Ian-Feb2011- Hai Laura, Wudy, Dol! Bv Deea! (188)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

missmj, ce flacaiash scump si dulce ai tu acolo. are niste trasaturi tare frumoase...bine, are si cu cine semana, mamica si tatic frumosi.

mai fetelor, ce ziceti sa incepem sa facem un plan asa de intalnire pt. la primavara, cand o veni caldurica? prin aprilie asa cred ca e ok vremea si bebeii marisori sa fie scosi si tinuti afara cateva ore.
eu la odiseea lui david m-am intalnit cu fetele in parcul carol parca si am stat la o terasa, era frumos afara.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 38+2 zi marc ioan
AMR 4 ZILE
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Buna dimineata!!

Nu am avut net de ieri de la 16.00 pana acu...

LUCIA, SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI!!

FELICITARI, LORENA!!!
FELICITARI, ANDREEA!!
REFACERE RAPIDA SI BEBEI SANATOSI!!

HAI, LAURA_LUIZA!!
HAI, DEEA!!

Eu am avut o noapte linistita, ceva contractii usoare, dureroase dimineata, dar trecura si alea...
Deea, eu cred ca ma astepti pe mine sa stam amandoua in spital!Apropo, ce stii de rezerve? ca nasul vrea sa-mi plateasca sederea la rezerva...cica ar fi 15 lei/zi...dar se merita? sa nu dea omul degeaba banii...
Eu abia joi merg la control...
Botezul se planuieste la sf lui mai - inceputul lui iunie ptr ca nasul tre sa vina din SUA...sper sa poata sa vina...Va avea bebelina 3 luni si ceva...numai bine.
Asa...si in listuta, va rog, LUIZA nu ELIZA...ca o sa strigati gazutza si ea n-o sa se simta si n-o sa iasa...

Offf, vazut bebei superbi!! Abia astept si pe a mea!Cand ma uit la ei imi mai trece frica de nascut...
Mama, saraca, ma consoleaza: Stii durerile alea ce le aveai la ovarita aia hemoragica bilaterala?? Ei, bine, asa e nasterea, nu trebuie sa-ti fie frica, doar ai trecut deja prin asta!..Da, am trecut, dar aproape lesinam de durere atunci si crizele tineau cam juma de ora...nasterea tine ore intregi...Eh, cum va vrea Domnul! Am incredere!

Ok, va pup si va urez o zi superba!!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 37s+5z LUIZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui sherbi
........ m-a programat la clinica, pt. ca trebuie facuta in prealabil, .......
AMR 4 ZILE
poftiti la poze noi

ce trebuie facut in prealabil???? intreb asta pt ca si mie mi-a spus ca pe 19, sambata, inainte sa mergem la clinica pt inducere tre sa ma vada el la cabinet. asta in conditiile in care ma vede saptamanal...
la prima inducere m a vazut cu o zi inante si atat.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 11 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata fetele!

LUCIACT, la multi ani si la multe lunite buburuzei!
Despre copro: Sa recoltezi din 2-3 locuri diferite, daca e vreun brontozaur nu e oblgatoriu sa se gaseasca peste tot. Eu sper sa nu fie nici o pb. Daca totusi iese negativ si mucusul si mirosul persista, e bine sa repeti proba de 2-3 ori. Pup

MELANIES, frumoasa si emotionanta povestea nasterii! Pupici multi!

DEEA_SAV, felicitari! Sa-ti traiasca minunea mica si sa iti aduca numai bucurii!

TUNDE, te apropii si tu de deadline...ce sa mai...mama si ce galerie periculoasa sta in stand-by!!!!!

SHUBU, nici noi nu dam calciu, cred ca ti-am mai zis. Daca te ajuta cu ceva, in ghidul de ingrijire a bebelusului primit de la maternitate scria ca se da gluconat de calciu 10% cate 5 ml pe azi, 10 zile pe luna.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Mai frate, fiica-mea s-a smecherit de tot..nu mai doarme ziua! Ieri a dormit maxim cate juma de ora legat, iar acu am adormit-o la 10.30 si vad ca e deja fresh. Nu plange doar mai maraie asa..si mi-e mila de ea s-o las singura in cosulet..si ar manca non-stop, ieri am vrut sa dau si eu cu aspiratorul si nu am reusit. Acu vad ca povestea se repeta...

_

Roxana

Mergi la inceput

MONIKA, am pierdut sirul un pic - tu nu faceai ceza? cum a ramas pana la urma?

_

Roxana

Mergi la inceput

Intrebare: aveti idee de ce se recomanda eco se sold la 6 sapt si care este problema daca se face mai tarziu? Eu nu am reusit sa fac programare la faimosul dr Stamate de la Medlife decat pe 15 martie!!!

GABRIELAROMT, am sunat la dna dr Bobe - ne-am programat luni, costa 102 lei consultatia. Astept pareri de la tine.

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Monika-si eu ma gandeam sa imi platesc sa stau la rezerva...dar nu stiu cum arata rezervele,dar nici celelalte saloane.
Stiu ca sunt rezerve cu 15 ron pe zi si rezerve cu 20 ron pe zi.Nu stiu care e diferenta intre ele.
Eu imi fac putin griji pt ca ieri cand am mers la maternitate am vazut multe femei care erau racite pe acolo pe holuri.Nu as vrea sa ies cu bebe deja racit din maternitate.
Dar acu eu ma gandesc...daca nu mai sta nimeni ca eu nu as vrea sa stau singura 3 zile acolo...as vrea sa mai am cu cine vb sa nu ma salbaticesc.
Dar tu de ce iti faci griji?Nu iti face cezariana?

Andreea 39+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Multu fetelor care ati raspuns.
Maiii,io o vreau pe Elena lu Andryii de nora.E frumoasa rau de tot.Mi-o dai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

si eu stiam de eco la sold la fetite in general sau exclusiv, nu mai stiu, nu vreau sa spun prostii. mai intereseaza-te.

yasmi, hai ca m-am exprimat evaziv. trebuie facuta programare la clinica, ca pt. o cezariana banuiesc. adica tre sa stie aia de acolo ca eu vineri la ora 7 vin cu bagajelul sa ma internez, sa fie pregatita rezerva, anestezist etc. asta nu inseamna ca daca ma apuca la 3 dimineata nascarea nu pot merge de maine cu bagajul si sa ma internez. dar pt. nasterile programate, asta e politica spitalului.
cred ca vizita de dinainte cu o zi ajuta un pic la stimularea nasterii. eu mai auzisem povesti in care multe mamici s-au ales cu nastere dupa controlul vaginal facut de medic. si al meu chiar s-a exprimat la un moment dat saptamana trecuta dupa ce a scos firul. a zis ca ma controleaza sa vada cum ma prezint, dar nu-mi "umbla la col inca".

AMR 4 ZILE
poftiti la poze noi

Mergi la inceput