Ian-Feb2011- Hai Laura, Wudy, Dol! Bv Deea! (188)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Lasa Tunde,nu tre sa fii suparata ca tu ai sa ai o nastere super usoara si nici nu va fi nevoie de epidurala.

Andreea 39+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui de_ea

Lasa Tunde,nu tre sa fii suparata ca tu ai sa ai o nastere super usoara si nici nu va fi nevoie de epidurala.

Andreea 39+ cu Medeea

Cum esti?
Nu simti durere,nimic?

Tunde 38+3z Sonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!

Mergi la inceput

Sunt bine.Nu am nimic,nici un fel de contractie.

Andreea 39+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui de_ea

Sunt bine.Nu am nimic,nici un fel de contractie.

Andreea 39+ cu Medeea

vezi ?te-a speriat dr..nici ei nu sunt clarvazatori..se mai dau prognoze gresite si p la ei.Vine bubu cand vrea

Tunde 38+3z Sonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

felicitari, deea_sav! sa-ti traiasca pruncul mic!
refarece rapida si va asteptam acasica!

luciact, la multi ani! sanatate multa tie si familiei tale! te asteptam sa faci cinste cu un pahar de sampanie si o praji virtuala!

de_ea, imi pare rau ca nu s-a produs minunea azi noapte. oricum ,de-acu nu mai ai mult si-ti tii printesa in brate. offf, stiu cum e cu nerabdarea asta. eu simt ca o iau razna.

melanies, frumoasa poveste de nastere. sa tot nasti asa. si eu am avut tot o experienta fff frumoasa cu nasterea indusa. nu stiu de ce se sperie multe mamici. sper sa nu cobesc si sa fie la fel de bine si acum. offf, si tot ma simt vinovata ca nu-l las pe bb sa-si aleaga singur data nasterii.

shines, doloress, va inteleg perfect. ne-a apucat pe toate raceala si cam cu aceleasi simptome. o fi de vina incalzirea asta, s-or fi inmultit bacteriile. eu bag osccilo de ieri, 2 doze pe zi. parca, parca e nitelush mai bine.

tunde, aiavut contractii dureroase? nu ai sunat medicul sa-l intrebi daca e cazul sa te prezinti la spital? sau vrei sa ramai pe baricade sa ne sustii pe toate cu postarile tale frumoase si colrate ?

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 38+2 zi marc ioan
AMR 4 ZILE
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Eu cred ca fiica-mea vrea sa se nasca de ziua lu tatsu,pe 10.

Andreea 39+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Neata si multumesc pt urari fetelor, la fel si voua, si buburuza mea face azi o luna

Deea felicitari, bine ai venit bb Radu Andrei, sa ti faci parintii mandri de tine, sa ai o viata lunga si frumoasa
Shines, Doloress multu pt raspuns, Shubu eu ii dau buburuzei doar Vigantol cate 3pic/zi, si alaptez, nu ma mulg, poop

Doloress sper sa ti treaca repede raceala, imi pare rau pt voi

Lilig, nu se poate tocmai tu sa fii deprimata,hai capul sus

Tunde gata dopul??

roxx am sunat pediatra aseara, a zis sa i recoltez coprocultura, astept sotul sa vina cu recipient si sa recoltez

o zi buna fetelor

Mergi la inceput

de_ea, asa cadou sa tot primesti de la sotie. ar fi frumos, ca oricum banuiesc ca faceati o petrecere de familie pt. amandoi o data. doar cand o mai creste isi face ea petrecere cu prietenii, dar in familie tot impreuna o sa sarbatoriti.
si asa nu era nimeni programat pe 10 feb. doloress si wudy pe 9 si apoi eu pe 11.
hai ca mai este putin.

tunde, nu stiam ca nu faci epi. sa speram ca vei naste usor si vei suporta cu bine travaliul.

lorich, bine ca functioneaza gimnastica asta. e de retinut, ca sa nu mai umflam copiii de picaturi care mai de care. david nu prea a fost colicos, se mai strangea saracutzu si se inrosea la fata, dar fara plansete. eu ii mai faceam gimnastica pt. a iesi mai repede kk.

AMR 4 ZILE
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Da...ar fi frumos dar sa vedem.Oricum asteptarea asta ma omoara,stau ca pe ace si ma suna lumea sa vada daca nu am nascut.Si imi fac si o mie de ganduri sa o vad sanatoasa si intreaga la mine in brate.
Dar tie de ce iti induce nasterea?

Andreea 39+ cu Medeea

Mergi la inceput

deci...
la prima sarcina, medicul prefera la greu metoda asta de nastere. si mi-a scos firul de cerclaj si m-a chemat din zori a doua zi la inducere, desi eu ma mutasem special in bucuresti cu bagajoaie sa fiu aproape de spital cand mi-o veni sorocul

la sarcina asta, spunandu-i experienta primei nasteri, i-am indus medicului ideea ca asa ar fi mai bine, insa el nu prea cocheteaza cu inducerile. acum nasc cu altcineva.
el luase in calcul distanta de 150 de km, vremea care putea fi (acum vad ca e cald si bine) cu viscol, drumuri blocate etc, faptul ca am col extrem de scurt si copil coborat de ceva timp, si ca sa nu risc sa nasc pe drum, si/sau fara epidurala, s-a gandit la o eventuala inducere. acu vad cami-a scos firul sim-a trimis acasa. deci pot naste oricand . m-a programat la clinica, pt. ca trebuie facuta in prealabil, insa joi ma cheama iar la control si daca i se pare ca bb sta bine mersi, ma trimite acasa.
numai ca eu nu mai am rabdare si sotul vrea saplece din oras saptamana viitoare si ma lasa descoperita sau pe mana prietenilor. iar eu duc o lupta interioara acum. daca e bine sa mai astept sau sa ma duc vineri. avantaje si dezavantaje sunt in ambele variante.
hai ca m-am intins ca o placinta.

AMR 4 ZILE
poftiti la poze noi

Mergi la inceput