Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 3
michelle1981 spune:
senty mary multa sanatate lui Bogdanel!
Asa e, frumos afara, 12-13 grade vor fi azi
btz azi e program numai pt femei (nu stiu daca asta conteaza). Pe mine una nu ma streseaza kg in plus, eu merg cu prietenele mele care sunt niste scobitori (si se plang ca sunt grase )
Este bara de jur imprejur si poti face exrecitii. In plus, poti invata sa inoti!
Pt mine e singurul tip de miscare pe care pot sa il fac, pe langa mers pe jos
Fetele cu cezariana, voi cum de va incumetati sa faceti alt tip de miscare? Pe mine inca ma doare zona operatiei, e sensibila asa..
Ma deranjeaza si cand sunt imbracata cu blugi de exemplu, sau port curea.
Am vaga impresie ca asta nu o sa treaca niciodata asa-i?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Buna dimi! Crisu', valeuuu, ai avut o noapte... Frumosul si cumintelul Matei Marius de ooana Mara Madalina de ANDREEA84 Yanis Stefan de beluistef Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Am 6 luni!!! |
La multi ani si de la noi !
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
carla_2008 spune:
Buna fete!
eu sunt in urma rau.
am avut f multa treaba in casa,am fost si plecati in Debrecen sa le mai cumparam la pici cate ceva,am fost in vizita.
Am de citit 2 capitole.
am vazut doar ultimele 2 pagini,
mai fete dar delfinasii nostri si-o iau in cap!!ce credeti?ca ai mei sunt mai cuminti?nici vorba.Mateo urla incepand de la 1,o ora doua si apoi cam tace pana la 4-5 cand incepe Carla sa urle in somn.Iar mie imi vine sa tot fuuuuuug!!!!!
Rody,Crispro vad ca si la voi e show
Eladea ma bucur ca sunteti mai bine,ca esti tu mai bine cu fierea
Of Paula multa sanatate la pici si sa nu mai trebuiasca sa-l intepe
Aelita ia spune ce-ti fac frumosii tai copii?
puteti va rog sa-mi spuneti daca in ultimele 2 cap s-a intamplat ceva major?ca eu nu stiu daca mai apuc sa citesc
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
Alice_Elena spune:
michelle, pe mine nu ma mai doare operatia, dar nici nu ma omor cu miscarea. adica nu merg la sala sau alte minunatii. ma mai doare cateodata, dar foarte rar, atunci cand ma calca Mara in picioare ca o mai tin asa pe burta mea si ea vrea sa se ridice in picioare.
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
btz_ovi spune:
A adormit si pupacila al meu.Ce-i place sa ma linga pe fata :))))
Iar eu savurez lapte cu melcisori
Eu nu mai ies afara decat in fata scarii caci mi s-a stricat carutul sambata seara,asa ca trebuie sa-mi iau ori marsupiu ori carucior nou pt 6+.
MICHELLE cred ca sotul ar fi extrem de incantat de o balaceala,ii place apa foarte mult.Si mie,insa nu am cu cine sa-l las pe Paul.Asa ca mai astept.Have fun diseara!!!!Eu nu mai simt nici o jena la operatie,nici daca apas pe ea.Nici nu mai simt ca sunt taiata.
MARIA multa sanatate lui Bogdan.
Fetele aseara m-am uitat pe "Travel & Living" la emisiunea "I didn't know i was pregnant" si prin urmare am visat azi noapte ca la fel o patisem si eu,numai ca ma taiase pe viu si il nascusem tot pe Paul.Straniu nu??
Oricum eu nu as crede ca nu poti sa nu stii ca esti insarcinata.Emisiunea mi se pare prea SF.Voi ce credeti??
