Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 18

paula_m spune:
La noi nu se mai termina belele. Dupa baita am obs ca i-au iesit lui raul niste bubite pe spate.. Acum nu stiu de la ce sunt : ca eu ca desteapta azi i-am dat cartof dulce si carnita pt prima data. Sau pot fi de la medicamente, sau de la naiba stie ce...
Pot sa-l dau cu ceva sau nu?
Puiutz, imi pare rau ca e bolnavior Raducu. Mare grija cu bronsiolita asta, ca e pacatoasa tare. Eu zic sa mergeti cat de repede la pediatra, sa-si dea si ea cu parerea. Si Raul a fost bolnav tare, de abia respira. Nu e de joaca. Si e bine ca mergeti la un kineto, o sa-i placa si copilului sa faca exercitii.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Roxana_Theo spune:
Fetelor am niste nervi...Am vb la telefon cu nasa lui Theo, o tipa altfel ok, dar care uneori are senzatia ca le stie pe toate si ca ce i se intampla ei e intotdeauna tot ce poate fi mai bun.
Sa revin. M-am umplut de nervi. Merge Theo de-a busilea? Da, zic, se deplaseaza impingandu-se in picioare; se taraste. Baietelul ei mergea asa la 4 luni. Si la 5 luni se ridica singur in fund; si la sase luni se ridica in picioare tinandu-se de pat. Si toate astea ptr ca a venit o tipa si i-a facut masaj de la 3 saptamani. Si colac peste pupaza, ca ea mi-a spus desprea aceasta tipa si eu nu am chemat-o. Ca e de datoria mamei sa se ocupe de dezvoltarea copilului..
M-a enervat maxim.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mycya spune:
buna seara mamici!!!
intru si eu numa asa sa va scriu putintel ca ne pregatim sa plecam iar la balaceala la Therme, astept sa se trezeasca gargarita si de parca ar sti ca o astept ca imi doarme de o ora jumate si nu da semne de trezire
nu stiu ce sa mai scris in capitolele anterioare ca au fost cateva zile calduroase si am stat mult pe afara apoi am fost in vizita 2 zile la un cumnat iar acum e sotul liber....
sa felicit si eu sarbatoritii zilei de astazi si trecute la care nu am apucat sa postez nici macar urarile
LA MULTI ANISORI!!!! sa cresteti mari si sanatosi!!! Mami de
Andra Maria 02.08.2010

crispro spune:
Ioi, Roxana, nici mie nu imi plac atotstiutoarele.. al meu nu face nimic!!!! nu se impinge, nu se roteste! Uite ca zicea Racusor ca nici Andrei nu e mare fan stat pe burta sau intors, si a facut gimnastica de mic. Nu pune la suflet, si nu iti fa griji! Si fotbal la cat timp a inceput copilul ala sa joace, la 8 luni???????????
Puiut, sanatate multa!
Ramonavlas, eu am inlocuit 2 mese-cea de fructe si de legume. Pe langa astea mai avem 3 mese de lP.
Sa-l ajutam pe Alex

Alice_Elena spune:
roxana :))) sunt tare enervanti oamenii astia care stiu ei tot. mi se pare o prostie sa compari copiii intre ei. sunt unii care nici nu merg in 4 labe. soramea n=a mers si s-a dezvoltat foarte bine
si ca tot mi-am amintit de soramea, paula, tot timpul dupa baie ii ies bubite pe spate, si are 24 de ani si ei si lu taicamiu. dar dispar dupa o juma de ora, o ora.
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 crispro, la primavara te asteptam la cluj, sa iesim cu toatele in gradina botanica...la fel si pe Oana, Paula, si cine mai vrea sa vina... ![]() oana, alina, imi pare rau ca e musai sa va intoarceti la job....mama ei de treaba... LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
iuiiii ce mi-ar place sa ne intalnim

poate pana la urma ne vedem intr-un weekend la o cabana
Matei - luna a 7-a

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

bamboletta spune:
citat din mesajul lui eladea2005 bambo, uff, imi pare rau de alergia lui David...dar cel putin din cate stiu e ca va trece cu timpul, nu? ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
da trece cu timpul pana in 2-4 ani...f putine persoane raman cu alergie pe viata

ooana spune:
citat din mesajul lui puiutz_mic i-a facut o evaluare cat de cat generala, m-a intrebat si despre vaccinuri, m-a sfatuit sa nu mai fac synflorixul la 6 luni si mi-a recomandat niste picaturi pentru dezintoxicarea de elementele reziduale din inflorix. asta dupa ce scapam de raceala. Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 ![]() |
si ce vaccin sa faci in locul lui?
sau sa nu mai faci nimic?
mai auzisem ca homeopatii ar fi impotriva vacinurilor...dar..si asta e parerea mea

Matei - luna a 7-a

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2

ooana spune:
citat din mesajul lui Roxana_Theo Am uitat sa va zic, mi-au venit ieri biletele la concert. ![]() Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010# |
le-ai comandat pe net? si ti-au venit acasa sa cum?
pana la urma ce-ai ales..golden ring?

Matei - luna a 7-a

Noi 2

ooana spune:
citat din mesajul lui Roxana_Theo![]() ![]() Sa revin. M-am umplut de nervi. Merge Theo de-a busilea? Da, zic, se deplaseaza impingandu-se in picioare; se taraste. Baietelul ei mergea asa la 4 luni. Si la 5 luni se ridica singur in fund; si la sase luni se ridica in picioare tinandu-se de pat. Si toate astea ptr ca a venit o tipa si i-a facut masaj de la 3 saptamani. Si colac peste pupaza, ca ea mi-a spus desprea aceasta tipa si eu nu am chemat-o. Ca e de datoria mamei sa se ocupe de dezvoltarea copilului.. ![]() M-a enervat maxim. Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010# |
cunosc si eu persoane de genul asta

dar m-ai distrat cum ai povestit

Paula offf cum vine belelele astea asa una dupa alta...eu zic ca poate e de la mancarica...
ca doar medicamente nu ia de astazi...i s-ar fi facut deja...
offf pupici multi

Matei - luna a 7-a

Noi 2