Club chic (43)
Raspunsuri - Pagina 7
rose_selavie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manumanu Am avut anul trecut o mostra de Play for her (flaconul roz), chiar mi-a placut, desi nu are nimic deosebit, dar e un parfum bine facut. Hot Couture nu e cu note de zmeura? Mmmm... Nu e genul meu, dar imi placuse cand a aparut. mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
Ba da, Hot Couture e cu zmeura si piper din belsug, un miros picant, original, sexy si usor de recunoscut. Cu el, Hypnotic Poison si cu Mademoiselle cred ca am facut cele mai mari furori in urma cu 5-6 ani .
iuliya spune:
Carmena, iti multumesc, esti o draguta!
Rose, Ianka m-ati facut sa rad cu gura pana la urechi
Camelia, eu as opta pentru Addict.
iuliya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ianka78 c'mon, ca maine ne reinventam am si eu o dedicatie pentru toate parfumatele pe care la ora asta le vad asa: dupa o cina buna, un pahar de vin rosu, o baie calda, cu un strop de parfum la incheietura(la alegere, la mine pe... glezna e un puf de coco in seara asta) ascultand asta: http://www.youtube.com/watch?v=44tYUs20mTE si apoi mergand la culcare! PS SALiVATORE DELLA PATRIA vezi ca esti in charge cu muzica pentru cafeau de maine dimineatza! |
Esti clarvazatoare fara nici o indoiala!
Doar ca eu am savurat o cana cu ceai fierbinte si cu un strop de otrava.
sali spune:
anne 16, X 99( cel putin) pt tine!
azi am prmit Tom Ford Black Orchid...ei, ei, imi place sau nu? hai cine isi da cu parerea? va zic sau nu va zic?
daca intreb in gura mare : are cineva un BLACK ORCHID de vanzareeee?...se intelege cat mi-a placut?
nu credeam ca o sa mi placa fiindca rose imi spusese ca are ceva ...aspru? iar cand o auzeam pe teo ca "bubuie" cu el si ca ii simte o latura masculina, ma gandeam ca nu-i de mine( desi deep down inside speram sa se dezvolte si pe mine latura cremoasa de care tot teo vorbea).
ei bine...ce latura masculina? nici una!
pe mine se lasa gurmand, vanilat, condimentat si...seamana in proportie de 80% cu TF Tobacco vanille(probabil fara nota de tabac, daca aia n-o fi bagata doar din considerente de marketing)persistenta e grozava, am dat 2-3 dare cu dopul de la fiola pe la ora 10 , cand am primit plicul si acum e f bine instalat inca, e atat de ...MISTOOOO, ca nu stiu cum altfel sa-i zic , sa exprim entuziasmul.
habar nu am ce contine, ma duc acum sa citesc despre el....
anne, multumesc muult..tare as vrea sa ma revansez cumva!
sali spune:
camelia, si eu pateam la fel absolut de fiecare data cand ma dadeam cu JPG. noroc ca ii placea lu gabika de la bacau si i l-am dat ei, care nu avea migrene cand se dadea cu el.
acum, din lista ta ...exclud din start THE ONE(D&G), mi se pare un dulce comercial fara vreun vino-n coa', Hot Couture...il am dar e un parfum obositor pt mine, adica nu ma pot da cu el mai mult de 2 zile la rand, a trea zi pun mana pe sticla si o las jos( in schimb pt cei din jur e raiul) ....ADDICT , DA , Da, Da, il am si pe asta, deci stiu ce vorbesc , e monstrul de putere si persistenta , despre care eu zic , asa, cu alint, ca miroase a macinici ( de la scortisoara si lamaie) .
ADDICT e unul din parfumurile cu aura, asa le zis eu celor care te invaluie constant, pe o raza de 20 -30 cm( la fel e si ALIEN, MIDNIGHT POISON)
pe dolce vita nu pot sa l vorbesc nici de rau si nici de bine, deocamdata, ca nu-l cunosc.
manumanu spune:
Apropo de Hot Couture, sa va spun cate ceva despre "relatia" mea cu Givenchy... al doilea parfum ever al meu a fost Amarige... l-am iubit din prima, l-am luat din Budapesta acum "tz" ani cand eram tanara si studioasa si acolo erau parfumurile mai affordable decat la noi... anyway, in aceeasi vara, la intoarcerea in tara, am "simtit" la o colega mai in varsta un miroooos... diviiin... nu stiam eu atatea despre parfumuri, nu aveam nici internet, asa ca am intrebat-o si... surpriza: parfumul ei se numea "Extravagance d'Amarige"!!! Ei, cand am intrat in prima parfumerie si am vazut cat costa... mi-a venit sa plang (economisisem pt primul parfum ever, Poeme, cateva luni bune in primavara respectiva). Si l-am lasat in raft, dar am continuat sa visez... ei, si anul urmator am avut o bursa in Franta... cu o suma bunicica pe luna... dupa biblioteca, cel mai mult am stat i n librarii si... parfumerii!!! Si evident ca am prins o oferta de "coffret" la Extravagance si l-am luat: 100 ml () plus un flacon de 15 ml absolut superb, o bijuterie, in forma de stilet, cu o pana la capac, ceva... ei, si l-am purtat o vreme (evident ca dadusem iama in oferte, unele nu mi-au mai placut, cum a fost Champs Elysees d. ex. pe care l-am schimbat cu altceva cand am ajuns acasa, la o colega pasionata; sau O Oui de Lancome care i-a placut mamei si i l-am daruit), dar apoi a inceput sa devina obositor, cum zice Sali de Hot Couture. Nu chiar asa, dar dupa o vreme l-am pus in cutie cumintel... l-am reluat dupa vreun an-chiar doi... Intre timp, nu s-a mai facut, l-am mai cautat prin Franta, mai am sticla si il mai miros din cand in cand, e divin in continuare. Ca sa revin la Givenchy: de atunci incerc fiecare aparitie a lor. N-am mai gasit nimic, nimic, ever, care sa-mi placa atat de mult ca Amarige si Extravagance...
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
manumanu spune:
Aici e: http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Extravagance-d-Amarige-1967.html. Pentru un parfum fresh, dar extrem de elegant, nu are rival.
manumanu spune:
CAMELIA, subscriu la parerea lui SALI despre D&G The One. Pe asta l-as taia primul de pe lista.
sali spune:
manu, acum vreo 3 luni mi-am luat ETRAVAGANCE D_Amarige dar...nu era pt mine, il simteam f green si mi se parea ca miroase a ...MARAR!
avea , ce-i drept, un touch elegant dar nu a fost suficient pt a-l pastra!
Am avut si AMARIGE D_AMOUR dar aceeasi poveste,un parfum floral, alb , usor,persistenta slaba , ce sa fac eu cu el?
Later Edit pt TF BLACK ORCHID : acest parfum mi se pare ca frizeaza clasa gurmanda, dar nu aia formata din escade tropicale , ci un HIGH CLASS !
teo, tu il simti asa ?