FIV la Sibiu (23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Lelu draguta,nu te supara!O sa fie bine peste inca 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

Adriana_1978
probabil ca e ok endometrul daca nu ti-a zis in mod special de el.
Probabil data viitoare cand mergi o sa-ti dea ceva ovitrelle sau pregnyl pt declansare ovulatie.
Iti doresc sa fie bine si mult noroc.

PS: eu imi fac de lucru prin casa si ies sa plimb cateaua ca sa mai treaca timpul pana la 10 cand ma suna doamna de la laborator sa-mi zica cum mai sunt embrionasii.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

vroiam sa va intreb ce marime trebuie sa aiba folicolii inainte de punctie, si ce marime e "ideala" pt spart foli?
alina06st parca si pe tine te stiam cu endometrioza, poti sa-mi spui te rog ce schema de stimulare ai primit?
multumesc
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

eu stiu ca e bine ca foliculii sa fie de 18 sau peste

MULTUMESC DOAMNE

Mergi la inceput

Buna fetelor.
M-au sunat dimineata de la Polisano si Luni (Z5) merg la embriotransfer. Azi erau 5 embrioni de 8 celule care aveau sanse mari sa ajunga cu bine in Z5. Imi bate inima sa-mi sara din piept cand ma suna astia.
Deci Luni la 12 e momentul decisiv. Ar fi cel mai frumos cadou de martisor
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Leonardo - Bafta multa luni ,sa fie bine si sa dea DD sa primesti cel mai frumos "martisor"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

lelu-tot raul spre bine!nu te descuraja!va fi bine
leonardo-tin pumnii si luni dar si ptr zilele ce urmeaza celei de luni..ptr ca iti spun din proprie experienta ca cele 10 zile de dupa et sunt cele mai grele!uff..dar mai avem un picut!sper sa venim amandoua cu 2 liniute si sa le tragem si pe fete dupa noi!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

multumesc tuturor fetelor pentru incurajari!
Uratica, te cred ca asteptarea e foarte grea. Iti doresc sa ai multa forta si mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Leonardo, bafta multa luni. Exact asa am avut si noi 5 embrioni perfect si am transferat 2 in ziua 5. Rezultatul e la semnatura . Mai avem 3 care isi asteapta randul. Sa fii optimista si linistita la transfer, sa te rogi sa mearga totul bine

Lelu, ai dreptate, eu sunt cu endometrioza, operatie pt chisturi, cate unul pe fiecare ovar plus alte puncte curatate si ovarul stang mai mic de jumatate in urma operatiei. Am facut diphereline pt inhibare in ziua 21 parca (sau 28?) nu mai tin minte exact cand se face. Stimularea am inceput-o cu Gonal de 300 zilnic in primele 5 zile. Dupa 5 zile dr. I n-a fost prea multumit de raspuns. Aveam foliculi vreo 8,9 pe ovarul drept si vreo 3 pe cel mic (stangul). Ca nr ar fi fost cat de cat bine, dar erau cam mici ca dimensiune. Mi-a marit doza la 350 de Gonal zilnic, in ideea ca daca incep sa creasca mai reducem pe parcurs. Insa n-a fost cazul. Au crescut greu, asa ca am mers cu doza de 350 de Gonal pana inclusiv in ziua 13 de stimulare. In concluzie am avut: 5 zile cu cate 300 de Gonal si inca 8 zile cu cate 350 de Gonal. La fiecare ecografie se mira saracul dr: vai dar ce doza mare va trebuie, extraordinar de mare doza pt varsta dvs... Dar uite ca a fost schema buna. A nimerit-o . Am avut 12 ovocite, parca 9 embrioni, din care 5 perfecti pana in ziua 5 . Iti doresc multa bafta!

in S 32+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Ceva sfaturi pentru maine? Cum sa rezist mai usor la embriotransfer avand in vedere ca trebuie sa am vezica plina?
Meditatie? Stau jos? In picioare?
Fetelor care ati trecut prin asta: care a fost secretul?

Mergi la inceput