam sa fie rosu ca de obicei :)

Imi pare rau Nokianne, important este sa continui sa speri si sa incerci. Si poate vei reusi cand te astepti mai putin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

fetele-
eu acum am ajuns acasica cu 2 blasto la purtator restul i-am pus la nani pana la anul cand voi face bebe2!deci..de acum ma comport si sunt graviduta!e musai!
Doamne ajuta la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adnana80 spune:

bafta multa, uratica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

ieeeeee gravidut-o multa bafta si ai grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrreea spune:

Uratica mult succes..abia astept sa vi cu un beta mare
Adnana,desorelle micsoreaza cantitatea menstrei..eu am sunat la clinica si mi-a zis sa ma apuc de tratament pe data de 24,asa cum am stabilit.Daca ai inceput in aceeasi zi cu mine AC..inseamna ca asta este menstra.Eu am fost si la un dr aici la mine in oras..si a zis ca este menstra si ca este normal sa fie asa dupa AC.Ca si efect advers este spottingul..care poate sa apara si dupa 10 zile de cand ai inceput sa iei prima pastila..Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.
De stimulare te apuci tot pe data de 24?

Si eu sunt stresata de vitamine..alimentatie..etc.Poate ne pot ajuta fetele care au mai trecut prin asta.Va rugammmmmmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

fetele-multam!
andreea-nu te stresa cu vitaminele-eu nu am luat nimic si uite ca am avut ovocitele de calitate-au ajuns pana la blastocist!sincer eu prefer sa iau totul din alimente decat sa ma indop cu pastile..
tot ce am facut e sa mananc cat de cat sanatos!si uite ca a fost bine pana acum..
fetele-bafta multa si !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

Uratica, sa fie cu noroc cei 2 blasto transferati.
Ai grija de tine.
Eu maine am punctia. Va anunt apoi rezultatul.
Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_29 spune:

Nokianne imi pare rau pt tine dar nu te descuraja ca pana la urma o sa reusesti
Uratica doamne ajuta sa fie bine
Monaramona nu trebuia sa mergi ieri la eco?cum a fost?u cum te simti?
Bafta multa la toate fetele,o sa vedeti ca va fi bine...tre sa fiti optimiste si sa credeti in sansa voastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

monaramona, lelu, va multumesc ca m-ati acceptat sa fiu alaturi de voi , ufff fetelor eu sunt tare trista de curand am aflat ca am un miom subseros de 3.25 cm pe peretele exterior uterului pe partea stanga, dr. Chicea mi-a spus ca nu ar fi nici o problema dar eu sunt suspicioasa .... si mai am si prolactina putin peste valoarea normala ufff....Ai mila Doamne si de noi
Pe data de 4 martie termin AC si voi incepe stimularea cu Puregon, mai am 2 FIV-uri nereusite si un FET oprit din evolutie la 5 saptamani facute la Bucuresti cu dr. Ancar V.
Va pup pe toate !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

da draguta ..am fost si sunt insarcinata in a 5 a saptamana cu un bebe..totul e bine acum mai asteptam vreo 10 zile sa vedem si inimioara..bafta fetelor

MULTUMESC DOAMNE

Mergi la inceput