Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 10
ilinca79 spune:
cris, bravo tie pentru iesire. Las' ca vine si primavara si mai mergi in alte zile si cu Vlad si o sa dispara monotonia.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
racusor2010 spune:
dragutelor, ce carti de bucate mai aveti pentru copii? vreau sa comand maine si stiu doar de cea pe care o au oana si denisa
am cumparat azi gris si malai bio pentru andrei si paste alfabet dar tre sa invat ce sa fac cu ele...
si intrebare intrebareata,daca ii facem supa de galuste cu gris, astea se paseaza sau cum i se da copilului?
michelle1981 spune:
eladea la multi ani bunicii! Te invidiez pt puiutii iubareti, ce frumos se joaca ei impreuna!
Noi am fost la Craciun la toate cele 4 bunice ale noastre si am pozat-o pe Bianca impreuna cu fiecare.
kata ai niste baieti minunati. Se vede ca il iubesc tare pe puiul mic.
crispro, nu era in mers, era pe loc, o pusesem sa admire peisajul, si i-am ridicat spatarul la verticala, nu mai ca uitasem complet de centuri oof
Oricum nu a patit nimic, doar sperietura ce a fost. A fost vesela, s-a jucat, a mancat etc
Felicitari pt mica evadare!
baby nu ma supar, cum sa ma supar. Si eu ma amuz acum cand ma gandesc cum plangea ea, plina de noroi.. Am asteptat sa se linisteasca, apoi am scos servetele sa o curat.. uff
denisa vad ca ti-a facut crispro un mic rezumat. Mi-am amintit si ca s-a discutat despre organizarea petrecerii de taierea motului
Si eu deja ma gandesc ce tort o sa fac.
Am facut acu ceva vreme un tort pt un baietel, in forma de masinuta. Dar pt noi nu prea merge nu?
alice ce seriale urmaresti?
Noi am inceput sa ne uitam si la Modern Family, e comedie, dragut asa.
puiutz mic ca sa vezi chatul, click in stanga ecranului pe Mamici dragi, apoi in dreapta ai Chat with group.
In seara asta am facut pui cu smochine si cu taitei din orez.. Fff bun!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
bamboletta spune:
Salutare
Azi lipsa la apel...de dim am fost plecati pe Antonia am dus-o la mama a stat toata ziua...a mai venit si alt nepotel de 2 ani...fericire maxima pe ei
Eu cu tati si David am fost la cumparaturi..o plimbare..si dupa acasa am bucatarit...
David e super marait(dintii)..cum dispar din peisaj cum ma striga suparat ...toata ziua se intoarce pe burta..nu-l mai pot lasa pe pat imi e frica sa nu cada azi l-am pus pe o patura jos
Crispo-f tare rezumatul
Michelle-bine ca nu a patit nimic Bianca
Senty_mary-astazi nu am fost prin parc...maine daca e frumos iesim
multa sanatate bolnaiorilor
n buna delfinariu
Alice_Elena spune:
Michelle, si eu ma uit la modern familly. imi place de Cam :)) si de columbianca
mai vad Grey's Anatomy, House Md si Two and a half man
Racusor, eu am 2 carti de bucate. "Bucate alese pt bebelusi mofturofi" de Andreia Ionescu si "400 de retete culinare pentru copilul tau 0-3 ani" Laurentiu Cernaianu. asta ultima e misto ca are si meniuri in functie de varste, pe langa retete
de data asta pe bune Noapte Buna :D
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
ramonavlas spune:
Buna dimineata!!! Raisa iar nu a prea dormit (de la 22 pana la 3) si 4 ore peste zi. Oare sa o las mai putin ziua? Seara, adoarme destul de usor insa nu doarme mult.
La 6 am pus painea la facut in aparat, imediat e gata, asa ca va servesc de dimineata cu paine calda de secara si cafea.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
crispro spune:
Neata!
