FIV la Sibiu (23)
Raspunsuri - Pagina 11
lorelei78 spune:
uratica,bravo!scapi imediat de toata procedura si sa vezi ce chef o sa tii tu peste inca 2 saptamani,dupa ce faci analizele
Incep sa am si eu emotii...Mai am putin pana incep Gonal-ul...Si cu punctia asta am emotii mari.Si cu diagnosticul meu de hidrosalpinx...Noroc cu Oria,care m-a incurajat,dar groaznic e cand ma apuc si citesc pe tot internetul fel si fel de pareri despre hidro si cum unii zic ca trebuie scoase trompele,cum altii zic ca nu e ok ca afecteaza altceva...Ma las pe mainile dr I si il rog pe Domnul sa ma ajute
Andrreea,or fi ok durerile de sani de la Desorelle?Nu l-am sunat pe dr,am zis ca rezist.Tu ai vorbit cu el?
Va pup si bafta multa celor care urmati zilele acestea
Andrreea spune:
Uratica felicitari iti tin pumnii sa fie bine si in continuare!!
Lorelei eu nu cred ca este o problema..chiar scrie pe prospect la reactii adverse "senzatie de tensiune īn sāni".Eu maine o sa merg la SB si o sa-l intred pe dr I si despre asta.Eu zic sa stai linistita
Eu nu prea simt nimic..in sensul ca nu am emotii mai deloc..cred ca nu realizez ce se intampla :D
uratica spune:
neata fetele!multam ptr gandurile bune!
lorelei-si eu am hidrosalpinx..asa ca nu-ti fa probleme!daca e ceva il scoate la punctie!cat despre vestita punctie..sa nu-ti faci griji-e floare la ureche!nu simti nimic!absolut nimic!nici in timpul si nici dupa!bafta!
andreea-tensiunea in sani e normala!mie nici acum nu mi-a trecut!tot ma dor sanii si sunt ca pamela anderson!pup fata si bafta multa si tie!
eu am mai trecut de un hop..
m'au sunat de la clinica!am 8 embrioni!!!acum sa vedem cum o sa se divida si o sa ii punem ori duminica ori marti..cum e mai bine?la 3 sau la 5 zile?
pup gasca!
leonardo2007 spune:
uratica,
felicitari pentru embrioni!
ideal ar fi sa-i transferi in ziua 5. Atunci au saunse de 50%
In Z3 sansele sunt de 30-40%.
Bafta multa!
lorelei78 spune:
Bravo uratica pt embrionasi!Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa-i tranferi marti,caci la 5 zile ve avea sanse mai mari!Banuiesc ca acum,la punctie ti-a scos lichidul de hidro din trompe,nu?Mai ai asa putin:trebuie doar sa mai bei 2 l de apa si esti gata cu FIV-ul asta
Andrreea,sunt curioasa acum ce tratament iti da tie dr azi...Eu abia ieri am inteles ca azi e vinerea ta cu programarea la Sibiu,intelesesem anterior ca vinerea urmatoare si nu prea intelgeam
cati_puck spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui fancy_mona
cati-puck imi pare nespus de rau de experienta ta , si eu incerc sa imi revin dupa al 3 FIV nereusit , la mine beta a crescut de la 19 la 52 la 145 si apoi a regresat la 124 . As vrea sa te intreb cate ceva despre cum decurge FIV-ul la Sibiu si la Budapesta . Te rog din suflet daca poti sa iti activezi PM (mesaje private). Iti doresc sa treci cu bine pestea momentele astea grele. Mutatia A1298C genotip homozigot + factor XIII V34L heterozogot + endometrioza , 2FIV-uri nereusite |
Buna.
Sigur ca da; din ce stiu, il am activ.
naty76 spune:
buna fetelor,
uratica bafta multa si sa se iubeasca mult embrionasii tai sa fie de calitate.
bafta si la restul fetelor
nokianne spune:
Monaramona iarta-ma ca eu nu am reusit sa te felicit dar primeste te rog...chiar si un pic mai tarziu ...felicitari din tot sufletul meu pentu reusita ta!
Si astept sa ne dai vesti bune ca sa ne incurajezi si pe noi!
Din pacate absenta mea de pe forum a fost motivata... intrucat eu am pierdut sarcina.. suferind un avort spontan...Erau doi ... si i-am pierdut din nefericire pe rand...
Cred ca m-am cam grabit ..pentru ca eu in oct.-nov am pierdut o alta sarcina pretioasa...
Nu stiu ce naiba s-a intamplat pentru ca nu ma asteptam...iar acum trebuie sa iau iar o pauza ca sa ma refacDar... o sa imi revin eu si o sa reusesc eu pana la urma!
Oare la FET sunt ceva mai multe pb ca la FIV?
Tin pumnii stransi la fiecare dintre voi care sunteti in pregatiri!
lorelei78 spune:
nokianne,imi pare rau de sarcina care ai pierdut-o!Fii tare te rog si spera,caci cu speranta vei reusi cu siguranta!
leonardo2007 spune:
Nokianne, imi pare rau ca suferi atat.
Ai idee de ce ai pierdut cele 2 sarcini?
Mai trebuie sa-ti faci ceva analize suplimentare?
Sau doar astepti sa se refaca corpul acum?
Iti doresc sa ai o sarcina fara probleme cat
mai curand!