Ian-Feb2011- Hai Laura, Wudy, Dol! Bv Deea! (188)
Raspunsuri - Pagina 9
missmj spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mirela2
fereasca Dumnezeu http://qik.com/video/4fd8bc06f6ff4b709228e44b37d805ec ceva funny sper sa mearga scuzati discutia din fundal mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) ![]() |
vaiiiiiiiiiiiii , m-am chishat pe mine de dragul lorrrr !!! incredibil, foarte draguti !!!

unul cu suzeta, altul cu fratele-suzeta !!! funny tare, si discutia de pe fundal !!! ca mielu' sta sa il linga pe frunte, tareeeeeeeee !
Sunt minunati, felicitari !Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
mirela2 spune:
carmen![]()
vb cu mama la telefon![]()
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
missmj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 carmen vb cu mama la telefon mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) ![]() |
N-am mai rezistat, m-am mai uitat o data !

minunat, cum cauta motanelul tzatza pe frunte , si cand a dat de nas, cred ca a zis " gata, asta e, am prins sfarcul" !!!
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
mirela2 spune:
cred, dar si a dat seama repede ca s a pacalit![]()
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
Shines spune:
aoleooo Mirela..sunt minunati, mor de dragu lor

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 http://qik.com/video/34206611 gata, acum se vede mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) ![]() |

COPII ASTITA 2 S DEMENTIALI

SUPER HAIOSI

Tunde
38+3z
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!
dangabriela spune:
Fetelor , imi cer scuze ca nu am mai intrat de mult, dar piticul meu imi necesita toata atentia si timpul pe care il am!
Sper ca toata lumea e ok, m-am uitat doar pe lista cu mamici si buburuze noi aparute, si felicit pe toti micutii si mamicile lor!
Noi suntem ok, doar ca nu papam la san, nu stim, asa ca mami se mulge si papam cu biberonul. Toata chestia asta dureaza f mult, asa ca facem nopti cam albe si de aici lipsa mea de timp liber. Sper ca pe viitor sa se mai schimbe cate ceva!
Imi e dor de voi, va pup dulce!!
florintunde spune:
Oare ce-i cu LAURA LUIZA?
nu a mai intrat sa ne anunte..
LAURA..ITI TINEM PUMNII..HAI CU VESTI!SPER SA FITI TRECUTI PESTE TOATE SI ITI TII PUICUTUL IN BRATEE!
Sherbi;n-am sunat dr..dar cand m-a externat vineri asa ne-am inteles...la dureri regulate sau ruperea apei merg la spital si asistenta o sa-l sune cand e cazul sa vina/CLAR SI CONCIS![]()
Daca il sun imi zice sa merg la spital si nu vreau sa stau pe ace inca trei zile acolo sau sa-mi faca inducere numai sa scape si de mine odata.
Am f legata de pat cand l-am nascut pe Mario- ba cu perfuzii ba cu alte chestii...si nu cred ca i-ar place la bubulina sa fie fortata sa iasa de acolo..oricum frumos si incet asa simt ca organismul meu se pregateste...sper sa nu ma insel

Tunde
38+3z
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!
Leeloo21 spune:
mirela superb!!! doamne frumosi sunt gemenii!!!
videoclipul cu yago baby e ciudat, dar in realitate copii nu sunt chiar atat de fragili pe cat credem..oricum nu este de incercat acasa..tipa e profi!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 31+ 

nasterea in apa
pozici dragute