Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 9
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 azi face si bunica mea 80 de ani... asa ca va las niste pozici proaspete cu baietii mei si cu bunica si stranepotii... https://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/Februarie2011# LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009" target="_blank"> ERIC SI FILIP - POZE RECENTE http://lb3f.lilypie.com/59i2p2.png" target="_blank"> Printul Eric are... http://lb1f.lilypie.com/qVP8p3.png" target="_blank"> Printisorul Filip creste... http://lumeafermecata.blogspot.com/" target="_blank">BLOG DE PICI... |
la multi ani! sa iti traiasca bunica!!
am vazut pozele cu frumosii tai! ce frumos il pupa si il ingrijeste Eric pe Filip ai doi baieti pe cinste Andreea!!!
crispro spune:
DENISAAAAA, un rezumat rapid al utimelor 2 capitole:
- Rodi cu Isa la urgente, cu voma la 5 minute
- Paula cu Raul la injectii(raceala urata)
- Matusa cu Ducu bolnav de 2 sapt (raceala- bronsita, a slabit 500 grame in 3zile)
- copii maraiti, bolnavi, mamici/tatici bolnavi (raciti)
- copii nepapaciosi
- Andrei de Racusor urla "ma-ma-ma".
- nopti nedormite
- Eladea si Eric sunt bine.
- Victor de Bumblebee il plesneste pe tata-so.
- Michelle se rasfata la piscina
- Kata a fost in minivacanta
- Fetele pun de un concert Bon Jovi la vara si ne-am reamintit de perioada tineretii timpurii (cu bocanci, esarfe in cap si blugii taiati)
Ce ar mai fi??? Aaa, ne-am facut program, de iesit solo, de iesit in cuplu, de iesit in familie. Si s-a discutat nitel de concedii. Si de bebe2, si de fiv. cam atat imi amintesc...
Va pup fetele, noapte buna!
Sa-l ajutam pe Alex
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Sa va zic ce mama denaturata sunt: am fost la plimbare in gradina botanica, era soare, frumos, am scos husa la carut si centurile si am uitat sa le pun inapoi.. asa ca nu a trecut si am vazut pitica zburand din carut direct in noroi. Noroc ca a cazut pe moale si nu s-a lovit, nu a plans mult, a cazut cumva pe spate... uff ce sperietura am tras. Asadar atentie sa nu uitati sa puneti mereu centurile! ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
off, bine ca nu a patit nimic pitica!!
rodyka spune:
citat din mesajul lui crispro Am ajuns acasa, ei se jucau, sotul era relaxat, copilul la fel.. a zis sa nu imi fac griji si sa mai repetam povestea cand vreau. Asa ca de acum miercurea e ziua mea!!! adica 2 ore fac ce vreau!!! |
m-ai bagat de tot in ceata... eu mereu imi uit zilele, daca-s asa asemanatoare... m-am si uitat pe calendar!! la mine azi e inca marti, deci maine iar e ziua ta, sau doar de saptamana viitoare?!
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
pai la voi e epidemie de gripa, la noi a dat iama un virus urat... tocmai ce am vb cu nasa, i-a fost rau toata ziua (cu voma), vecinii mei romani au stat ieri toti acasa din acelasi motiv, tati e si el putin atins de dimineata... se pare ca Isa cu mine am scapat repede intr-o zi...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
baby78 spune:
citat din mesajul lui crispro Iuliana, sanatate multa!!! AI grija de tine! Am fost in oras, 2 ore , solo.. ce mi-a placut!!! Mi-am luat oja de unghii, am inchis un cont la banca, am fost pe la colegi, m-am plimbat cu masina, am luat un mic cadou unei prietene/colege ce a nascut de 2 sapt, i-am luat lui Vlad niste body-uri de 12 luni. Am sunat sotul, sa vad cum se descurca, el a zis ca e foarte bine.Am ajuns acasa, ei se jucau, sotul era relaxat, copilul la fel.. a zis sa nu imi fac griji si sa mai repetam povestea cand vreau. Asa ca de acum miercurea e ziua mea!!! adica 2 ore fac ce vreau!!! Iuliana, dar e miscaret bine de tot Tudor! Al meu inca nu face nimic... decat in fundic. dar nu il pot lasa fara sprijin, ca el nu stie ca nu are nimic la spate. Si cand prinde o jucarie, si o baga in gura, se arunca pe spate, sa stea linsitit sa o roada! Si e frumos Tudor tare, tare!!! Ca am vazut pozicile! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
felicitari pentru "evadarea" ta...Iti trebuia si tie o gura de are si putina relaxare. Mai greu e prima oara ca dupa aceea te vei invata sa ai program....timp al tau si numai al tau
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
ooana spune:
Multumim mult de urari dragele noastre mamici!
