Club chic (43)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Rall vreau si eu detalii te rog despre Wish,daca te induri sa il dai, stii ca eu sunt fun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

wow Ianka ce lista!!! Tot aud de Tzar ce misto e, si Blueeyes il lauda.

Da, pentru mine Tsar e Parfumul. L-am folosit si eu in faza cand foloseam doar parfumuri barbatesti; cand eram tanara si zvapaiata. Acum ma dau cu parfumuri feminine, ehe... Azi am luat acel Jean Louis Scherrer 2. Pentru sezonul cald vreau din nou JOY, desi am First si Le Dix de terminat.
Ai terminat de mirosit pliculetele? Ai reusit sa faci un Top 10 si un Flop 10?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

.....am crezut ca mor azi, de placere, mergand cativa zeci de metri pe jos, prin zapada, cotropita de black orchid....

ma gandeam ca zapada asta e pt mine si black....2 invitatii la cafea a izbutit sa obtina pt mine black-ul, intr-un interval de vreo 20 de minute....bun scor si bun procentaj....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

.....am crezut ca mor azi, de placere, mergand cativa zeci de metri pe jos, prin zapada, cotropita de black orchid....

ma gandeam ca zapada asta e pt mine si black....2 invitatii la cafea a izbutit sa obtina pt mine black-ul, intr-un interval de vreo 20 de minute....bun scor si bun procentaj....

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

cu TV cu siguranta ai primi o invitatie la cina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:

hmmm.....sper sa nu primesc una prelungita si pt micul dejun!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

hmmm.....sper sa nu primesc una prelungita si pt micul dejun!

sa stii ca am vrut sa zic si de micul dejun, dar nu am vrut sa laud asa mult parfumul, sa ziceti ca exagerez

Mergi la inceput

parfumatelor, in seara asta am incercat sa decantez din sticla de parfum in fiola, fara palnie, fara nimic...doar asezand orificiul pulverizatorului in gura fiolei si gata...a mers perfect , f usor, fiola se umple imediat ....de ce nu am facut asa pana acum?

de ce ne-am chinuit cu hartii, pungi si carpe imbibate, care permiteau doar sa ne facem o idee vaga despre un parfum, fara insa a ne da posibilitatea sa-i verificam chimia cu pielea noastra?

haideti sa facem asa de acum....din cateva pufuri se umple imediat o fiola ....oricum acele pufuri le dadeam pe hartii sau materiale, nu?

eu am pregatit deja primul transport in vederea livrarii, am pus black orchid, amethyst /lalique, hypnotic extract si opium poesie de chine.

am pus in fiole de parfum /foste mostre clatite bine cu apa si chiar si in epubrete din plastic, din acelea de unica folosinta( stiu ca plasticul nu e ca sticla si iarna nu-i ca vara dar cred ca in 2 zile cat se plimba mostra de la expeditor la destinatar nu este afectata calitatea parfumului decantat.)

asa ca...haideti sa haidem .....sa incepem procesul de testare adevarata, la noi acasa, in tihna , asa cum nici macar la mall nu o putem face!

edit: ma stept ca vanzarile la esente de rom , lamaie si ce-o mai fi de la dr.oetker sa creasca spectaculos in urmatoarea perioda, la fel si glicemiile, cauzate de golirea fiolelor de continutul original si reumplerea lor cu niste arome care mai de care mai....si mai...si mai....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Pentru fetele dragi care m-au intrebat de parfumuri, inca nu le-am scos la vanzare per se (intai o sa fie o triere dintre ele pentru sora mea / doua prietene si abia apoi vin cu lista oficiala)

Sali, intr-adevar, e usor cu fiola - am trimis de doua ori asa, dar de unde fiole?? Si de unde fiole care sa nu ramana cu miros? Ca mie de ambele dati mi s-a parut ca e afectat parfumul, chiar daca f putin...

Probabil sunt si si goale de vanzare pe undeva...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rall

Pentru fetele dragi care m-au intrebat de parfumuri, inca nu le-am scos la vanzare per se (intai o sa fie o triere dintre ele pentru sora mea / doua prietene si abia apoi vin cu lista oficiala)

Sali, intr-adevar, e usor cu fiola - am trimis de doua ori asa, dar de unde fiole?? Si de unde fiole care sa nu ramana cu miros? Ca mie de ambele dati mi s-a parut ca e afectat parfumul, chiar daca f putin...

Probabil sunt si si goale de vanzare pe undeva...

sunt pe ebay, le-am vazut cu ceva timp in urma...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rall

eu am primit de la anne in fiole de esente de la dr oetker si nu erau afectate de nici un miros, la fel am primit de la carina , in stare perfecta.
manevra era ca se tin cateva ore cu apa rece, dupa ce se clatesc bine, eu asa am facut si a fost ok.

si dana are dreptate, erau pe ebay.cumparati de acolo sau faceti prajituri!
sau la farmacie, in eprubete de unica( ori simple ori din alea cu betisor inclus pt exudat) .
poate exista si alte solutii, cred ca merge cumva si in seringa mica de 5 ml, pe post de recipient.

hai ca doar nu recoltam celule stem, tre' sa mearga si in plastic!

Mergi la inceput