Club chic (43)
Raspunsuri - Pagina 6
ianka78 spune:
foarte interesant! eu am ceva alergii la purtator, da' nu la parfumuri
astazi port lolita (clasic, yummi! si am facut deja o victima la biuro: un coleg pe hol, mergea in spatele meu si-mi zice:
- mmmm, mirosi a ceva de mancare!
zic:
- Tocanita?! stufat?! ciorba de fasole cu ciolan?! (uuuuf, ce rea sunt)
el, panicat, inrosit, transpirat:
NUUUUU, a ceva dulce, ca o prajitura!
Eh, asa mai vii de-acasa!
rose_selavie spune:
http://www.fragrantica.com/news/Bvlgari-Jewel-Charms-Collection-1995.html
N-am rezistat. Mi-am luat Pour Femme in varianta asta. Sunt sticlute de 25 ml in saculete din matase. Miroase frumos si dulce, a iasomie, violete, ceai, iris pudrat, pe o baza usor lemnoasa. Tine nemaipomenit de bine! E un parfum fragil si puternic in acelasi timp.
camelia_daniela spune:
Rose, arata foarte bine sticlutele astea!!
De unde ai comandat?
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
rose_selavie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camelia_daniela Rose, arata foarte bine sticlutele astea!! De unde ai comandat? Cami & Alexandra Daria (02.01.2006) Cresc si iar cresc ... ! “The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals) Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ... Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata! |
Au fost deja puse in vanzare in parfumerii, le-am vazut cam de o luna peste tot. Sunt frumoase si practice asa mici. Si pe ebay incep sa se vanda:
http://cgi.ebay.co.uk/Bvlgari-Pour-Femme-EDP-25ml-/170598861804?pt=UK_Health_Beauty_Fragrances_Women_s_Fragrances_PP&hash=item27b87c0bec#ht_500wt_922
manumanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ianka78 foarte interesant! eu am ceva alergii la purtator, da' nu la parfumuri astazi port lolita (clasic, yummi! si am facut deja o victima la biuro: un coleg pe hol, mergea in spatele meu si-mi zice: - mmmm, mirosi a ceva de mancare! zic: - Tocanita?! stufat?! ciorba de fasole cu ciolan?! (uuuuf, ce rea sunt) el, panicat, inrosit, transpirat: NUUUUU, a ceva dulce, ca o prajitura! Eh, asa mai vii de-acasa! |
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
manumanu spune:
Nu mai scap de Poeme, frate... m-am dat ieri dupa-amiaza, azi-dimineata mai mirosea... am dat un puf azi dimineata, miroaseeeee.... e drept ca pe incheietura cealalalta (eu ma dau pe incheietura cotului) ala de aseara nu mai miroase
camelia_daniela spune:
Eu azi mi-am dat cu JPG Classique si , nu stiu de ce, simt ca ma doare capul de la el, il simt innecacios. Nu stiu ce-o fi ... o sa iau o pauza deocamdata.
Am o propunere de la cineva sa-mi aduca un parfum luna viitoare si nu ma pot hotara la unul anume.
Am in lista asa:
D& G - The one
Dior - Addict
Dior - Dolce Vita Sali
Givenchy - Hot Couture
si lista ar putea continua - as mai putea adauga vreun Guerlain ceva...insa tre' sa-i dau pmului vreo 2 -3 optiuni, nu mai multe, ca se zapaceste
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
rose_selavie spune:
Camelia stii cum e Hot Couture? Eu pe el l-as alege din lista, poate pt ca l-am avut mai demult si-mi pare rau ca mi s-a terminat. Mie mi-a placut tare mult. A aparut nu demult tot de la Givenchy PLAY in doua variante, cel in sticla mov e varianta concentrata si mirosul tineeee o vesnicie. Testeaza-l si vezi tu, poate il preferi pe asta, in fond e floral-oriental cum iti place :http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Play-For-Her-Intense-10225.html
camelia_daniela spune:
Rose, Hot Couture a fost primul meu parfum ever.... Nu mi-l mai amintesc acum, dar stiu ca mi-a placut mult.
Am incercat si cele doua variante de Play acum vreo doua saptamani si cel mov (play intense) mi s-a parut cu aduce putin, cumva cu cu Dior Addict. Am vazut ca l-a mai asemanat cineva pe Fragrantica cu Dior Addict. Cineva a facut referire si la sticla in sine, mai exact la "pulverozator" ca daca se "buseste" e cam greu de reparat.
Cresc si iar cresc ... !
manumanu spune:
Am avut anul trecut o mostra de Play for her (flaconul roz), chiar mi-a placut, desi nu are nimic deosebit, dar e un parfum bine facut. Hot Couture nu e cu note de zmeura? Mmmm... Nu e genul meu, dar imi placuse cand a aparut.