FIV la Sibiu (23)
Raspunsuri - Pagina 11
lorelei78 spune:
uratica,bravo!scapi imediat de toata procedura si sa vezi ce chef o sa tii tu peste inca 2 saptamani,dupa ce faci analizele

Incep sa am si eu emotii...Mai am putin pana incep Gonal-ul...Si cu punctia asta am emotii mari.Si cu diagnosticul meu de hidrosalpinx...Noroc cu Oria,care m-a incurajat,dar groaznic e cand ma apuc si citesc pe tot internetul fel si fel de pareri despre hidro si cum unii zic ca trebuie scoase trompele,cum altii zic ca nu e ok ca afecteaza altceva...Ma las pe mainile dr I si il rog pe Domnul sa ma ajute
Andrreea,or fi ok durerile de sani de la Desorelle?Nu l-am sunat pe dr,am zis ca rezist.Tu ai vorbit cu el?
Va pup si bafta multa celor care urmati zilele acestea
Andrreea spune:
Uratica felicitari
iti tin pumnii sa fie bine si in continuare!!
Lorelei eu nu cred ca este o problema..chiar scrie pe prospect la reactii adverse "senzatie de tensiune īn sāni".Eu maine o sa merg la SB si o sa-l intred pe dr I si despre asta.Eu zic sa stai linistita

Eu nu prea simt nimic..in sensul ca nu am emotii mai deloc..cred ca nu realizez ce se intampla :D
uratica spune:
neata fetele!multam ptr gandurile bune!
lorelei-si eu am hidrosalpinx..asa ca nu-ti fa probleme!daca e ceva il scoate la punctie!cat despre vestita punctie..sa nu-ti faci griji-e floare la ureche!nu simti nimic!absolut nimic!nici in timpul si nici dupa!bafta!
andreea-tensiunea in sani e normala!mie nici acum nu mi-a trecut!tot ma dor sanii si sunt ca pamela anderson!
pup fata si bafta multa si tie!
eu am mai trecut de un hop..
m'au sunat de la clinica!am 8 embrioni!!!acum sa vedem cum o sa se divida si o sa ii punem ori duminica ori marti..cum e mai bine?la 3 sau la 5 zile?
pup gasca!
leonardo2007 spune:
uratica,
felicitari pentru embrioni!
ideal ar fi sa-i transferi in ziua 5. Atunci au saunse de 50%
In Z3 sansele sunt de 30-40%.
Bafta multa!
lorelei78 spune:
Bravo uratica pt embrionasi!Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa-i tranferi marti,caci la 5 zile ve avea sanse mai mari!Banuiesc ca acum,la punctie ti-a scos lichidul de hidro din trompe,nu?Mai ai asa putin:trebuie doar sa mai bei 2 l de apa si esti gata cu FIV-ul asta 
Andrreea,sunt curioasa acum ce tratament iti da tie dr azi...Eu abia ieri am inteles ca azi e vinerea ta cu programarea la Sibiu,intelesesem anterior ca vinerea urmatoare si nu prea intelgeam![]()
cati_puck spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui fancy_mona
cati-puck imi pare nespus de rau de experienta ta , si eu incerc sa imi revin dupa al 3 FIV nereusit , la mine beta a crescut de la 19 la 52 la 145 si apoi a regresat la 124 . As vrea sa te intreb cate ceva despre cum decurge FIV-ul la Sibiu si la Budapesta . Te rog din suflet daca poti sa iti activezi PM (mesaje private). Iti doresc sa treci cu bine pestea momentele astea grele. Mutatia A1298C genotip homozigot + factor XIII V34L heterozogot + endometrioza , 2FIV-uri nereusite |
Buna.
Sigur ca da; din ce stiu, il am activ.
naty76 spune:
buna fetelor,
uratica bafta multa si sa se iubeasca mult embrionasii tai sa fie de calitate.
bafta si la restul fetelor
nokianne spune:
Monaramona iarta-ma ca eu nu am reusit sa te felicit dar primeste te rog...chiar si un pic mai tarziu ...felicitari din tot sufletul meu pentu reusita ta
!
Si astept sa ne dai vesti bune ca sa ne incurajezi si pe noi!
Din pacate absenta mea de pe forum a fost motivata... intrucat eu am pierdut sarcina.. suferind un avort spontan...Erau doi ... si i-am pierdut din nefericire pe rand...
Cred ca m-am cam grabit ..pentru ca eu in oct.-nov am pierdut o alta sarcina pretioasa...
Nu stiu ce naiba s-a intamplat pentru ca nu ma asteptam...iar acum trebuie sa iau iar o pauza ca sa ma refac
Dar... o sa imi revin eu si o sa reusesc eu pana la urma!
Oare la FET sunt ceva mai multe pb ca la FIV?
Tin pumnii stransi la fiecare dintre voi care sunteti in pregatiri!

lorelei78 spune:
nokianne,imi pare rau de sarcina care ai pierdut-o!Fii tare te rog si spera,caci cu speranta vei reusi cu siguranta!
leonardo2007 spune:
Nokianne, imi pare rau ca suferi atat.
Ai idee de ce ai pierdut cele 2 sarcini?
Mai trebuie sa-ti faci ceva analize suplimentare?
Sau doar astepti sa se refaca corpul acum?
Iti doresc sa ai o sarcina fara probleme cat
mai curand!