Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 13
lalala13 spune:
LA MULTI ANI Andrei de Racusoru WOOOOOOW 8 LUNI
LA MULTI ANI Stefan Calin de Ariana
LA MULTI ANI Victor de Ilinca
LA MULTI ANI Matei Gabriel de Creatza
katalina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalala13 [b]fetele HELP!! CUM SE DA STODAL ??? [/b] ---------------------------------------------- my somebody.... www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea! Doamne Ajuta in continuare! |
lala,pe prospect vad ca nu scrie virsta copilului,se da 1 lingurita de sirop de 3 pina la 5 ori pe zi.E homeopat,dar daca ne luam dupa doza de oscilo pe care o dam la bebei,o lingurita de sirop e cam mult o data,poate jumatate zic si eu ca e suficient.Eu le dau copiilor cite o lingurita de 3 ori pe zi,dar sunt mari.
lalala13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui katalina
lala,pe prospect vad ca nu scrie virsta copilului,se da 1 lingurita de sirop de 3 pina la 5 ori pe zi.E homeopat,dar daca ne luam dupa doza de oscilo pe care o dam la bebei,o lingurita de sirop e cam mult o data,poate jumatate zic si eu ca e suficient.Eu le dau copiilor cite o lingurita de 3 ori pe zi,dar sunt mari. |
MERSI MULT..DE ASTA INTRBAM CA NU SCRIE VARSTA PE PROSPECT
BYTZ[/b], TUSIM ACUM...
lalala13 spune:
scuze de cum scriu, sunt in graba cu plodu atarnat de mine
sper sa ajung si eu la zi cu cititul azi
ilinca79 spune:
lalala, eu i-am dat o lingurita de bb, din aia de silicon, de 3 ori pe zi. Tot asa scrie si in prospect, doar ca ei considera 1 lingurita = 5ml, ceea ce e mult mai mult.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Alice_Elena spune:
michelle, mi-ai dat de lucru. de o ora stau si ma uit la poze cu delfinasi
a adormit si mara intre timp. fug sa beau si eu o gura de cafea( invit si restul mamicilor care n-au baut pana acum) si sa ii fac masa pt. pranz.
i-am dat si eu un capacel de oscilo ca a cam stranutat azinoapte si dimineatza...sper sa nu imi faca vreo supriza
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
ooana spune:
citat din mesajul lui btz_ovi OANNA tu spuneai ca nu ai mai vrea sa iei Pampers.La ce te-ai hotarat acum?? Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
la cei verzi ma refeream eu...Premium Care mi se par buni, subtiri si nu am avut probleme cu ei
joi sau vineri trebuie sa fac "aprovizionarea" si iau Libero...iti spun cum sunt dupa ce ii folosesc
Matei - luna a 7-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
baby78 spune:
citat din mesajul lui crispro Is o nesimitita!!! Am uitat ce era mai important.. La multi ani Andrei!!! Nu imi vine sa cred ca ai 8 luni!!! Ochisori frumosi!!! La multi ani Stefan de Ariana! La multi ani Victor scumpt de Ilinca!!!! SA te faci un papacios!!! La multi ani Matei nazdravan de Creata! Sa cresteti toti mari si sanatosi, cuminti si papaciosi!!! Azi e ziua baietilor! Ilinca, la cat mai multe nopti cu treziri putine! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
La multi ani si de la noi!
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena Michelle, si eu ma uit la modern familly. imi place de Cam :)) si de columbianca mai vad Grey's Anatomy, House Md si Two and a half man Racusor, eu am 2 carti de bucate. "Bucate alese pt bebelusi mofturofi" de Andreia Ionescu si "400 de retete culinare pentru copilul tau 0-3 ani" Laurentiu Cernaianu. asta ultima e misto ca are si meniuri in functie de varste, pe langa retete de data asta pe bune Noapte Buna :D mara Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) |
mercic am comandat-o si eu pe a doua
ooana spune:
pentru inspiratie
in cartea mea de retete la 7-8 luni:
- pire de sparanghel
- fasole verde cu menta
- piure de mei
- piure de orz
- piure de miel
- piure de curcan
- piure de conopida
- sos de coacaze
- piure de cirese
- piure de prune uscate
- piure de caise uscate
- piure de piersici
- piure de prune
- supa pentru bebelus: sparanghel, praz si cartof dulce
- rizoto cu sparabghel
- tocana de cartofi si dovlecei
- tocana de mazare
- miel cu linte
- pilaf de mei cu dovlecel
- piure de amarant cu prune
- pilaf de dovlecei cu quinoa
se pot folosi plante aromatice: busuioc, arpagic, coriandru, marar, menta, oregano, patrunjel, rozmarin, salvie, tarhon, cimbrisor
condimente: ienibahar, cardamom, scortisoara, chimen, curry, anason, usturoi, chimber, nucsoara, paprica, sofran, vanilie
atentie!!! daca parintii sunt alergici la unul din condimente se va urmari cu atentie reactiile copilului!
Matei - luna a 7-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip