FIV la Sibiu (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

nokianne, imi pare tare rau de pierderea ta!stiu ca nimic din ce am zice noi nu poate sa iti atenueze durerea, dar fii tare si cu siguranta D-zeu nu te va uita si iti vei indeplini visul de a avea un

fetelor, si eu m-am intors de la SB si am 10 ovocite! astept sa ma sune azi sa vedem cate au rezistat! si eu tot ziua a 5 a as vrea sa fac ET.
apropo de punctie, pot spune ca nu am simtit absolut nimic, iar dupa am avut ceva balonari si dureri acceptabile de ovare.

uratica, felicitari si iti tin pumnii in continuare

Emily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

nokianne..in primul rand iti multumesc ptr urari , si in a 2 lea te-asi ruga sa stai linistita deocamdata sa incerci sa te rafaci , sa fi tare si sa iti spun ca eu am reusit prin FET ceea ce iti doresc si tie(dar cred ca ar trebui sa iti faci niste analize de trombofilie(din cate stiu eu este una dintr-e cauzele de avort spontan),ptr ca , daca iti va gasi ceva vei avea trat de sustinere ..te rog stiu ca e greu dar imi poti spune si mie daca ai avut dureri , sangerari, cam cat (cantitativ), in a cata zi si alte simtome..ca sunt tare trista cum de s-a intamplat asa ceva
iti doresc tot binele din lume
emily si uratica ma bucur ptr productia voastra

MULTUMESC DOAMNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crudiutalida spune:

Nokiane...cuvintele sunt de prisos....
Trebuie sa treci si peste asta,sa te refaci si sa o iei de la capat...pana la urma DD o sa te ajute si pe tine sa reusesti
Si eu am facut FET,la 5 sapt si 3 zile au inceput sangerari,am fugit la spital si am stat o saptamana internata sub tratament si a fost bine pana la urma.De atunci sunt acasa in medical,dr. mea a zis ca e mai bine sa stau acasa si o ascult! Acum ma lupt cu niste stari de greata si stau toata ziua cu capul in WC.....
Te pup si spersa-ti dea speranta povestea mea!!
Emilyjeuly felicitari pt ovocite!!Sa dea DD sa se iubeasca si sa ai embrionasi de calitate si lipiciosi!
toatefetele

12+ FERICITA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hey fete frumoase!multam ptr sustinere!
nokiname-uff..fara cuvinte!
hmm.eu am incercat sa stau linistita ptr ca ma doare inca burtica si spatele..si o simt inca umflata..plus ca am fost sa fac eco si nimeni nu imi face fara programare care e abia luni!!!!!
in rest..sunt oki..imi impun sa fiu optimista desi mi-e teama de hiperstimulare-mai ales ca aveam multi foliculi-oare e posibil sa fi crescut cei mici si de aia ma simt asa?
uff..sper sa nu cad tocmai acu cu fundu in butoi!mai ales ca m-au sunat azi de la clinica si mi-au zis ca marti e embriotransferul ptr ca toti ce 8 copilasi sunt de calitate si toti s-au divizat ca la carte!
da Doamne sa fie puternici si sa reziste toti!ca la anu vreau bebe2!
pupici la gagici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nokianne spune:

Va multumesc din suflet la fiecare dintre voi pentru sustinere! Nu voiam nici sa va intristez si nici sa va descurajez... si cred acum ca ceea ce mi s-a intamplat mie este ca endometrul meu nu s-a refacut bine dupa ultima pierdere...
Emily si Uratica ... care urmeaza sa faceti ET -ul... sa ma iertati pentru povestea mea trista... sa va activati gandirea pozitiva si sa aveti toata increderea ca o sa reusiti! Si eu am reusit la primul FIV si bebeii au evoluat bine dar... nu am avut un medic care sa imi spuna ce importanta are cerclajul la o sarcina gemelara...
Crudiutalida si Momnaramona... acum...exact la 5 sapt m-am trezit brusc dimineata cu sangerare masiva, cheaguri si dureri care au tinut o zi si apoi s-au oprit. Am fost apoi la eco si mi s-a spus ca unul mai este inca in burtica...insa la peste 2 zile distanta(5 sapt si 3 zile) ...s-a declsansat iar hemoragia cu cheaguri..si atunci a plecat si el...
Desi am facut anterior un screening de trombofilie si a iesit OK o sa imi fac totusi mai multe investigatii pana la urmatoarea incercare...desi cred totusi ca ceea ce mi s-a intmplat are legatura si cu graba care strica treaba...
E greu insa...pentru ca atunci cand pierzi o sarcina pretioasa ...tot ceea ce iti doresti este sa umpli golul pierderii si sa incerci din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

