Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 17
laurika1982 spune:
Asaa
Azi am fost si noi la vaccin..a tipat mititelul..bine ca a atrecut.avem 8700 si 71 cm.de azi am inceput cu iaurteul la 17.eu i-am pus si nitel biscuite ca sa fie mai consistent.Merg sa mai recuperez..
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Roxana_Theo spune:
Ca vorbeati de program de somn. Theo a tot dormit azi. In total se fac vreo 4 ore. E prima data cand se intampla asa. Ciudat.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
racusor2010 spune:
OANA am cumparat prajiturele bune si i-am dat inclusiv si bonei la pachet
si el a fost baietel cuminte, a iesit cu bona afara, cat mami a fost la epilat ce bine a fost, ma simt mult mai bine!!! i-am cumparat carticele de pe net de papica, plus cea cu Super Nanny (sa i-o dau si la bona sa o citeasca :D)
dar a facut figuri mari la somnic azi
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena racusor, ai nascut la CMU? mara Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) |
da, la CMU
ilinca79 spune:
Alice, Cris, Rodi, Ramona, Btz, lalala, tina, Iuliana, racusoru, bamboletta, laurika, Roxana, puiutz mic multumim de urari...scuze daca am uitat pe cineva
bambo, of nasol cu alergia asta. Da cred ca e preferabil decat sa fi fost la gluten?!
Oana, bine macar ca a creat colega un precedent si poti sta un an, nu 6 luni...dar si asa va fi grea intoarcerea.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ciristina_serban spune:
Salutare si de la noi acum pe seara...
Pupam si noi sarbatoritii
LA MULTI ANI Andrei. Racusoru sa-ti traiasca flacaul - 8 LUNI Ce baiat mare are mama!
LA MULTI ANI Stefan Calin de Ariana
LA MULTI ANI Victor de Ilinca
LA MULTI ANI Matei Gabriel de Creatza
puiutz_mic spune:
fete dragi, am afost si noi azi la un pediatru homeopat, ca Raducu stranuta des de ieri si are si o gramada de secretii nazale, asta-noapte s-a trezit plangand si a plans vreo jumatate de ora si nu stiu daca era de la dinti
pediatrul cel nou a spus ca are rosu in gat putin si o bronsita si ca se aude un murmur usor si la plamani dar ca nu e grav inca
ne-a dat tratament urmatoarele:
nux vomica 9 ch
phosphorus 9 ch
lycopodium clavatum 15 ch
din toate cate 3 granule de 3 ori pe zi
extract din muguri de coacaz negru = 5 picaturi dimineata si extract din muguri de din carpen = 5 picaturi seara
picaturi nazale LUFFA cate 1-2 picaturi de 3 ori pe zi
apoi am sunat si la pediatrul nostru si ne-am programat pentru vineri dimineata la consultatie. sa vedem ce zice si ea.
fetele mai cu experienta in tratamentele homeopate, ce parere aveti despre tratamentul nostru?
Dragaica zicea ca si homeopatele trebuie date cu atentie, ca daca sunt foarte tari solicita ficatul
imi este asa de ciuda ca s-a imbolnavit Raducu si e foarte naspa ca si tati si eu suntem "virusati" cred.
O sa iau si eu oscillococcinum azi si mi-a spus homeopata sa iau si eu nux vomica si picaturile nazale...
sper sa fie ok. sa vedem ce tratament ne-ar da si pediatrul alopat.
nu l-am avut pana acum racit pe Raducu si mi-e asa mila de el ca nu respira ca lumea . inca nu a facut febra.
pupici la toate mamicile si toti delfinasii!
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
Alice_Elena spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
da, la CMU |
si eu. sa le de DD sanatate :D
Mara toata ziua a zis bababa baba
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
puiutz_mic spune:
am uitat sa va mai povestesc despre homeopatul nostru...
i-a facut o evaluare cat de cat generala, m-a intrebat si despre vaccinuri, m-a sfatuit sa nu mai fac synflorixul la 6 luni si mi-a recomandat niste picaturi pentru dezintoxicarea de elementele reziduale din inflorix. asta dupa ce scapam de raceala.
de asemenea l-a verificat daca sta in fundulet - nu sta singur deloc sau f.f. putin, iar coloana e curbata. cica ar trebui sa fie dreapta si sa se tina cat de cat singurel, nu mult, dar macar cateva secunde.
vom face masaj si gimnastica cu o kinetoterapeuta tot de la ei (Centrul de Sanatate Natura pt. cine e din Constanta), dar tot dupa ce ne trece boala.
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
ramonavlas spune:
Nesperat de bine a mancat Raisa legumele in care am adaugat azi prima data brocoli. Am iesit apoi la plimbare, eu am mers la salon la 16, la 17 am venit inapoi, am mai dat o tura prin orash si apoi acasa. Acum se joaca in patutzul ei si tati sta pe jos. De la 17 nu o mai las sa doarma doar la 22, da de doarme mai bine la noapte.
Meniu Raisa:
7.30 - san;
10 - o nectarina cu 2 biscuiti + un mar cu 2 biscuiti, san;
14 - cartof, morcov, brocoli, piept de pui, san;
18.30 - san;
22 - cereale, san.
Voi ati scos vreo masa de lapte pana acum?
Meniu mami:
10 - sunca diet, wassa, branza light, ardei gras, 2 crenvusti;
14.30 - legume chinezesti cu orez;
19 - ciorba taraneasca cu iaurt.
Gustari: o nectarina, 3 bomboane
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010