Merci, Alice de compliment! Mi-a cazut juma de freza in timpul alaptarii... dar acum creste la loc...
Michelle, da te pricepi fata la tort!!! Bravo!!! Eu de abia fac o ciorba... si tu si Arissa si Bambo sunteti foarte pricepute!!!
Modern family, deci, tre sa ma bag si eu...
Am uitat sa va zic ca azi noapte doar la 4 juma a fost prima trezire, si nu l-am putut linisti decat cu LP. Iar la 7 s-a trezit urland dupa suzeta, si acuminca doarme. Asa ca mi-am baut cafeaua, si va invit si pe voi la o buna, calda, cu lapte, frisca, sau cum doriti!
Ramonavlas, ce am descoperit de curand la piticul meu- daca doarme o repriza scurta dupa 4 amiaza, chiar daca repriza e de numai 30 de min, noaptea se foieste si doarme rau. Daca dupa 4 amiaza nu o mai doarme deloc, atunci noaptea e ok.. cel putin asa cred, poate a fost doar o coincidenta- am testat 5 zile- 4 bune si una rea (ca a dormit si mai tarziu).
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
BAMBOOOOO, ti-au venit rezultatele lui David????
si am baut aseara ceai de tei, cu un pic de miere, si am dormit un pic mai bine, cu mai putine treziri.
Sa-l ajutam pe Alex
saddie spune:
Buna dimineata!
Va servim cu o maaare ca bebelina mea de cateva zile are program matinal se trezeste tot la 7 si nu mai adoarme la loc pana pe la 9 - 9 jumate.
Noi tinem greu pasul cu voi ca mofturila mea ma tine din scurt. Peste zi nu mai doarme decat la mine in brate iar cu mancarea e un intreg circ. Nu primeste nimic, nici nu pot sa ma prind ce-i place si ce nu ca oricum le scuipa pe toate .... dar perseveram. Macar si-a pastrat bunul obicei de doarme toata noaptea, ca daca si asta se strica ma duc pe campii .
Pupam delfinasii bolnaviori si le uram insanatosire grabnica si pentru mamici.
paula_m spune:
Neata
Azi sarbatoresc 1 an de cand am scris prima data pe forum!!!Sper sa fiu multi ani alaturi de voi!!! Vin cu
Oana, nu i-am dat inca Chamo, ca si asa ii dau o gramada de pastile...antiiflamatoarele de 2 ori pe zi , si sunt amare ca naiba si tb sa i le maschez in mancare si ii dau tot homeopate pt tuse de 3 ori de zi...toata ziua ii dau medicamente si facem aerosoli.
Azi dimineata s-a trezit la 5, i-am facut mancarica, a papat tot si nu mai voia sa doarma. Atata s-a mai zvarcolit si a vb, acum era calare pe mine ( ca l-am pus in pat cu mine), acum era cu picioarele in gura mea, ba tb sa-l adun din partea cealalta a patului ca nu stiu ce cauta. Cand am inchis tv si lumina, nu mai vedea sa isi ia suzeta, si a inceput nemultumirile. I-am dat suzeta, nu era multumit de perna si tot asa, 1 ora, pana m-am enervat si l-am pus in patut. A plans 5 minute si a adormit.
Michelle, ce tort frumos!!!. Esti priceputa tare. Neaparat tb sa faci si un baietel
Am uitat sa va zic ca am vb cu pediatra aseara. Nu erau gata analizele de sange, doar azi, dar macar nu are infectie, deci nu trecem pe antibiotice, continuam cu ce mi-a dat si daca nu ii trece mi-a zis ca va tb sa ii facem aerosoli cu andrenalina. Azi vedem cum sta si cu anemia.
La multi ani Andrei, Stefan si Victor!!!!Racusor, nu-mi vine sa cred ca flacau mare ai!!!!!!!!!!
La multi ani Matei!!!! Inca un voinicel care implineste 6 luni!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7