Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 4
paula_m spune:
Eu nu-mi mai simt deloc operatia, doar ca nu mi se face alba...stresul meu. Nu tin minte sa ma fi durut vreodata. Ar tb sa-mi fac programare la ginecolog, sa vad cum se prezinta uterul si pe cand avem verde la bb2...si sa-mi fac Papanicolau, ca nu l-am mai facut de cand am ramas insarcinata. Daca cand eram insarcinata, de abia asteptam vizita la ginecolog, sa-mi vad puiutul, acum asa nu ma trage inima
Si mie imi e greu sa cred ca nu-ti dai seama ca esti insarcinata. Mai ales la cele care mai aveau copii!!! Dar cine stie...poate intr-adevar asa e
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7
ciristina_serban spune:
Pupam si noi sarbatoritii de astazi! Sanatate multa si o viata cat mai frumoasa!!!
Frumosul si cumintelul Matei Marius de ooana
Mara Madalina de ANDREEA84
Yanis Stefan de beluistef
ramonasin spune:
Buna dimineata pe la pranz!
La multi ani : Mara, Matei, Yanis sa cresteti mari si sanatosi ca frumosi sunteti deja.
Noi am dormit bine, vad ca la voi continua noptile grele,
delfinasii sa doarma mai bine sa se poata odihni mamicile.
Si eu ma uit la emisiunea aia cu gravidele dar nu stiu ce sa zic, poate daca iti doresti asa mult ca noi bebele din burtica il simti mai bine. Eu oricum am facut un burtoi ca nu aveam cum sa ascund
Mai fetelor de azi sunt si eu la cura ca nu se mai poate, nu se misca acul la cantar si imediat trebuie sa ma mai dezbrac si nu ma suport,as vrea si ceva sport, am dat jos de pe net niste pilate daca vrea cineva o sa le pun in cont la delfinasi.
Va pupam si va dorim o zi superba!
Ramona,mami fericita de Daria-Cristina
poze
katalina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tina_80 Katalina, multa bafta la diversificare! Deci incepi inatai cu masajul? dupa sport si dieta? sau cum vrei sa faci? poate mai fur si eu idei de la tine! Vroiam sa chem pe cineva acasa, sa-mi faca masaj dar aici la socrii mi-e jena...dar pot merge la salon ...as vrea sa merg si la aerobic dar pot lipsi doar 2 seri de-acasa si nu stiu cu ce sa incep |
TINA
Sa-ti spun cum fac eu:
Pt ca inca alaptez,nu vreau sa exagerez cu nimic
-tin o dieta normala,adica maninc sanatos:fara piine, dulciuri,prajeli,mincare gatita rareori,muuulta apa(3 litri ar trebui-1l il papa bebe prin lapte,si 2 e necesar pt hidratare si detoxifiere) si dupa 7 seara incerc sa nu mai maninc aproape nimic).Singura mea slabiciune a ramas cioclata de casa a Denisei,si cam ingrasa...
-pt masaj merg la un centru de recuperare cu fizioterapie si kineto(nu ma omor dupa masaj,dar spatele ma omoara si trebuie sa fac ceva, si bineinteles pt fermitatea tesutului dupa nastere, caci s-a cam lasat,in mai fac 35 si e nevoie.Acolo fac un masaj combinat terapeutic si anticelulitic...de relaxare face sotul acasa.Sedinta costa 45 lei/o ora.E aproape de casa si merg pe jos,profit.Nu vreau sa fac acasa, pt ca asa am si eu ocazia sa ies,acasa eu sunt pe ultimul loc
-sport ,doar acasa fac bicicleta zilnic 40 min dimineata cind doarme puiul si rareori Pilates(care mi se potriveste enorm), inca nu am gasit pe cineva sa merg la sala,doar dimineata intre 10 si 12 pot sa merg,cind amicele mele lucreaza, restul zilei sunt cu copii ocupata.Mi-ar place zumba hihi.
-a, si am noroc de bona,pot iesi 2 -3 ore oriunde
baby78 spune:
Fetelor va rog sa ma ajutati cu un sfat...
