Club chic (43)
Raspunsuri - Pagina 5
ianka78 spune:
sali, schiuzmi, n-am stiut ca duduia kate moss e adjudecata. n-o stiam in ipostaza asta sexoasa, eu o aveam in cap din ipoostaza ei de 'alien' in lumea claudiilor schiffer, naomilor si a celorlate manechine celebre ale anilor 90 si ce e ciudat e ca, daca ma gandesc mai bine era 'altfel' si atunci si e 'altfel' si in lumea manechinelor 'umeras' care sunt acum in trend. si, da, n-ai cum sa ai nasul danei savuica, fiindca il ai pe-al lui charlize theron
am avut dolce vita....si e doooolce pfff, ce-o sa-l mai iubesti! e un dior ca la carte, facut cu maiestrie. nimic nu e aruncat la intamplare acolo, nimic nu e 'la ghici'. nu-l stii deloc? e blind buy?
fetele ma bucur ca v-am ghicit asa cat de cat ca temperament/tipologie, chiar daca cu asemanarea fizica am mai dat-o-n bara. n-am intentionat sa va fac un portret fidel, fata-profil ca la militie, nici nu aveam cum, ci mai degraba sa explic ce (imi) transmiteti aici pe forum despre voi. pup toate parfumatele!
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ianka78 am avut dolce vita....si e doooolce pfff, ce-o sa-l mai iubesti! e un dior ca la carte, facut cu maiestrie. nimic nu e aruncat la intamplare acolo, nimic nu e 'la ghici'. nu-l stii deloc? e blind buy? |
nu, nu e blind buy, ca pe intuneric nu fac nimic ,i mean nici dating ,nici shopping!
camelia_daniela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
nu, nu e blind buy, ca pe intuneric nu fac nimic ,i mean nici dating ,nici shopping! "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
sali spune:
citat din mesajul lui ianka78 [fetele ma bucur ca v-am ghicit asa cat de cat ca temperament/tipologie, chiar daca cu asemanarea fizica am mai dat-o-n bara. n-am intentionat sa va fac un portret fidel, fata-profil ca la militie, nici nu aveam cum, ci mai degraba sa explic ce (imi) transmiteti aici pe forum despre voi. pup toate parfumatele! |
...si acum? dupa ce am scris cate 4-5 pagini intr o zi, intram iar in amorteala cu o pagina la 4 zile?
hmmmm, tre' sa gasesc alta chestie care sa ne tina ocupate , ca asta cu Fb si caracterizarile a fost de top!
ianka78 spune:
c'mon, ca maine ne reinventam
am si eu o dedicatie pentru toate parfumatele pe care la ora asta le vad asa: dupa o cina buna, un pahar de vin rosu, o baie calda, cu un strop de parfum la incheietura(la alegere, la mine pe... glezna e un puf de coco in seara asta) ascultand asta: http://www.youtube.com/watch?v=44tYUs20mTE
si apoi mergand la culcare!
PS SALiVATORE DELLA PATRIA vezi ca esti in charge cu muzica pentru cafeau de maine dimineatza!
camelia_daniela spune:
Neatza parfumatelor!
Azi va ofer si eu o melodie la cafea ...
Have a nice day!
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
alexia718 spune:
Fetelor, ce placere sa va citesc, desi raspund atat de rar.... mereu imi puneti un zambet laaarg pe buze...
Am sa va rog sa scoateti Alien-ul portocaliu de la bursa. A facut aripi.
Va pupacesc pe toate! O zi minunata sa aveti!
rose_selavie spune:
Un si o pentru tine Alexia!
E normal sa fie asa liniste de dimineata in Club Chic, ia vedeti in filmulet ce-am facut noi azi-noapte, priviti cu atentie, e amuzant :
http://www.youtube.com/watch?v=3BZf-PvZRIs&feature=related
camelia_daniela spune:
citat din mesajul lui rose_selavie Un si o pentru tine Alexia! E normal sa fie asa liniste de dimineata in Club Chic, ia vedeti in filmulet ce-am facut noi azi-noapte, priviti cu atentie, e amuzant : http://www.youtube.com/watch?v=3BZf-PvZRIs&feature=related mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
Cresc si iar cresc ... !
blue eyes spune:
http://www.fragrantica.com/news/Interview--Nicolas-Danila---owner-and-creator-of-Aladin-Gardens-1989.html
Un roman care creaza parfumuri la Paris.