...si uram si noi celorlati 2 sarbatoriti la multe lunite, sa fie cuminti si sa creasca mari!
azi nu mi-a mers netul
asa ca am citit tot acum si nu mai prea tin minte ce vroiam sa va zic...
Cris ma bucur ca ai avut o iesire buna iar baietii s-au descurcat singurei...vezi mami ca se poate
Eladea La Multi Ani pentru bunica ta...intr-adevar sunt foarte pretiosi bunicii...eu de cand am pierdut-o pe bunica mea scumpa care m-a crescut parca am pierdut copilaria, asa m-am simtit...
Michelle ufff ce patanie...ma bucur ca sunteti bine
Ilinca deocamdata m-am uitat doar asa pe net la preturi...astept ofertele de la TezTour ca vor fi sper eu putin mai ieftine...pana acum ce vrem noi e aprox 1700euro
Paula cum i-ai dat Chamomilla? ceva imbunatatiri?
revin maine cu poze
Racusoru' ma doare pe mine sufletul pentru tine ca te intorci la munca si ma apuca jalea cand ma gandesc ca si eu trebuie sa fac la fel...si apoi sa vezi prima raceala, cum va fi nasol sa iei concediu si cine stie ce-o mai fi...
tu faci delegatii? eu facea si din astea
acum parca nu imi imaginez o noapte departe de casa
Matei - luna a 7-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Rodi, hihi... Azi e marti, dar de sapt viitoare mut pe miercuri, ca sa fie la mijlocul saptamanii, sa nu ma ia depresia. si zici ca au venit rusii la fix 4 sapt, desi au durat 2 sapt. Sunt curioasa la mine cum va fi, ca ieri am scapat de ei, dupa fix 4 saptamani. Doamne feri sa vina zilele astea iar!
Sa-l ajutam pe Alex
racusor2010 spune:
CRIS ce tare esti tu rezumatul bravo pentru iesire!!
si io maine o pun pe bona sa il pregateasca ea pe Andrei, adica pregatit singura fructe, dat fructe,imbracat si scos afara sa vedem daca se descurca, ca sa pot pleca , indiferent de mesele lui ANdrei. mi se pare ca are probleme de time management
OANA nu, nu fac delegatii, doar la birou. incerc sa ma intorc cu 6 ore + una pauza de masa, si sa imi iau program flexibil, in functie de mesele lui andrei, adica de la 9 jumate la 4 jumate...macar pana la un an= un an jumate, sa vedem
Andrei o sa aiba 9 luni si o saptamana,pare ciudat ca ma intorc asa devreme, dar de fapt Andrei e mai mare ca ceilalti delfinasi dar chiar si asa tot nu m-as intoarce prea devreme
Alice_Elena spune:
rodica, tot timpu ma faci sa rad :)) imi amintesti de o colega de munca, tot rodica o cheama
cristina, felicitari pt evadare. tot ma tin sa zic ca ai un par foarte misto, da uit
noi am avut alta zi fara evenimente. iar nu a vrut sa manance fructele, dar eu insist:) am fost si putin pe afara si a stat cu ochii mari sa vada ea tot. de adormit a adormit imediat. marius credea ca glumesc cand i-am zis ca mara doarme :) a mancat, s-a intors pe o parte a inchis ochisorii si somnnn ce bine ar fi sa fie mereu asa
si noi ne laudam cu 3 strabunici doi au 67 68 si unul 83
ma bag sa ma uit la seriale. noapte buna delfinariu
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)