Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna dimineata,

Suntem si noi mai matinali azi ca am dormit mai bine in sfarsit. Au fost doua treziri de papa, dar am adormit repede la loc. Asa de drag mi-e dimineata, acum de cand dormim in aceeasi camera, ca el se trezeste primul, se intoarce pe burta, rade singur, povesteste si numai ochii i se vad deasupra aparatoarei de la patut...iar cand ma vede ca ma ridic din pat nu mai poate de bucurie, da din maini si din picioare

Paula, Michelle, multumim de urari...chiar am deja baiat mare. Oferim tuturor un fresh de portocale ca vad ca s-a servit deja cafeaua

Spunem si noi La multi ani delfinasului sef Andrei, Stefan Calin si Matei Gabriel. Sa fiti cuminti si sanatosi!

michelle, si eu m-am gandit deja la tortul de 1 an, n-am ajuns la o concluzie inca, dar vreau sa fie ceva ce sa poata manca si copilasii, poate indulcit cu fructe nu cu zahar, mai cercetez Super tortul tau masinuta.

crispro, ce memorie ai, super tare rezumatul.
paula La multi ani de DC si de acum inainte! Tinem pumnii sa ias bine analizele lui Raul.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Andrei de Racusoru
Stefan Calin de Ariana
Victor de Ilinca
Matei Gabriel de Creatza

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

la multi ani si din partea noastra

Michelle, da si alex e tare..mie imi place serialul mult au glume marfa.
nu imi mai zice de dexter ca m-au apucat nervii ca s-a terminat :( de fapt m-a suparat Lumen aia :))
nu pot vedea cartea aia sa iti spun daca e aceeasi. nu imi da voie

ramona, mara are zile cand doarme 2 reprize de 1 ora jumate doua, si una de 40 min- o ora, si noaptea nu am probleme cu ea. a mea cu cat e mai odihnita cu atat doarme mai mult

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Is o nesimitita!!! Am uitat ce era mai important..

La multi ani Andrei!!! Nu imi vine sa cred ca ai 8 luni!!! Ochisori frumosi!!!

La multi ani Stefan de Ariana!

La multi ani Victor scumpt de Ilinca!!!! SA te faci un papacios!!!

La multi ani Matei nazdravan de Creata!

Sa cresteti toti mari si sanatosi, cuminti si papaciosi!!! Azi e ziua baietilor!

Ilinca, la cat mai multe nopti cu treziri putine!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Alice, ca sa vezi cartea, tb sa fii logata la delfinasi. Ai parola? Daca nu, o trimit eu acum

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Andrei Ioan de racusor
Stefan Calin de Ariana
Victor de Ilinca
Matei Gabriel de Creatza

Aaaandreeeeeiii!!!! delfinas scump, sa cresti mare si sanatos, sa ii bucuri pe mami si pe tati in fiecare zi!!

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Alice, ca sa vezi cartea, tb sa fii logata la delfinasi. Ai parola? Daca nu, o trimit eu acum

n-am parola, nu

mara

Mergi la inceput

michelle, multumesc! aia este cartea :)

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

[b]fetele HELP!! CUM SE DA STODAL ??? [/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

La multi ani sarbatoritilor!!! Wow ce copilashi marisori avem pe aici.
Raisa de adormit adoarme relativ repede, insa nu vrea sa doarma mult noaptea.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Neatza si LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI:ANDREI,MATEI SI VICTOR,SUNTEI BARBATEI MARI SI FRUMOSI TOTI

TINA Paul face toate giumbuslucurile si imbracat si dezbracat,hainele nu ii influenteaza miscarile :)

Michelle off ce sperietura ai tras .Pupici la blondina

Eu am un somn groaznic.

Azi am dibicit eu carutul si de fapt s-a rupt o chestie care sustine manerul,insa e usor de rezolvat.Dar na...barbatii astia cateodata sunt mai neindemanatici

LALA nu stiu cum se da STODAL.Dar ce ati mai patit acum?Off.Multa sanatate lui Sebi
Ma intrebai cum sunt scutecele 4+ fata de 4.Un pic mai elastice,mai subtiri si cu o putere de absorbtie mai mare.Insa acum a aparut o noua varianta,tot 4+ insa speciale pt jucausi ,sunt foarte faine si colorate.Abia astept sa le iau.

OANNA tu spuneai ca nu ai mai vrea sa iei Pampers.La ce te-ai hotarat acum??

Ma duc sa fac curat,caci puiul meu iar a adormit cand vroiam sa-l scot afara.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput