Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata!

Bamboletta nu merge sa il pui pe perna de gravida? Eu inca o mai las acolo, sau pe jos daca vad ca e prea energica.

Ramo mmm paine caldaaa.. si mie imi place cea de secara.
Cu dormitul Raisei nu stiu ce sa zic, poate ar tb sa doarma mai putin ziua? A mea doarme cam 2 ore ziua, in reprize de juma de ora - o ora.
Iar noaptea 11 ore cu 2 treziri.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata dragelor!

multumesc mult pt urari si pt vizionare... ieri am sarbatorit in familie, a venit si frate-mio cu sotia, iar eric a fost in culmea fericirii...s-a jucat cu ei pana a cazut lat...aaa...si si-a spart putin si buza...asa, ca amintire...

rodi, uf biata Maria...n-o fi vreo enterocolita?? daca ai avea Debridat, Biotics/Enterol/Protectis ...cred ca merg si la copilasi mai mari...ceai de menta, supa cu orez si morcov...sanatate multa...

crispro, am ras la rezumatul tau...esti mortala... si vad ca inca nu te-a parasit neuronu, ca pe mine...ca io nu-mi mai amintesc nimic din ce citesc in urma.... ma bucur mult ca ai iesit...bine faci...o sa vezi ca te vei simti mult mai bine...

puiut, scuze ca n-am mai intrat sa-ti raspund...n-am intrat nici pe FB de cateva zile...dar vad ca te-a lamurit Michelle...

racusor, si eu am o carte cu meniuri si retete pt copii de la 0-3 ani...tot asa contine meniuri si retete...cred ca e cea de care zicea Alice...

revin!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Multumesc pt complimente.. a fost destul de munca, de atunci nu am mai facut cu pasta de zahar

Seriale TV - v-am mai zis, va recomand www.imdb.com/title/tt0773262/" target="_blank">DEXTER, e super tare
Alice si mie imi plac Cam si columbianca.. dar si Alex (fetita mijlocie)

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Andrei de Racusoru
Stefan Calin de Ariana
Victor de Ilinca
Matei Gabriel de Creatza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Multumesc pt complimente.. a fost destul de munca, de atunci nu am mai facut cu pasta de zahar

Seriale TV - v-am mai zis, va recomand www.imdb.com/title/tt0773262/" target="_blank">DEXTER, e super tare
Alice si mie imi plac Cam si columbianca.. dar si Alex (fetita mijlocie)

apropo de seriale...eu nu prea am timp sa ma uit, dar m-a prins rau de tot un serial(si eu nu sunt fan SF)..se cheama Visitors...e f captivant...vi-l recomand...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Asa ma gandeam si eu, sa o las mai putin sa doarma ziua. Acum doarme 2 reprize de cate 2 ore, de la 11.30 la 13.30 si de la 16 la 18.
Azi tot asa tre sa o las sa doarma ca la 16 tre sa fug la munca, da de maine...sa o culc mai repede de 11.30 ca sa mai doarma un somn de pe la 14.30 pana la 16.30 maxim???

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

La multi ani delfinsilor care astazi sarbatoresc inca o luna in plus

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

CRIS ce tare esti tu rezumatul bravo pentru iesire!!
mi se pare ca are probleme de time management

ce m-ai distrat
pai asa o sa incerc sa ma intorc si eu 6 ore+masa de pranz 30 min

auzi, dar pe tine te-au chemat inapoi?
sau e genul de firma in care toate femeile se intorc pe la 6 luni iar tu pari desprinsa din filmele SF cand zici ca vrei sa stai acasa 1 an ...la mine cam asa e...plus ca m-au si sunat sa ma intrebe daca vreau concediu de odihna anul asta mai bine ma intrebau direct daca ma intorc si cand

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

kata, mortal Victoras...si ce freza are... e f fain ca are fratiori iubitori si grijulii...super ca ati iesit la zapada cu totii..desi cred ca nu ti-a fost usor...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
racusor, si eu am o carte cu meniuri si retete pt copii de la 0-3 ani...tot asa contine meniuri si retete...cred ca e cea de care zicea Alice...

Am gasit cartea aceea, si am pus-o in docs, aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Asa ma gandeam si eu, sa o las mai putin sa doarma ziua. Acum doarme 2 reprize de cate 2 ore, de la 11.30 la 13.30 si de la 16 la 18.
Azi tot asa tre sa o las sa doarma ca la 16 tre sa fug la munca, da de maine...sa o culc mai repede de 11.30 ca sa mai doarma un somn de pe la 14.30 pana la 16.30 maxim???

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

poate e si asta o varianta ca doarme destul de mult ziua...zic si eu
noi dormim de la 11 dimineata intre 1 ora si 3 ore
apoi la plimbare sau dupa masa 30 min pe la ora 16
si seara adoarme relativ devrme intre 19,30-20,00

incearca sa nu o mai lasi sa doarma dupa ora 15-16...si vezi daca e mai bine
oricum cred ca solutia o sa o gasesti doar din incercari succesive

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput