FIV la Sibiu (23)
Raspunsuri - Pagina 13
nokianne spune:
Monaramona, tu esti o fire pozitiva si asa trebuie sa continui sa fii! Nu te raporta la ce mi s-a intamplat mie ci crede in D-zeu pentru ca fiecare avem destinul nostru!
Eu dupa ET nu am stat la pat ci am fost la munca ..stat la birou,,.evitand doar efortul fizic; Eu nu cred ca asta influenteaza...
Iti tin pumnii stransi la fel asa cum ii tin pentru fiecare dintre voi celelalte care sunteti in asteptare..
Multumesc ca existati .. ca v-ati gandit la mine si ca mi-ati mai alinat din durere...
adriana_1978 spune:
buna fetelor,nokiane imi pare nespus de rau pt tot ce ti s-a intamplat dar trebuie sa incerci sa iti revii si sa gandesti pozitv
pt leonardo2007 am terminat trat cu clostylbegyt dar nu am nici_o simptoma nu cred ca isi face efectul si mie mi-a frica tot de endometru ca nu il am asa de gros mai mare de 6 nu l-am avut,marti ma duc la Sb sa vedem cum a decurs stimularea,sper sa fie bine succes si tie in continuare si la toate fetele care mai au un pic si devin mamici
Andrreea spune:
Lorelei..eu rabdare am deocamdata si eu am avut si inca mai am niste stari ciudate..nu stiu daca de la AC..Sunt foarte emotiva in ultimul timp,mi-se pare ca nimeni nu ma intelege si imi vine sa foarte des.
Cat despre tratament..mi-e pare ca mi-a dat foarte,foarte putin..comparativ cu ce spui tu..Probabil doza este mai mica( doar 150 unitati) din cauza ca este concentratia mai mare din pen fata de a ta..
Totusi de ce mi-a dat un singur pen??
lorelei78 spune:
Andrreea,sigur ne va mai da sa mai cumparam Gonal sau altceva...Gandeste-te,ca banuiesc ti-a spus si tie dr I ca se poate sa existe hiperstimulare,dupa ce incepi eco daca totul va fi bine iti va spune sa mai cumperi...In caz ca nu e totul ok,atunci am ramane cu medicamente scumpe pe stoc...Banuiesc ca asta e logica,de nu ne-a dat sa luam mai multe pen-uri deocamdata...
Eu abia astept sa treaca perioada asta ,sa termin si AC,sa incep si stimularea...Mi-e foarte greu acum,si eu am devenit f emotiva,e ceva si AC astea...Altfel nu imi explic
adriana_1978,bafta marti!
tamys spune:
Buna fetele mele, am intrat si eu, sper sa nu va suparati, va urmaresc de vre-o 3 luni,ufff m-am intristat si m-am bucurat alaturi de voi, ma pregatesc si eu pentru FIV pe data de 4 martie termin AC , eu sunt la dr.Chicea mie mi-a dat puregon pen de 900 si incep cu 250 pe zi iar in a 5-a zi de la CM trebuie sa merg la Sb sa fac eco. Va pup pe toate, aveti grija de voi si sa ne ajute Dumnezeu sa ne tinem pruncii in brate cat de curand.
alecori spune:
Andrreea, din cate am observat tu ai protocolul scurt, unde se face tratament cam 8 zile poate nici atat...deci iti ajunge penul de 900...
450 sau 900 nu reprezinta "cat de tare" e medicamentul (ca sa ma fac inteleasa) ci cantitatea care se afla in el
de ex unei care ii se da doza de 225 un pen de 900 ii ajunge 4 zile pe cand tie iti ajunge 7 zile...
Sper ca ai inteles!
honeys spune:
Cati si eu tot ca tine am facut: clexane dupa z11 si la fel am patit
Acum, la FET fac de la ET plus ca iau si cetebe, magneb6, acid folic, elevit, femibion..o lista intreaga.
Nokiane, tu ai facut analize de trombofilie?
Va pup
lelu spune:
lorelei78 fi puternica, cand i-ti vin ganduri care te fac emotiva gandeste-te la ceva frumos ceva care te bucura si te imbarbateaza, trebuie sa treci peste faza asta, trebuie sa fi barbata ca o leoaica care-si apara puiutii
Eu am inceput stimularea si vineri am vizita la sibiu.
Sper sa fie de bine.
Va pup si numai bine va doresc la toate
Gabi_B spune:
fetelor, si eu m-am apucat sa iau Clexane dupa ET...pt ca n-am vrut sa fac punctia fiind sub anticoagulant, iar motiv de Clexane nici nu prea aveam...adica, anticorpii pt sindrom antifosfolipidic - negativi, iar mutatiile nu le-am cautat (mi s-a spus ca sint prea raspindite in populatie ca sa aiba vreo semnificatie si ca nu s-a dovedit ca tratamentul anticoagulant ajuta in vreun fel in caz de mutatii).
si cu toate astea, sarcina a mers in continuare! asa ca nu stiu daca trombofilia e de vina sau nu...mai degraba motive genetice (responsabile de peste 70% din cazurile de oprire in evolutie).
Asa ca nu va mai stresati si cu faptul ca ati luat sau nu Clexane suficient! poate ca embrionasul norocos va asteapta la urmatorul FIV!
stiu ca e greu, dar eu, de fiecare data cand faceam planuri de viitor, se mai uscau lacrimile...
Gabi+33
placenta previa centrala
inna08 spune:
Gabi, am inteles ca ai facut clexane dupa ET,dar pana cand?Faci si in prezent?Pup.
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.