Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Ramonavlas, eu am inlocuit 2 mese-cea de fructe si de legume. Pe langa astea mai avem 3 mese de lP.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

eu nu am inlocuit nici o masa inca...la ce cantitate nu i-ai mai dat lapte? eu ma gandeam la 200gr

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Laurika, ce voinicel ai si tu!!!! Pupam ca a trecut cu bine peste vaccin.

Paula , poate de la caldura bubitele??? Poate s-a incalzit in jumper...

Eladea , clar ne vedem la cluj!!! Azi dupa ce am venit de afara m-am tot uotat la Vlad si imi parea atat de mare!!! Poate si pt cum era imbracat ( in trening) , dar parca sre si mutrita de baietel, nu de bebe...si ma gandeam ca peste aprox o sapt face 7 luni!!! Ce mare e!!! Si parca intelege multe, si rade si se joaca si se bucura. Bine, astea daca nu maraie, urla, plange:)))

Mycya, distractie la balaceala!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Paula-ce fel de aparat cu aburi ai?
nu stiu de la ce ar putea fi bubitele..

Racusor-doar pt proteina din laptele de vaca am facut deocamdata..papa doar
asa mi-a spus si mie medicul alergolog pana in maxim 6 ani trece
f buna cartea...o voi comanda si eu

Gabrielaene-si voi sunteti alergici la laptele de vaca?
la noi scrie asa "lapte de vaca IGE specific-Feia rezultat 2.93 ku/l valori referinta <0.35 "
rezultatul cu tabelul de la 1-10 o am de la Antonia ei ii iesise 1

Roxana-super ca au venit biletele la concert
nu te consuma cu tipe din astea eu sunt satula de astfel de persoane...

Laurika-sa nu doara vaccinul...stati bine la greutate inaltime

Ilinca-daca era la gluten era rau tare...asa avem speranta ca scapa de alergie...

Puiutz-multa sanatate

mergem la baita....n buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Fetelor am niste nervi...Am vb la telefon cu nasa lui Theo, o tipa altfel ok, dar care uneori are senzatia ca le stie pe toate si ca ce i se intampla ei e intotdeauna tot ce poate fi mai bun.

Sa revin. M-am umplut de nervi. Merge Theo de-a busilea? Da, zic, se deplaseaza impingandu-se in picioare; se taraste. Baietelul ei mergea asa la 4 luni. Si la 5 luni se ridica singur in fund; si la sase luni se ridica in picioare tinandu-se de pat. Si toate astea ptr ca a venit o tipa si i-a facut masaj de la 3 saptamani. Si colac peste pupaza, ca ea mi-a spus desprea aceasta tipa si eu nu am chemat-o. Ca e de datoria mamei sa se ocupe de dezvoltarea copilului..

M-a enervat maxim.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Roxana, nu te enerva, asa sunt unele mame, cred ca trebuie sa facem clasament, dar nu e asa, fiecare copil e cu ritmul lui! si ce daca nu sta in fundulet, daca nu merge, nu are timp o viata intreaga? media de varsta pentru stat in fundulet de ex este de 6 - 7.5 luni. trebuie doar sa fim atente sa se dezvolte normal, mai mult nu conteaza. pe mine cine ma intreaba din astea le zic ca are timp baiatul sa faca de toate dar nu le zic si ce face si ce nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

ma fetelor de 2 zile copilul meu adoarme singur dupa baie. nu leganat, nu mangaiat, nu cantat, nu nimic. se suceste de pe o parte pe alta, apoi inchide ochii si somnic poate invata sa faca smecheria asta si ziua, nu doar seara

acum, din cauza cristinei, ma duc sa fac mamaliga

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic
i-a facut o evaluare cat de cat generala, m-a intrebat si despre vaccinuri, m-a sfatuit sa nu mai fac synflorixul la 6 luni si mi-a recomandat niste picaturi pentru dezintoxicarea de elementele reziduale din inflorix. asta dupa ce scapam de raceala.

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

si ce vaccin sa faci in locul lui?
sau sa nu mai faci nimic?

mai auzisem ca homeopatii ar fi impotriva vacinurilor...dar..si asta e parerea mea ... este un vaccin din schema obligatorie si nu discutam despre varicela...ci despre hepatita, poliomelita...

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

oana, synflorixul este optional din cate stiu eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Paula, Crispro, Bamboletta, multumim de sfaturi si urari. Multa sanatate si puiutilor vostri si la toti copilasii din lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Am trezit copilul sa-l verific la piele. Acum nu se mai vede nimic. Ciudat!!! Habar nu am de la ce o fi. Poate e cum zice Alice...desi pana acum nu am observat asa ceva.
Bambo, noi am luat Omrom,aparat de aerosoli. Deja s-a obisnuit Raul cu el. Azi i-am facut singura si sta linistit...bine ca ascultam cantecelele lui in timpul asta
Noapte buna, gagici!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

MENU HAPLEA (ii zic asa ca azi i-am dat pasat cu furculita si el inghitea fara sa mestece si a si bagat mancarica la greu azi )

- 2. 5.30, 8.30
10.30 - fructe - 80% dintr-un mar mare, unul mic si o para mica
14.00 - piure de legume (morcov, pastarnac, cartof dulce; ardei, ceapa si patrunjel verde doar la fiert) + 1 lingurita smantana +60 lp
17/30 - dovleac cu 1 mar mare copt + 100 grame iaurt
20.30 -

MAMI
9 - lapte cu cereale
am mai rontait niste cereale
15 - 2 felii de paine cu cascaval
19 - 1 felie paine cu vinete, o bucatica mica de fripturica cu salata cosmopolitana cu rosii + jumate de praji,de ziua lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Multumesc mult de incurajari fetelor. Chiar ma durea capul dupa ce am vorbit cu ea.

Oana biletele le-am comandat de www.eventim.ro/ro/bilete/bon-jovi-bucuresti-piata-constitutiei-243755/performance.html" target="_blank">aici
Si le-am primit prin curier pentru ca am ales optiunea asta. Am vazut ca organizeaza si transport pana la Buc.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput