Ian-Feb2011- Hai Laura, Wudy, Dol! Bv Deea! (188)
Raspunsuri - Pagina 10
Lorich spune:
Mirela

am remarcat ca foenul e la indemana!![]()
![]()
Roxx probabil ca da, nu m-a interesat, pt ca infanrix am vrut sa-i fac; a facut la 2, 6 si 12 luni parca (Robert) - ti-a zis, nu am sup sa stiu ca-l inteapa de 2 ori plus ca toata lumea mi-a zsi ca nu are efecte sec. si la noi chiar asa a fost.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Luiza1977 spune:
Buna fetele!
Felicitari tuturor mamicilor proaspete,recuperare grabnica,sa fiti
sanatoase atat voi cat si bebelusii vostrii!!!
Eu va citesc mereu,ins pe cand sa scriu si eu ceva se trezeste piticul si tre sa-mi fac datoria![]()
Fetele,am nevoie de un sfat,si la cine sa apelez daca nu la voi
Bebelusul meu nu vrea sa bea ceai,ce pot face?
Baita nu ne place,asa ca il spal sub dus,si nyik nu comenteaza,ii place f mult,insa la imbracat imi face un show de plans ca nu stiu cum sa-l linistesc,de frig la noi nu e ,termometrul arata 25,asa ca nu stiu de ce plange asa cu spor
am observat ca doarme mai mult noaptea dupa ce il spal,aseara a dormit 5 ore,legat,mooamaaaaaaaa ce bine a fost,s-a odihnit si mami.![]()
in rest ne place sa gangurim,mami toata se topeste
asteptam sa se faca cald afara,parca nu mai vine primavara.....
toate fetele cu burtica si mamicile cu bb
Lorich spune:
Luiza bebe tau papa laptic de tzitzi? Daca da, atunci nu are nevoie de ceai! Eu n-am incercat sa-i dau nimic, are lapticu' lu mami tot ce-i trebuie, si apa, si nutrienti.
Ma bucur ca totul e bine si sunteti la gangureala.
roxx26 spune:
Subscriu la ce a spus LORI...de ce vrei sa-i dai ceai?
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Luiza1977 spune:
papa si tzitzi dar treb sa-i dau completare cu LP deoarece nu se satura si avem colici si vroiam sa-i dau Baby Calm dar nu vrea sa bea,il scuipa........ce pot face?
Luiza1977 spune:
urate fazele astea cu colicii,pana acum nu au fost asa urate,dar de 1 sapt seara il plimbam cu orele,doar asa functioneaza si se calmeaza
ocsanica80 spune:
buna ziua dragele mele mamici si burtici, nu am mai intrat iar demult pentru ca ne luptam cu colicii, desi abia maine facem 2 saptamani, si mai nou de cateva zile nu mai dormim decat la mami in brate, patutul nu ne mai place, asa ca sunt zombi; azi nu am mai rezistat si am adormit cu ea in pat langa mine, bineteles ca m-am "trezit" in niste urlete de nu se poate; noaptea saracuta se screme de burtica de mi se rupe sufletul si stau numai langa patut; mai nou ieri si pana acum nu a facut nici caca 

;
39+
Maria-Sofia
AMR... 1 zi
Roxana
loutzy spune:
Hello fetele.
Am intrat sa vad ce mai faceti, dar mai intai...
"MULTI ANI TRAIASCA,MULTI ANI TRAIASCA LA MULTI ANI LUCIA!!!!" sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca toate dorintele.
Noi suntem mancaciosi nu ne mai ajunge o "sisi" le vrem pe aman2, dar nu-i bai ca se umple la loc.![]()
![]()
![]()
Am inceput sa nu mai avem mucisori. Am fost ieri la control si suntem bine. Am luat 650 g in greutate.
Apropo fetele faceti vaccinul de la stat sau va recomandat medicul altceva. Noua ne-a recomandat "infanrix hexa", in ideea ca se face o sg intepatura nu 2. Voi ce ziceti sa-l cumpar pe asta care e in jur de 200lei sau sa-l fac pe cel de la stat?

Ma duc sa citesc din urma.

Laura
de
dulce Stefan-Mihai (06.01.2011)
Lorich spune:
Luiza, Ocsanica hai c-or trece si colicii astia, eu asta imi spunj in fiecare seara!![]()
Loutzy chiar azi s-a discutat aici, eu aleg infanrix...nu pot sa suport sa-mi intep printesuca de 2 ori.
missmj spune:
luiza,ocsanica bine ati revenit pe forum ! ma bucur ca sunteti bine sanatosi..sa dea DD sa va revenit repede , sa scapati de colici.
loutzy ma bucur ca esti bine si bebe e mancacios si sanatos. eu le fac pe cele de la stat, asa mi-a recomandat dr, si sormea care le-a facut tot pe cele de la stat. mai bine te informezi bine despre ambele vaccinuri si iei cea mai buna decizie pt pitic.parerile sunt impartite.
Am iesit si noi afara azi pt prima data ! a fost super, pacat ca a adormit in 2 minute...am crezut ca ma plimb, vb cu el, ii arat imprejurimile,etc ![]()
Dupa ce s-a trezit am avut sedinta foto ! poze noi
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)