Club chic (43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

DANA, pana la anul sper sa mai scap din ele... plecari vor mai fi, ale sotului, ale mele, cu copiii in vacanta...

ROSE, sa stii ca desi l-am incercat de mai multe ori, doar ultima data am sesizat asemanarea cu 4711. Nu ma deranjeaza, insa parca imi place mai mult Pondichery, parca are si o nota discreta de tabac (era pe vremuri un parfumel la Body Shop, se numea Tobacco nu-stiu-cum, imi aminteste de el o nota din Pondichery).

Sotul meu a facut o mica pasiune pentru Terre d'Hermes... am primit o mostra cand si-a luat Patchouli-ul de la reminiscence si de-atunci se tot da cu ea.

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

ROSE, de Pondichery nu zici nimic? Azi-dimineata m-am dat cu Portofino din mostra primita si pentru prima data m-a izbit asemanarea cu 4711, de care zicea Dana ca a citit. Pana atunci nu o sesizasem, e ciudat. Pe urma s-a mai atenuat "colonia" si s-au rafinat notele, dar parca tot Pondichery imi place mai mult... Mai am timp sa ma hotarasc pana la anul

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Foarte multe persoane au spus despre aceasta asemanare.

manu daca vrei 4711 iti trimit eu 2 sticle

de ce zici ca pana la anul ai timp? pana atunci nici o delegatie?

(rose, eu spiritul asta il am cam in toate, periodic dau haine, pantofi , posete, am o regula, daca 6 luni nu le-am purtat macar sa se bucure cineva de ele. si trebuie sa dau ca sa fac loc la altele...dupa ce termin la mine trec la mama in dulapuri, pacat ca nu pot ajunge si la soacra, cred ca pastreaza la Craiova in casa parinteasca, prin pod, toate hainele de acum 50 de ani, ce sa fac daca nu stie de pasiunea mea pt haine vintage)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Terre d`Hermes... da!!! Imi place!
Va pot intreba ce parfumuri plac perechilor voastre? Ce folosesc ei?
Eu i-as lua barbatului meu ceva nou, ce nu a mai purtat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

ROSE, la noi e cam asa:
1-2. Heritage de Guerlain si Cristobal Balenciaga
3-4. (mai nou) Patchouli de Reminiscence si Terre d'Hermes
4. Egoiste de Chanel
5. (surprisingly) Obsession de CK
Mai are Opium de YSL dar il poarta rar, la ocazii mai speciale, pt ca e EDP si f puternic.
NU i-au placut si le-am dat sau stau in dulap: Fahrenheit de Dior, Acqua di Gio, Pi de Givenchy (pe asta l-am purtat eu o vreme), 4711 after shave.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

sali, am White Patchouli, Black Orchid, Tobacco Vanille si, in curand, Noir de Noir. De pe ebay(.com) l-am luat
Parfumuri la care o sa renunt? 2x Hugo Boss, Cerruti 1881, Dior Poison, Very Valentino, 2 Escada (dar nu Signature!), Anna Sui, Elizabeth Arden, Wish, Miss Sixty, DNKY, Morgan, J Lo, Sarah Jessica Parker, Beyond Paradise Estee Lauder, Poeme, Amarige, Eau de Samsara, Paris Hilton, Davidoff, Calvin Klein Obsession, Lancome Tresor ... din astea Abia am 'citit' primul rand din dulap Nu le-am purtat niciodata (chiar daca le am) si nu imi spun nimic Imi cer scuze pentru felul in care le-am scris, ba dupa nume, ba dupa creator

Am trimis azi plicul cu mostra de Bal a Versailles si Tom Ford.
ianka, ma cam grabeam sa ies pe usa cand ti-am facut plicul, sper sa ajunga ok. Aveam pregatita o cravata de matase, era curata sa nu aiba vreun miros, taiata in bucatele, gata sa fie parfumata si bagata la plic Dar, cand am parfumat-o, a iesit din ea o aroma de... vopsea, chimica asa si n-am putut-o folosi.

