Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Roxana, cum a fost aseara cu cumnateii dragi?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Andrei de Racusoru
Stefan Calin de Ariana
Victor de Ilinca
Matei Gabriel de Creatza

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

La multi ani si din partea noastra! Multa sanatate si noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

multumim de urari PAULA , MICHELLE, ILINCA, CRIS, RODI, RAMONAVLAS, BTZ, LALA, BABY, TINA

LA MULTI ANI Stefan CAlin, Victor (sa papi bine mancarica) si Matei!! sa fiti sanatosi si veseli!!
Va invit la un pahar de bere , un suc proaspat stors si prajiturici bune bune

OANA exact, e genul de firma la care lumea se intoarce la 6 luni. ii inteleg, ca la back-upii mei le e tare greu sa faca si munca lor si a mea. rare sunt cazurile cand stau mamicile mai mult acasa.

Azi Andrei a binevoit sa se scoale la 6.15 dupa alte 2 treziri nocturne, de dimineata nu a dormit decat vreo 20 de minute asa ca era mort acum. i-am dat fructele mai devreme si l-am trimis cu bona afara. problema e ca eu mi-am facut la 1 programare la cosmetica si nu stiu daca rezista asa mult afara de obicei ieseam la 12 , azi la 11...sun la 1 sa vedem daca mai rezista sau il aduc in casa. acum beau cafeluta (de la Paula si Cris ) si am comandat niste carti de bebei si recuperez pe DC

iar acum am reusit sa fac ce stiu eu mai bine, sa ard oala si supa copilului asa ca am pus alta la foc si mai aman nitel plecarea, voiam sa ies sa iau praji pentru ziua puiului

ma duc sa mai verific oalele, cea cu supa si cea ce e pusa la curatat, care iar a dat in foc, am lasat-o cu bicarbonat la fiert cred ca sunt beata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

BAMBOOOOO, ti-au venit rezultatele lui David????

si am baut aseara ceai de tei, cu un pic de miere, si am dormit un pic mai bine, cu mai putine treziri.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Nu a venit de dim sun incontinuu la Synevo...ori e ocupat ori suna si nu raspunde nimeni...am lasat si e-mailul si nu am primit nimic...sunt f suparata pe ei...mi-au spus ca e gata pe 4-7 februarie...sun pe 4 imi zice ca pana pe 8 cel tarziu am rezultatul...azi e 9 si nimic...trebuie sa se duca sotul pana acolo
Le-am scris un e-mail acum sper sa-mi trimita rezultatul pt ca stau dupa fundul lor si nu pot face programare la pediatra sa mergem mai repede
ca te-ai gandit la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu

aseara i-am facut baie delfinasului pe la 9 in vanita, ca eu sunt pe stop si tati da semne de raceala, asa ca n-avea cine intra cu ea in vana mare... s-a trezit o data pe la 4, cred ca-i era sete. dupa 3 min de titi a luat somn... si s-a trezit la 10.30, ca de obicei, doar ca tare greu merge la noi acum cu mancarea. primele lingurite merg repede, apoi incepe sa se uite pe pereti, la picioare, la haine, la parul meu, cauta motanul din priviri... abia deschide din cand in cand gurita sa mai si pape!! ne ia mai bine de o jumate de ora sa papam un afurisit de pireu de mango si banana, mai ales ca ii place asa de mult. pai la amiaza la legume ma astept sa ne invartim iar o ora, simt ca prind radacini la fund de scaun!! sper sa-si revina la bunele obiceiuri...

Maria e mai bine, a plecat la scoala vesela... tati lucreaza doar pana la amiaza (deh, e criza!), deseara e ziua nasului, asa ca n-o sa ma plictisesc azi, mai ales ca am de mers si la coafor. poate-i zic la tanti sa-mi si aranjeze putin parul, asa ca de mijloc de saptamana

vremea in continuare frumoasa, vroiam sa iau piticotul sa iesim la aer, dar imi e toata casa intoarsa ca n-a mai avut cine sa faca ordine de sambata incoace (duminica i-a fost rau la Isa, luni mei si ieri Mariei...), asa ca o pun in scaunel si o iau cu mine in bucatarie... de plimbare o sa profitam mai dupa-amiaza, daca tot suntem acasa cu totii...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Salutare