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
carla_2008 spune:
Crispro eu dau Chamomilla CH9 cate 5 granule de 4 ori pe zi
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Fetele aseara m-am uitat pe "Travel & Living" la emisiunea "I didn't know i was pregnant" si prin urmare am visat azi noapte ca la fel o patisem si eu,numai ca ma taiase pe viu si il nascusem tot pe Paul.Straniu nu?? Oricum eu nu as crede ca nu poti sa nu stii ca esti insarcinata.Emisiunea mi se pare prea SF.Voi ce credeti?? Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
Nici eu nu cred ca se poate asa ceva. Am vazut si eu de cateva ori emisiunea. Mai ales ca acum suntem trecute si noi prin odiseea sarcinii si cred ca e imposibil sa nu simti ca misca copilul in burtica. Al meu se misca de imi fugea burta in toate partile...si cum sa nu stiu ca e viata acolo ca doar nu am burta de gelatina...
Rody ce noapte ai avut ... pentru tine si pentru Isa. Noi cand am avut dureri de burtica (de la niste siropuri de raceala care au fost prea puternice pentru strumf) doctorita ne-a recomandat debridat si metoclopramid. A spus ca atunci cand are accese de voma si dureri de burtica sa am in casa debridat si sa ii dau inainte de masa de 2 ori pe zi (un capacel de 2,5 ml ) ca il ajuta foarte mult.
E groaznic sa ii vedem pe cei mici cum se chinuie si nu ii putem ajuta deloc
Isa fetita frumoasa
Oare Belustef ce face? Ea care era asa de activa in odisee acum nu mai da nici un semn de viata...Adevarul e ca noi cu cate un copil abea facem fata distractiei dar cu 3 copii...sau 2...
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
btz_ovi spune:
Nici eu nu cred ca se poate,pare ireal ca timp de 9 luni sa nu creasca burta,sa nu iei in greutate deloc,ba bine sa slabesti chiar,sa nu simti miscarile copilului nici macar odata si apoi sa nasti un copil de peste 2,5 kg si culmea fara nici o problema,chiar daca au consumat alcool,cafea,au facut sport si altele.
Eu nu cred si punct.
Si Paul cand incepea fotbalul ma punea efectiv la pamant cu miscarile,simteam cum imi lua fiecare organ la control.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Alice_Elena spune:
nici eu nu cred asta cu sarcina fara sa iti dai seama. adica ori tre sa fi retardata si sa nu stii de capul tau. ori tare nesimtita.
btz, nu exista in iasi o piscina la care sa te poti duce cu paul? eu vreau sa o duc pe Mara la inot, sau ma rog, balaceala si cu ocazia asta mai fac si eu miscare
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
tina_80 spune:
Salutare mamici!
Btz, ce harnic e bebe Paul!
E asa miscaret si pt ca este dezbracat!Nu?
Crispro sa speram ca la noapte te vei odihni mai bine.
Chamomila ii dau de 3 ori/zi cate 3 bilute sau cand durerile sunt f mari, cate 1 biluta/ora
Paula, multa sanatate lui Raul!!!
Katalina, multa bafta la diversificare!
Deci incepi inatai cu masajul? dupa sport si dieta? sau cum vrei sa faci? poate mai fur si eu idei de la tine!
Eu m-am reglat din alimentatie, adica mananc portii mai mici si nu dupa ora 19 ...am dat jos 4kg.....bine! astea de inceput sunt cele mai usoare de dat jos....mai am doar 5kg
Vroiam sa chem pe cineva acasa, sa-mi faca masaj dar aici la socrii mi-e jena...dar pot merge la salon
...as vrea sa merg si la aerobic dar pot lipsi doar 2 seri de-acasa si nu stiu cu ce sa incep
Aelita, sapt trecuta am vazut poze cu familia ta minunata dar nu am putut comenta ca eram la orizontala cu Raducu
Racusor, mai ai 5 sapt si incepi munca? Gata? Lasi delfinasul sef cu bona? de fapt e mare de-acu', maine face 8 lunite!
Va pup fetelor si sa aveti o zi placuta!