Am cautat alt material dar nu stiu daca a fost alegerea potrivita... Daca ajung mirosurile amestecate / deloc, spune-mi si trimit de urgenta alt plic

Ti-am trimis: Black Orchid, Mary Greenwell - Plum, Miller Harris - Coeur de Fleur, Orla Kiely EDP si Jimmy Choo

Mergi la inceput

Citat:

ROSE, la noi e cam asa:
4. Egoiste de Chanel
Mai are Opium de YSL dar il poarta rar, la ocazii mai speciale, pt ca e EDP si f puternic.
NU i-au placut si le-am dat sau stau in dulap: Fahrenheit de Dior, Acqua di Gio, Pi de Givenchy (pe asta l-am purtat eu o vreme), 4711 after shave.

Egoiste Chanel a avut deja de doua ori, probabil tot pe asta si l-ar lua (imi place si mie cel mai mult din Chaneluri pour homme), si mai are inca Antheus. Ma gandesc la ceva uscat-condimentat-lemnos acum, asa ceva caut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

rall, mi s-a facut dor de poeme, numai manu e de vina ca tot l-a pomenit aici, scrie-mi te rog pe pm despre poeme, gramaj/pret, te rog

treci la randul/raftul urmator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Citat:

ROSE, la noi e cam asa:
4. Egoiste de Chanel

Egoiste Chanel a avut deja de doua ori, probabil tot pe asta si l-ar lua (imi place si mie cel mai mult din Chaneluri pour homme), si mai are inca Antheus. Ma gandesc la ceva uscat-condimentat-lemnos acum, asa ceva caut.

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

rose, dar nu spuneai tu ca poate il vei imparti pe tom ford TV cu sotul tau? voi puteti studia toata colectia linistiti ce as vrea si eu toate sticlutele acelea mici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

rall mersi mmult! ce de bunatati mi-ai trimis, de-abia astept sa le primesc! nu stiu nici unul dintre parfumurile pe care mi le-ai trimis, asa ca sunt si mai nerabdatoare!

rose, iubitul meu foloseste:
1. chanel - allure (cel clasic, parfumul semnatura, pe asta il iubeste cel mai mult)
2. mont blanc homme exceptionnel(parfumul 'de instanta', god knows what that means, foloseste si tzar in acelasi context, dar numai astuia ii zice asa)
3. Guccy by guccy, armani - code, dunhill- pursuit - parfumurile casual
4. baldessarini ambre - parfumul 'altfel', ciudatel, nu e genul de miros masculin clasic, u either love it, or hate it...whiskey, cu leather, cu tobacco, cu mult amber, cedru, ceva cardamon parca si.... multa miere simt eu. l-am folosit si eu de cateva ori, in special cand mergeam prin cluburi, e un masculin execentric, dulce, dar totusi masculin, nu unisex.
5. givenchi - blue label, usurel, 'de vara'
6. van cleef and arpels - tzar, parfum 'de suflet'
7. si-a mai luat recent unul, 'de plaja', dar nu-mi amintesc cum se cheama.

Pe astea le are 'deocamdata' (!!!) dar ii plac mai multe, mai are vreo 3 pe lista 'de urgente'. deocamdata n-a dat cu nasu' de parfumurile de nisa si sper sa ramana asa, in bezna ignorantei, hahaha!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

ah, am uitat, mai are un cerruti, un kenzo si un davidoff, primite cadou, dar nu le foloseste niciodata, ca nu-i plac. doua deja le-a programat sa le dea mai departe unor prieteni, ca nah, dar din dar se face rai. e mai generos decat mine, trebe sa recunosc

Mergi la inceput

wow Ianka ce lista!!! Tot aud de Tzar ce misto e, si Blueeyes il lauda.

Dana imi/ne place la amandoi TF Tobacco Vanille (mie pt ca e un miros aparte, nostalgic, de atmosfera, lui i se pare original, puternic si cu personalitate) dar nu ma indur inca sa dau 250 fr. (aprox. la fel si in $) pe 50 ml, e mult.
Poate daca nu as fi asa bezmetica si m-as astampara o vreme din cumparat parfumuri pt a face economii, l-as lua .

Mergi la inceput