Sa-mi trag si eu putin sufletul pe forum
Nu putem iesi afara bate un vant de te ia pe sus..e numai praf si ce soare frumos era acum vad ca vin si nori

Michelle-nu mai am perna am dat-o
David oricum e mai cumintel..inca nu a facut contact cu parchetulori am fost eu mai atenta...Antonia de la 4 luni a cazut
ce tort fain ai facutneaparat trebuie sa vina si baietelul
Paula-la multi ani alaturi de noi

Andrei de Racusoru delfinas de 8 luni
Stefan Calin de Ariana
Victor de Ilinca
Matei Gabriel de Creatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna dimineata delfinariu,
In primul rand felicitam toti bebei care si-au sarbatorit lunitele .
Noi suntem bine , va mai citim din cand in cand -timp nu prea avem pentru ca am inceput serviciul si Giuliano merge la asilo nido.
Giuliano creste bine-Luni am avut vizita la pediatra-raportam 9700gr si 75 cm .Este vesel , doarme bine de la 22.30-23 pana la 9 cu o singura trezire la 5 pentru papa.
Mancam bine , am inceput si cu iaurtul + fructe,branzica proaspata pentru ou si peste asteptam pana la 10-11 luni.
Am facut progrese , am si cazut pentru prima data din pat,fara repercursiuni din fericire (60 cm +gresie), -m-am invatat minte sa nu-l mai las singur o secunda.
Uram tuturor multa sanatate si numai clipe de bucurii alaturi de puiutii vostrii!!

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Anne, bine ai revenit! Ma bucur sa aud ca sunteti bine. -am grasunelul sa treaca lovitura (cred ca mai mult a fost spaima). Foarte, foarte bine sta cu greutatea si inaltimea!

Meniu pitic:

- fructe: mar, para, branzica- asteptam sa se coaca mango sau avocado..
-legume: piure din cartof dulce, morcov, patrunjel, ardei(rosu si verde), telina, dovlecel si ou... o gramada!

Meniu grasana:
- mic dejun: cereale
- pranz: gratare pui cu castraveti murati super iuti
- cina: inca nu stiu, dar probabil mamaliga cu branza (desi nu e cea mai indicata in cura, mie mi se pare mancare usoara, si imi place. In plus nu prea imi iese, cred ca pun prea multa faina de malai la inceput, si e musai sa invat sa imi iasa buna, ca mai tarziu va papa si copilasul).

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

A luat sotul rezultatul...pe o scara de la 1-10 David e alergic 2.93 aproape 3 deci este alergic la proteina din laptele de vaca totusi in maternitate a baut lapte praf...oare sa fi fost HA

Anne-ma bucur sa aud ca sunteti bine vazut pozele ce frumusel e Giuliano

Mi-am facut maine programare la coafor la 14.30 cand vine sotul evadez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

OANA exact, e genul de firma la care lumea se intoarce la 6 luni. ii inteleg, ca la back-upii mei le e tare greu sa faca si munca lor si a mea. rare sunt cazurile cand stau mamicile mai mult acasa.

mda, am priceput...si cunosc situatia foarte bine
munca mea s-a impartit la 2 pers cand am plecat eu...si cred ca le e greu pentru ca si eu la randul meu am preluat de la colege aflate in CIC...si zau ca abia asteptam sa revina sa predau ce aveam de facut in plus pentru ca ajungeam sa stau de la 9 pana la 7-8 seara...si mai luam si in weekend acasa dosare cu mine

prima colega care sta 1 an acasa se va reintoarce in aprilie...ca pana acum toate stateau cate 6 luni
si uite asa daca as vrea sa stau 2 ani as parea ca un zombi

desi as putea zice ca stau 2 ani acasa...dar nu stiu cat as mai lucra la intoarcere acolo...plus ca as fi pe dinafara clar cu schimbarile...asa ca la vara ma pregatesc si eu sa ma intorc la munca asta e...

hai spune-ne ceva frumos...cum sarbatoriti azi?!? ce face Andrei?

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput