Ian-Feb2011- Hai Laura, Wudy, Dol! Bv Deea! (188)
Raspunsuri - Pagina 19
sherbi spune:
am scris un post dar s-a pierdut pe apa sambetei...bine ca nu era lung.
deci...vas, yasmi, stati la rand, cucuietelor!
tunde, nu-i cazul sa faci pe cobaiul. las ca o sa scapi repede repejor. hai ca noi leoaicele nu suntem kkciaose, nu-i asa?
doloress mai are cateva ore si se trezeste sa plece la nascare. poate mai intra un picut sa ne zica starea ei.
maine merg si eu la medic sa vedem ce mai hoataram.
si eu m-am vopsit, maine dupa amiaza merg la mani plus pedi, bag si un epilat acasa si chiar sunt gata de nascare.
rhyna, bafta la nastere!
cineva intreba de colacel de la odiseea de martie. ziki se ocupa de comanda, insa nu e prezenta cateva zile din lipsa de net. o sa intru si la odisee sa scriu.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si
38+3 zi marc ioan
AMR 2 ZILE
poftiti la poze noi
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vas Si eu ieri mi/am facut manichiura, m/am pensat, m/am epilat Mi/am pus si apa plata in bagaj sa fie totul pregatit. Tunde, pai asa scrie in carti ca durerea poate tine mai multe zile dar eu la Eliza nu am simtit absolut nimic. Acum asa cum spui fiecare nastere e diferita. Al meu sot ma intreba aseara cand sunt mai multe nasteri noaptea sau ziua. Yasmi, hai ca facem treaba azi si vedem la noapte ce fac bebelusii. ![]() Referitor la vaccin eu sa stiti ca nu am cumparat nimic, m/am prezentat la medic si ce avea acolo aia i/am facut Elizei. Andreea , mamica Elizei + Andrei 13.05.2007 poze2 bebelicu |
chiar bin e spui;apa n-am pus
..Eu chiar am intrebat asistentele..ziua in afara de cezariana nu prea sunt nasteri...numai noaptea
Tunde
38+4z
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!
vas spune:
Pai sa stii, eu am nascut ziua si eram singura, iar pe noapte au fost 5 fete la travaliu. 
Andreea , mamica Elizei +
Andrei
13.05.2007
poze2
bebelicu
florintunde spune:
Sherbi;si tu esti leoaica?
...NUUUU Nu suntem kkcioase![]()
Tunde
38+4z
04.03.2004
Lorich spune:

HAI BEBE KEVIIIIIIN!!!
DOLORESS FII TARE!!! INCA UN PRAG SI GATA, O SA AI DOUA MINUNI ACASA!!!!

HAI WUDY
HAI CU BEBE!!!

HAI LUIZA!!!!!!!
NASTERE USOARA!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
sherbi spune:
leoaica get beget
!
sa stiti ca si mie medicul mi-a zis sa am grija, mai ales ca se intampla sa te apuce cu noaptea-n cap. cam asta ar fi statistica...ca si la durerea de masele
...te apuca noaptea

38+3 zi marc ioan
AMR 2 ZILE
poftiti la poze noi
sherbi spune:
care-i priceputeanu la facut capitol?
38+3 zi marc ioan
AMR 2 ZILE
poftiti la poze noi
de_ea spune:
Fetelor eu am tras un pui de somn ca azi noapte nu am dorit mai deloc si am visat ca eram la o cofetarie si imi cumparam tot felul de prajituri cu multa crema...si mi-e o poftaaaa.
Mi-ati dat o idee tare buna cu geamurile...am sa ma apuc si eu sa le spal poate poate iese si printesa mea
cu toate ca si ieri am tot facut cate ceva si nimic.
Sherbi-doctorita mea nu mi-a vb nimic de inducere si nici nu cred ca o sa imi faca...nu prea are nici un motiv...
Lucia-poate ai gura aurita si asa sa fie.
Mie m-i s-a pus pata ca vreau sa fac ecograf ca nu mi-am mai vazut mititica de 5 sapt...nu stiu in ce stadiu e placenta,lichidul si nici cam ce greutate are.
Acu sa vad daca vrea si doctorita sa imi faca.
Andreea
39+ cu
Medeea
florintunde spune:
Eu nu stiu sa fac capitol nou..![]()
poate intra mami SIMO si ne salveaza
..
Nici Tati n-a plecat la Bucuresti..asa ca am liber la nastere
..cred ca ma duc una la chiulit prin oras..si sa-mi inscriu baiatul la scoala...am crescut mari

Tunde
38+4z
04.03.2004
de_ea spune:
Fetelor care ati nascut cu epidurala sau cezariana...cum ati dat banii anestezistului?o sa vina numai el sa vb cu mine si atunci ii plasez si plicul sau cum?Si la moase si asistente cand sa le dau banutii?
Poate o sa radeti de mine dar eu imi fac mari probleme cu plasatul banilor ca mi-e rusine sa dau.

La neonatolog se descurca sotul iar la dr ori mergem impreuna la cabinet dupa,ori o sa o caute el si ii da.
Andreea
39+ cu
Medeea