off nokianne stiu ca e greu dar vroiam sa stiu deoarece si talida tot la 5 saptamani si 3 zile a avut o sangerare..eu maine fac 5 saptamani sper sa fie bine totul pana la capat..poti sa imi spui cam ce ai facut in zilele de dupa et..maine ma duc la eco ..ma rog ma DD sa fie bine

MULTUMESC DOAMNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrreea spune:

Uratica felicitari si iti tin pumnii in continuare!!
Noki nici nu stiu ce sa-ti zic..imi imaginez ce este in sufletul tau dar trebuie sa fi tare!!Sunt sigura ca pana la urma o sa-ti indeplinesti visul trebuie sa fi puternica.Noi suntem alaturi de tine
Lorelei am fost la SB mi-am cumparat si eu o parte din tratamentul de stimulare.
Mi-a dat gonal 900 UI(o singura doza,adica un pen) si Cetrotide (2 doze)Astept sa-mi vina menstra si cam pe 24 februarie ar trebui sa ma apuc de stimulare.Incep cu Gonal(din care fac 150 de unitati pe zi) iar in ziua a 5-a si a 6-a fac si Cetrotide si Gonal.
Mie mi-se pare ca mi-a dat prea putine de cumparat :D voi ce parere aveti?A zis ca daca merge bine cu ce mi-a dat pana acum sa cumpar mai trebuie sa iau doar ceva pentru declansarea ovulatiei (sau ceva de genul) Ma asteptam sa ma coste mult mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_puck spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeys

Cati, imi pare rau, analizele de trombofilie ti le-ai facut?
Eu din cauza lor cred ca am pierdut prima sarcina.

va pup

Buna, Honeys.

Imi cer scuze ca nu ti-am raspuns pana acum. Ma simt amortita...

Intr-adevar, am mutatiile PAI 1 si MTHFR 1298 A>C.
Pt. MHFR 1298 recomandarea dr I a fost de 5mg acid folic. Pt PAI 1 am ajuns la medic hematolog. Recomandarea a fost de medrol dupa ET (nu l-am luat, mi s-a parut ca tine de imunologie; nidarea s-a produs insa), acid folid, femibion 1, cetebe cu zinc si clexane (z12 dupa ET).
Clexane am luat din ziua a 11-a dupa ET, cum mi-a confirmat dr I ca e sarcina. Suspectez insa ca ar fi trebuit luat de la ET...
Dar cauza pt 2 sarcini biochimice inca nu o cunosc cu certitudine.

Bafta multa tuturor.

Nokianne, imi pare foarte rau. Sunt alaturi de tine si iti doresc sanatate si putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Andrreea,cred ca o sa-ti mai dea tratament pe parcurs.Am inteles ca si mie o sa-mi mai dea daca decurge tot bine.Eu am si voi face 225 pen-uri de 450 UI zilnic.Cetrotide am 1 singura,nu stiu exact cand trebuie facuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Andrreea,am scris prost mai devreme,probleme cu tastatura.Am 3 pen-uri de 450 si voi face 225/zi.Ramane cate o rezerva de 75 UI din fiecare,deci am tratament pt 7 zile.Iar tratamentul ar trebui sa dureze 10-12 zile,din cate am inteles de la drI.Concluzia:ca voi mai primi tratament cand merg la eco la Sibiu.Eu incep pe 4 martie stimularea.Deja sunt intr-o faza in care nu mai am rabdare deloc,cu nimic si nu stiu cum sa-mi umplu timpul in intregime.Mi se pare asteptarea mult prea mare.Oare sa fie si de AC agitatia asta?Nu stiu,dar de cand le iau ma simt super ciudat
Monaramona,inteleg ca mergi la eco maine...Tin pumnii stransi,sa fie bine,sa ne zici cati bebici ai.

Mergi la inceput