Club chic (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

anne, tu ce mi-ai trimis?
BLACK ORCHID sau Black Orchid Voile de fleur?

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

BLACK ORCHID
Mie personal mi se par asemanatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Multumesc pentru rapunsuri!
Deci ramane Dior Addict ! Sper sa-l gaseasca, daca nu, ma "rezolv" eu in aprilie cand merg la Geneva

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

camelia si eu tot cu addict votez. imi place mult, nu l-am avut niciodata insa.

mi-a plouat in gura cand am citit descrierea facuta de sali lui TF black orchid. e total diferita de ceeea ce a zis teo despre el. cum il descrie sali e exact pe gustul meu.

manu poem e un parfum foarte classy, il admir mult, dar nu cred ca-l voi purta vreodata. Extravagance-ul nu-l stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

manumanu, si mie imi place f.mult Poeme, a fost primul meu parfum bun, l-am cumparat in 96 din Germania, am consumat cam 230 de ml in total, stiu ca am avut 4 sticle de 50 ml, ultima a fost de 100, am folosit cam 30 ml si l-am vandut (aveam prea multe), dar l-as purta mereu cu multa, multa placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Multumesc pentru rapunsuri!
Deci ramane Dior Addict ! Sper sa-l gaseasca, daca nu, ma "rezolv" eu in aprilie cand merg la Geneva

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Nu treci si prin Berna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui ianka78
poem e un parfum foarte classy, il admir mult, dar nu cred ca-l voi purta vreodata.

...si cand ma agandesc ca e ma dadeam la greu cu poeme acum vreo 4 ani....acum si al meu s-a transformat in EXTRACT, e trecut deja la colectie, tras pe dreapta , alaturi de L'INSTANT Guerlain, ca doar le-am luat pe amandoua deodata.
mi-l dorisem f mult si cand am ajuns in raiul parfumurilor , acolo unde nu existau taxe vamale, de cumpara lumea parfumuri cu cosuletul de mana ca la supermarket, mi l-am luat...dar nu mi-a purtat noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza parfumatelor!

In dimineata asta va tratez cu un "OPIUM tea"

Cresc si iar cresc ... !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

sali L'INSTANT in schimb as purta si p'asta l-ai 'arhivat'? de ce? ai fost abuziva si cu el? mi se pare un parfum foarte modern si 'cu lipici'. daca nu l-ar avea o colega de biro, mi l-as lua pe nerasuflate. nu stiu, voi aveti problema asta? mie nu-mi place sa port un parfum pe care il poarta cineva din imediata mea apropiere, de pilda sa miros asemenea 'colegei de banca'.

neata, cami! multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Cameliamultumesc frumos pentru oferta cu Boucheron,esti o draguta, dar nu vreau sa te deranjez, lasa ca il gasesc eu sa il miros pe undeva...Ti-am admirat "bijutericile", foarte frumoase, iar de micuta spiridusa, o scumpa, o mananci de frumusica ce este Noi doua suntem in acceeasi zodie, deci vezi ca m-am plimbat putin pe blogul tau

Sali, eu citisem tot asa cum a spus si Teo, ca Black Orchid e aspru. Cum il simti in comparatie cu HP?! Mai dulce, mai picant, mai cum? Si apropo, nu ne arati si noua ce pantofi ti-ai comandat? Stii, ca mie imi plac si pantofii, si posetele, si hainele, si, si....

Ianka, imi dai si mie indiciile de FB? Mi-ar place sa mai stam la o cafeluta "virtuala", macar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Daa, nici mie nu-mi place sa port acelasi parfum si nici macar cu note asemanatoare cu persoanele din jurul meu
Apropo de asta, dupa ce am descoperit Lolita, am parcurs si aici epoca"Lolita" pentru ca au curs rauri intregi de fraze si elogii aduse Lolitei(iti mai amintesti Sali?!) eu una recunosc, ca Lolita mea a fost cumparata asa, ca trebuia musai sa fiu in clubul Lolitelor-nu regret, este un parfum pe care il iubesc mult, si cu o persistenta raraDar, ca exista un mare dar, pentru ca toata ziua in perioada aceea discutam cu voi despre lolite, ei bine, le-am spus prietenelor mele de marea descoperire si evident, ca si-au cumparat si ele Lolite. Le-au cumparat pe cea clasica, dar si a mea, Midnight Minuite, e tot o clasica, mai dulce si mai vanilata, dar tot Lolita.
Ei bine, de cate ori ma vad cu prietenele mele, am grija sa nu port Lolita Si uneori ma oftic, recunosc,pentru ca intr-adevar e un parfum bun, si imi place sa il port

Mergi la inceput