Ian-Feb2011- Hai Laura, Wudy, Dol! Bv Deea! (188)
Raspunsuri - Pagina 18
florintunde spune:
Buna dimi
Simo;mersi de cafea
Melanies;multumesc
Sherbi;am anestezist dar n-a facut epridurala niciodata..nu vreau sa ma duc ca sa-o fac pe cobaiul/am auzit ca si asta are riscuri daca nu e administrat corect
.In legatura cu efortul..cred ca am si EU sindromul cuibului de nu stau de 2 zile..azi am spalat toate geamurile..am o energie de crap

Si ma enervez ca ma suna lumea in fiecare zi la aceeasi ora...deja stiu cine suna
..zici ca ma duc la abator

Ziki;e bine..n-are net.
Tunde
38+4z
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!
vas spune:
Yasmi, Tunde, hai ca se pare ca toate avem aceleasi treburi. La fel si in cazul meu, azi noapte doua ore intr/una dureri si contractii, apoi am adormit, m/a trezit una mai puternica pe la 3 si dupa aia am fost ok. Acum dimineata o mica jena dar nimic aparte. Ma bag la curatenie si vad dupa cum ma simt.
Yasmi , si eu imi pun intrebarea cand sa merg la spital. Cu Eliza am stiut o treaba, s/a rupt apa, hai la spital. Acolo trei contractii si am nascut. Acum ma tot gandesc sa nu stau aiurea si cand o sa vina contractiile alea trei sa ma trezesc si eu si sa nasc prin masina.
Am de mers 12 km pana la spital.
Uite acum cum stau pe scaun il simt foarte tare cum misca si ma doare spatele. M/as duce la un control dar mi/e teama sa plec aiurea pe drumuri.
Tunde, ieri am crezut ca/i bat pe toti
, niste nervi....de mult nu am mai avut asa ceva, deci te inteleg perfect.
Missmj, cred ca Andreiutul meu nu prea mai are loc, dar nu ma supar daca vine acum, chiar imi doresc sa/l tin in brate.
Va pup pe toate.
DOLORESS, gandul mi/e la tine!!!!!!
ooppppsss inca o contractie la mine......cred ca saptamana asta nu scap 2 in 1.
Andreea , mamica Elizei +
Andrei
13.05.2007
poze2
bebelicu
loutzy spune:
neatza burtici si mamici cu bebici.
Am vazut si eu intr-un final care e treaba cu Infanrixul. Sigur nu dau banii aiurea numai ca sa fie intepat o sg data, oricum nu ne scaldam in bani. Nu prea am incredere in vaccinurile produse in strainatate. Multam' oricum de raspunsuri.

HAI DOLORESS!!!

HAI BEBE KEVIN!!!

HAI WUDY!!!

HAI BEBE!!!

VA pupacesc pe toate. Nush daca mai reusesc sa intru, ca bebe meu e un jmecher cand trebuie sa pap sau sa citesc pe forum, el are chef de panarama.

Laura
de
dulce Stefan-Mihai (06.01.2011)
catal_ina10 spune:
Neata,
Uffff, nu reusesc sa citesc tot ce se scrie! Dar vreau neaparat sa dau niste raspunsuri si sa scot niste motate.
angie, missmj,
!
ralukara, multumesc mult, esti tare, tare dulce
!
Noi suntem ceva mai bine. Merge si sanul, merge si LP completare, merge si mulsul si completare LM. Am crescut si ieri putin in geutate. Astept cu nerabdare cantarirea de azi. Fetele care va mulgeti cu pompa, cat scoateti la un muls?
tunde, hai curaj, mai e putin si scoatem armata de motate pentru tine. Tu esti sufletul forumului, ai fost aproape de fiecare dintre noi, acum suntem multe care ne vom gandi la tine
!
Hai Wudy!!! Hai Laura_Luiza!!! Sa va vedeti repede si usor bebeii frumosi!!!

Hai Doloresssss!!! Hai mamica curajoasa!!! Ai trecut prin multe si mai ai putin si-l intalnesti pe cumintele bebe Kevin!!! Nastere Usoaraaaa!!!

Mandra mamica de printesa
Sara Maria
florintunde spune:
HAI DOLORESS !SCOATE COZONACUL!HAI BEBE KEVIN!DOAMNE AJUTA!

HAI WUDY!NASTERE USOARA!SA SCAPI REPEDE !HAI BEBIC!]

Tunde
38+4z
04.03.2004
florintunde spune:
Vas/Yasmi culmea e ca am dormit super bine azi noapte...fara contractii
..cred ca de aia am sarit la geamuri..
nush de ce dar am burta ca la 6 luni...
am si slabit..a si coborat bb la parter![]()

oricum azm citit aseara pe multe site-uri ca e normal sa ai dureri o saptamana..de oase//si neindopata pot sta pana la 2 saptamani..

Tunde
38+4z
04.03.2004
bb_yasmi spune:
sherbi, tunde, vas 

ceea ce mi s a parut ciudat a fost faptul ca , contractiile au fost dureroase si la intervale regulate. altfel decat cele de pana acum.
sherbi, clinica e la 5 minute de mine. dar nu m as duce asa devreme pt ca ziua de spitalizare e 60 euro si un consult tot atat.
vas, la mine au fost dureroase toate contractiile, m a luat de jos parca , au cuprins tot mijlocul, spatele, burta care era betonnnn si se ducea si pe picoare in jos durerea...

tunde, ziua nici eu nu am avut treaba....si pt azi am planuit si eu spalat de geamuri....:)) sa stii ca si eu am stagnat la greutate sapt asta...desi am mancat mai mult si eu la final pun mai mult....oare sa fie si asta un semn??:))
bine ca am apucat sa ma vopsesc, azi sa imi mai iau trimitere de la med de fam si sa imi fac manichiura....si sunt pregatita!!!!
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR:
maxim 10 zile !!!!
monika_bt spune:
Neata!!
Raportez o noapte linistita
...maine am 38 implinite
...mai e putin.
Oare ce face Alinush...ca ea era cu prezicerea ca naste pe 7 si nu a mai intrat...Oare s-a fofilat si nu a vrut galerie??
Deea, deci esti tot pe baricade! lasa ca vine ea bebela...cu atat mai mult cresc sansele sa ne vedem in spital![]()
Maine ma duc si eu la control...

HAI, WUDY!!!
HAI, DOLORESS!!
HAI, LAURA_LUIZA!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
37s+6z
LUIZA
florintunde spune:
ALINUSHALI!!!!!
ce faci iubita?esti in formula?
...uite cum te cauta lumea
da-ne un morse ,ceva
Tunde
38+4z
04.03.2004
vas spune:
Si eu ieri mi/am facut manichiura, m/am pensat, m/am epilat
.....o luam pe aratura serios de tot........
Mi/am pus si apa plata in bagaj sa fie totul pregatit.
Tunde, pai asa scrie in carti ca durerea poate tine mai multe zile dar eu la Eliza nu am simtit absolut nimic. Acum asa cum spui fiecare nastere e diferita. Al meu sot ma intreba aseara cand sunt mai multe nasteri noaptea sau ziua.
.
Yasmi, hai ca facem treaba azi si vedem la noapte ce fac bebelusii. 
Referitor la vaccin eu sa stiti ca nu am cumparat nimic, m/am prezentat la medic si ce avea acolo aia i/am facut Elizei.
Andreea , mamica Elizei +
Andrei
13.05.2007
poze2
bebelicu