FIV la Sibiu (23)
Raspunsuri - Pagina 10
lorelei78 spune:
Andrreea,eu am luat doar o parte din medicamente si m-au costat ~2400 ron.Voi mai avea probabil de cumparat de vreo 1500 ron,dupa prima ecografie.Nu mi-a dat tratament decat pt vreo 6 zile si daca va fi ok totul si sigur va fi,atunci restul le cumpar si eu de la Sibiu dupa eco.Si pe mine ma dor sanii tare,am crezut ca sunt caz singular,dar e bine ca sunt forumurile astea.
Uratica,iti tin pumnii,mai ai asa putin
In martie vom reusi toate
adriana_1978 spune:
Buna fetelor mult succes celor care se pregatesc de FIV eu azi am inceput stimularea cu clostylbegyt il iau pana duminica si marti m-a programat la consultatie stie cineva cat costa consultatia pt stimulare?e prima data cand fac asta la SB,sa vedem daca imi cresc foliculii a mai facut cineva stimulare cu clostylbegyt?
Doamne ajuta si pt noi in continuare
leonardo2007 spune:
Buna adriana_1978
Si eu am facut acum mai bine de jumatate
de an stimulare cu clostybegit. Foliculii
au crescut dar endometrul a fost varza.
Apoi am facut stimulare cu Gonal 75. Raspunsul
a fost mult mai ok: atat foliculii cat si
endometrul au fost ok ... Dar tot nu s-a prins
nimic luna aceea natural.
Fiecare organism raspunde altfel la tratement.
Bafta multa si sa ai noroc!
emilyjeuly spune:
leonardo2007, multumesc de urari ! sper sa fie bine!
succes si tie saptamana viitoare!
uratica, bafta la punctia de azi!
Emily
lelu spune:
uratica, tinem pumnii
Feltele mele, vreau sa va intreb cum faceti cu gonalul, dupa ce injectati o doza i-l pastrati la frigider? Eu am 4 penuri si deocamadata stau la frigi, dar nu stiu cum fac cand incep sa injectez.
cum vi s-a parut procedura? e greu de dozat? si eu fac 225 unitati pe seara, si cu bula de aer cum a-ti procedat? trebuie scoasa sau?...
scuzati doza de intrebari dar constat ca nu stiu prea multe
emilyjeuly spune:
lelu, eu am terminat de curand gonalul, tot 225 si iti spun cum faceam noi: tineam penurile in frigi si scoteam cate un pen cand faceam injectia, adica o facea sotul ca eu cu acele . bula de aer nu iese asa cum stim ca se intampla la serigile normale, cel putin sotul meu a incercat si nu merge. solutia gasita de noi a fost injectarea la pozitia de 45 grade si atunci bula de aer se muta mai sus si nu ajunge sa fie injectata in burtica. la noi a functionat asa
bafta!
Emily
lelu spune:
Emily,
dar eu am penuri de 450, dupa ce faci injectia bagi la loc la frigi? sau poti sa-l lasi la temperatura camerei?
alina06st spune:
Il bagi neaparat la frigider. Eu il scoteam cu vreo 10 minute inainte de a-l injecta. Si eu tot de 450 am avut, ca faceam doza de 350 parca...
N-am retinut cine intreba de ET. Mie mi-a explocat dr I ca la ET trebuie sa fie vezica plina pt ca ridica uterul (daca am inteles eu bine) si dr poate sa faca transferul embrionilor citez "fara ca uterul sa simta". Adica ideea e ca totul sa se faca usor, uterul sa fie relaxat, ca si la implantarea naturala . Intelegeti voi. E intr-adevar mai dificil cu vvezica plina, dar altceva nu simti nimic. Dupa transfer eu am mai sta cam 10 minute si apoi am mers la toaleta. Apoi am mai stat in salon aprox o ora si am plecat spre casa in masina. Am stat in spate mai trantita asa pe canapea.
Asa ca nu va stresati ca nu e nimic dureros si eu ma gandesc ca e bine sa fiti relaxate si optimiste. Eu chiar am avut o problema la transfer, ca dr a dat de o portiune din col care era foarte stramta de care nu reusea sa treaca. A schimbat ceva din instrumentarul cu care lucra... iar s-a chinuit ceva timp... dar eu nu simteam absolut nimic. Are o mana foarte usoara. Eu cand am auzit ca e o problema (ca vorbea cu mine si-mi spunea ce face) am inceput sa ma rog... Si uite ca Dumnezeu ne-a ajutat.
Va tin pumnii!
in S 30+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR 10 saptamani
fancy_mona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cati_puck Oria, Alina, va multumesc pt raspuns. Alina, retinusem ca tu ai avut 25, dar nu mai stiam in ce zi. La voi a fost transfer de ziua a 5-a? Sunt asa speriata pt ca eu am mai facut un FIV la Budapesta cu beta 10.7 in ziua a 12-a de la ET. A fost considerata sarcina bichimica, iar medicul (Peter Kovacs) a considerat ca ar fi trebuit sa am o valoare peste 100 pentru a o considera sarcina. Acum am dureri de spate si ceva scurgeri maronii care la mine e simptom premenstrual. Ma rog in continuare sa fie sarcina pe care o asteptam de 4 ani! Multumesc din suflet pt incurajari! Lorelei, multumesc. Dragelor, din pacate la mine beta e in scadere: 15.3 La mine se repeta istoria de la primul FIV: sarcina oprita in evolutie. Va tin pumnii voua. Doamne-ajuta! |
cati-puck imi pare nespus de rau de experienta ta , si eu incerc sa imi revin dupa al 3 FIV nereusit , la mine beta a crescut de la 19 la 52 la 145 si apoi a regresat la 124 .
As vrea sa te intreb cate ceva despre cum decurge FIV-ul la Sibiu si la Budapesta . Te rog din suflet daca poti sa iti activezi PM (mesaje private).
Iti doresc sa treci cu bine pestea momentele astea grele.
Mutatia A1298C genotip homozigot + factor XIII V34L heterozogot + endometrioza , 2FIV-uri nereusite
uratica spune:
vin si eu..adormita inca..dar super fericita!ptr ca din 7 s-au facut 13!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!am 13 ovocite!yupiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!sa vedem maine cum se iubesc!dar stiu eu ca o sa fie bine!o sa se iubeasca si o sa iasa o minunatie de copii-veseli,frumosi,sanatosi si voiosi! si mai ales modesti!hihi..a..si m-au intrebat cati vreau sa transfer..eram prea ametita sa gandesc..insa am zis 2!e ok?sau trebuiau mai multi?
multam ptr sustinere!pup fetele dragi!