Sotul meu a fost in weekend foarte bolnav cu febra si frisoane si a stat acasa pana ieiri...Toate bune si frumoase pana acum...Am inceput sa am frisoane pe la ora 13 am luat un paracetamol, m-am bagat in pat si in jumatate de ora am fost ok
Dar...acum imi iau temperatuta ca simt ca imi ard obrajii si vad ca am 38....
Ce pot lua pentru febra sa nu afecteze lapticul caci eu inca alaptez
Multumesc
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
btz_ovi spune:
citat din mesajul lui baby78 Fetelor va rog sa ma ajutati cu un sfat... Sotul meu a fost in weekend foarte bolnav cu febra si frisoane si a stat acasa pana ieiri...Toate bune si frumoase pana acum...Am inceput sa am frisoane pe la ora 13 am luat un paracetamol, m-am bagat in pat si in jumatate de ora am fost ok Dar...acum imi iau temperatuta ca simt ca imi ard obrajii si vad ca am 38.... Ce pot lua pentru febra sa nu afecteze lapticul caci eu inca alaptez Multumesc Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010 |
Iuliana eu pt gat rosu si temperatura am luat Nurofen pt copii :D,iar pt raceala frectii cu otet,comprese pe frunte,ceaiuri multe,lapte cu miere si aburi fierbinti la nas.
Multa sanatate
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
baby78 spune:
multumesc ...Imi fac acum un ceai fierbinte de lamaie si cred ca ma bag in patut sa transpir
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
bumblebee spune:
Baby, paracetamol simplu, de 3 ori pe zi, ajuta si batalia cu raceala/viroza. Sanatate!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui baby78 Fetelor va rog sa ma ajutati cu un sfat... Sotul meu a fost in weekend foarte bolnav cu febra si frisoane si a stat acasa pana ieiri...Toate bune si frumoase pana acum...Am inceput sa am frisoane pe la ora 13 am luat un paracetamol, m-am bagat in pat si in jumatate de ora am fost ok Dar...acum imi iau temperatuta ca simt ca imi ard obrajii si vad ca am 38.... Ce pot lua pentru febra sa nu afecteze lapticul caci eu inca alaptez Multumesc Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010 |
draga mea, eu tocmai am scapat de o viroza urata, care s-a manifestat cu febra mare, frisoane, durere groaznica de cap, dureri in tot corpul, ce mai, am zacut efectiv in pat 2 zile...
eu am luat paracetamol si ospen, la recomandarea dr de fam...si eu alaptez, iar pediatra a zis ca se paote lua ospen...
aaa..si frectii cu Carmol, sau apa cu otet, cartofi cruzi taiati felii si pusi pe frunte si in talpi (scad bine febra)...
sanatate...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
racusor2010 spune:
Buna si de la noi
LA MULTI ANI MATEI, FRUMUSEL SI CUMINTEL CU OCHI ALBASTRI
LA MULTI ANI MARA MADALINA
LA MULTI ANI YANIS STEFAN!! BELU, CE MAI FACI MAMI?
CRIS mami si tu ce noapte
PAULA off, bietul pui Doamne ajuta sa iasa bine analizele. ce m-ai distrat cu butoiul plin
aa, am vb cu pediatra si zicea ca e o epidemie de o gripa tare urata, are multi copilasi bolnaviori si sa dea Domnul sa ne fereasca pe noi
RODI si Maria bolnavioara? a papat ceva ce nu i-a priit? -am fetele sa se faca bine!!
la noi au venit finii aseara, andrei normal ca a stat treaz, foarte sociabil, au asistat si la baita, apoi a picat la datorie, dar s-a trezit la 1 si la 4 sa pape...apoi la 4.40, m-am gandit ca de foame, asa ca am fugit, cu el in carut, sa nu se trezeasca si tati, sa ii fac lp, a papat fix 20ml, deci nu ii mai era foame, apoi m-am chinuit sa il adorm, cum il punea jos, cum mieuna, la 5 jumate m-am baga in pat, pana am adormit
ma duc la baita si revin! ca imediat pleaca bona