Ian-Feb2011- Hai Laura, Wudy, Dol! Bv Deea! (188)
Raspunsuri - Pagina 5
florintunde spune:
Sherbi;am dureri de mijloc ,de bazin si burta..mai mult parca oasele ma dor..
Tunde
38+3z
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!
missmj spune:
Neatza si de la noi
Raportez o mare durere in gat 
Felicitari deea_sav 
la multi ani lucia
melanies frumoasa povestea ta 
doloress suna dr ca nu e de glumit...exact acum la final dai si tu de belea...vorba ta, sa nasti racita cobza, cred ca e groaznic.
sa va faceti bine.
tunde ai sunat dr sa ii zici ca pierzi dop intr-una ? hai ca vreau sa scot motatele 
sherbi multumim pt complimente
Cand v-ati intalnit in parc , ce au facut fetele care alaptau ? m-as baga si eu la o intalneala
monika nu te mai stresa cu gandul la ce dureri vei avea ! o sa fie totul bine si vei uita durerile.
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
florintunde spune:
mi-a zis sa merg la spital dac se rupe apa sau am dureri regulate..
Nicaieri nu scrie sa mergi la spital in cazul pierderii dopului
Tunde
38+3z
04.03.2004
missmj spune:
deea te-a pacalit doctorul, si eu care credeam ca facem mare galerie azi pt tine
.vine bebelusul cand vrea el!
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
RaluKara spune:
Doloress, si eu eram racita cobza cand am nascut...si nu m-a impiedicat cu nimic..Ba chiar am facut si herpes pe jumatate de buza in timpul travaliului. singurul loc unde eram certata era la bebei, unde nu voiau nici macar sa ma lase sa intru pentru ca imi curgea nasul.
tunde, hai ca mai e un pic pic...sa ne spui cand scoatem motatele si pentru tine...cad mai mergi la dr?
melanies ai avut o nastere frumoasa si relativ usoara.
lorich, la noi nu merge din pacate cu bicicleta...aseara s-a linistit cu uscatorul de par pana la urma, dar a sarit sotul pe mine ca ard pielea copilului

. si da-i si explica-i ca nu ii face rau ci ca o linisteste si demonstreza-i ca nu se supraincalzeste burtica. nu-mi ajungea ca eram cheauna de cap si de somn mai trebuia sa si stau la 1 noaptea sa fac demonstratii...
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui de_ea Tunde-scoatem motatele?? Andreea 39+ cu Medeea |
nu inca...

Sunt singura...sotul vine de la MURES ,pleaca 2 zile la Bucuresti...am promis ca il astept sa-mi tina pumnii pe hol...

Tunde
38+3z
04.03.2004
adryiii spune:

LA MULTI ANI LUCIA!
SI LA MULTE LUNIZE BUBURUZEI TALE!

Doloress nu te mai ingrijora. Esti pe ultima suta de metrii. Trebuie sa fii cu moralul ridicat. O sa fie bine, vei vedea.
LiliG 
Melanies, frumos, rapid, emotionant...ce sa mai zic? Sa fiti sanatosi!

FELICITARI DEEA_SAV!
BINE AI BENIT PE LUME BEBE RADU ANDREI!

Ai o mami tare rezistenta!
mami fericita de
Elena Alexandra
sherbi spune:
tunde, este un semn prevestitor. se pregatesc oasele pt. marea iesire. eu din fericire nu stiu cum se simt contractiile, ca nu am avut parte si nici nu le pot compara cu cele de la ciclu, ca nici din alea nu am avut
vreodata. dar faptul ca pierzi dop zilnic si ai dureri ar trebui sa te alarmeze si sa-l intrebi telefonic pe medic incotro o iei.
missmj, si eu am alaptat pana la 6 luni juma si o faceam oriunde, oricand fara niciun fel de jena. asta nu inseamna ca-mi scoteam tzatzele la "admirat" in fata lumii. eram atat de discreta incat foarte multi prieteni cu care stateam la masa la un suc nici nu realizau ca eu alaptez, credeau doar ca-mi tin copilul in brate. mie personal nu mi se pare nimic rusinos sa alaptezi in public, daca pastrezi o limita a decentei si incerci sa fii discreta. am vazut si mamici cu tzatzele scoase la maxim si mi s-au parut dizgratioase, eu doar ridicam un pic bluza, dadeam bustiera cat sa descopar sfarcul si dupa ce mufam copilul, nici nu se vedea sanul de vreun fel. plus de asta exista posibilitatea sa-ti cumperi o esarfa speciala pt. alaptat sau chiar sa improvizezi una. doar nu o sa lergi ca nebuna pe strazi la vara din 2 in 2 ore ca sa alaptezi copilul in casa. eu d-abia astept vara sa stau ore intregi in parc, la terasa, sa ma plimb pe bulevard. mai complicat mi se pare cu laptele praf in conditiile astea,ca trebuie preparat proaspat si cu apa calda
.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si
38+2 zi marc ioan
AMR 4 ZILE
poftiti la poze noi

39+ cu