Ian-Feb2011- Hai Laura, Wudy, Dol! Bv Deea! (188)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

CARMEN, si eu m-am trezit cu o mare durere de gat...asta-i culmea, sa racesc stand in casa la caldura..si chiar nu am intrat in contact cu nimeni racit. Da-s optimista, poate totusi nu racesc.

Fetelor, voi faceti la bebei ecografie transfrontanelara, ecocardiografie etc.?
Vaccinurile obligatorii se primesc de la medicul de familie? (noi n-avem ca nu ne-a luat in evidenta fara certificat de nastere, pe care il primim abia pe 21 feb)

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Multu fetelor care ati raspuns.
Maiii,io o vreau pe Elena lu Andryii de nora.E frumoasa rau de tot.Mi-o dai?

Ana,mami de bebe cel mai frumos

Shubu vrei sa ne-n-cuscrim?
Daca fata vrea noi o dam. Ca stim ca e pe maini bune. Acum, minunea isi face somnul de frumusete, dar cum se trezeste ii prezint cavalerul, pe Bogdan (sau Bogica? cum ii ziceti voi acasa?)

mami fericita de Elena Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Hihi,ii zicem Bogica,da parca fata lui cere Alexandru,asa mi se pare mie.Oricum,promit sa nu-i dau la pachet sosetele roz si vai mama lor cu care mi-am batut joc de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

deci ai vb cu dr., tunde. atunci stai cumintica sa-ti vina sotiorul acasica sa te sustina. si al meu pleaca marti spre miercuri la bucuresti si d-aia inclinam sa nasc acush vineri. dar vad eu ce si cum.

ralukara, asa-s barbatii. eu cand am venit cu david acasa, parca intrase necuratu-n el. era agitat si disperat si cu sufletul la gura...ce vrei, omul nu citise un rand despre cresterea si ingrijirea sugarului si punea o mie de intrebari.... adevarul este ca faza cu feonul trebuie facuta cu mare mare grija. aratau astia la tv o nebuna care si-a dus copilul cu arsuri grave pe burta din cauza ca a incercat sa-si linisteasca copilul cu feonul. eu mi-am cumparat din DM o pungutza cu boabe de cirese care se incalzeste la microunde si se pune pe burtica, sper sa fie la fel de eficienta ca un feon. mai exista si pungutze cu gel care se pot incalzi si pune pe burtica sau sare gronjoasa intr-o batista ca pe vremuri cum ne puneau parintii.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 38+2 zi marc ioan
AMR 4 ZILE
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxx26
Fetelor, voi faceti la bebei ecografie transfrontanelara, ecocardiografie etc.?
Vaccinurile obligatorii se primesc de la medicul de familie? (noi n-avem ca nu ne-a luat in evidenta fara certificat de nastere, pe care il primim abia pe 21 feb)

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Roxx, vaccinurile obligatorii se primesc de la medicul de familie.Din cate stiu eu ar tebui sa fie gratuite. Sigur le poti face si in alta parte contracost. Primul vacin e la 2 luni de la nastere - mie asa mi s-a zis sa ma prezint la cabinet.
Ce prostie cu certificatele de nastere pe acolo! Eu am nascut in 17 ian si in 18 aveam deja certificatul de nastere (s-a miscat si tati repede, dar si functionarii)

Ce ma intereseaza pe mine e ecografia de sold. Aici nimeni nu mi-a zis nimic de ea. Nici nu stiu unde m-as putea duce. Ma gandesc ca nu e obligatorie, dar ar fi bine sa fie facuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Tunde nu te agita ca uite eu de doua sapt am dureri la oasele bazinului (ba chiar mi s-au desfacut oasele bazinului in asa hal ca daca nu sunt atenta cum ma intorc nu pot sa calc pe picior) si nici dop nu mai am de o saptamana si mandra tot la caldura sta.

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Hihi,ii zicem Bogica,da parca fata lui cere Alexandru,asa mi se pare mie.Oricum,promit sa nu-i dau la pachet sosetele roz si vai mama lor cu care mi-am batut joc de el

Ana,mami de bebe cel mai frumos

Si eu ma gandeam ca daca nu-i place Elena poate sa se prezinte Alexandra Alexandru il chema si pe tac'su.

Tu ai vrut sa veizi cum ti-ar sta si cu o fetita, nu? De aceea incerci lucrusoare roz? Nu e timpul pierdut!
Noi il primim.
Eu nu am cumparat lucrusoare roz, ca nu prea sunt eu cu astea, dar au avut grija cei din jur sa-i aduca. Dar toate ne sunt mari deocamdata.

Mergi la inceput

Tunde, MariaG, Sherbi inca un pic mamicilor, inca un pic...

Monika, tu nu nasti cu ceza? De operatie ti-e frica?de incurajare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

roxx noi am inscris-o cu hartiutza aia mica pe care e scris cnp-ul, pe care ti-o da pana iti elib certificatul; nu v-au dat asa ceva? btw-certif o sa avem in martie!!!!
Noi facem doar eco de sold-screening. In rest...nu mai vreu sa aud.
vaccin - cred ca-i fac infanrix-nu am puterea s-o las intepata de 2 ori; plus ca are mai putine efecte sec, gen febra, durere locala, la Robert nu a existat niciun simpton de dupa vaccinare. Si pe la 6 luni cred ca-i fac Rotarix, ca e neinvaziv si-n plus boala e destuuul de urata.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Andri,si la noi la fel.De fapt si pe mine si pe tac-su ne cheama asa.
Facem herghelie de Alexandrii
Nuuu,am pus mana pe ce-am gasit si apoi i-a facut tac-su poze ca era amuzant tare.M-a certat maica-mea ca ce sosete am pus la baiat,sa-mi fie rusine.Ete na,las ca mai tarziu fac ei misto de noi,macar acu sa ma amuz si io.
Mama denaturata ce sunt!!

Mergi la inceput