Club chic (43)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

SALI, am incercat Black orchid intr-una din serile trecute, dar din pacate era al 6-lea sau 7-lea parfum incercat si la momentul respectiv nu l-am putut aprecia corect, pot doar sa spun ca mi-a placut, e complex, deosebit. A ramas pe lista de "descoperiri"...

DANA, nu am reusit sa mai gasesc o parfumerie in care sa aiba Annick Goutal... pana azi, cand am descoperit chiar un boutique Annick Goutal pe o straduta, dar din pacate aici duminica e aproape totul inchis, asa ca... n-am reusit sa incerc Eau d'Hadrien pour femme. Doar pour homme, care e foarte bun, citric pur, mi s-a parut unisex, s-ar putea sa nu fie mari deosebiri.

Ieri am mai incercat, asa, de curiozitate, Fleur de Rocaille de la Caron (Fleur, nu Fleurs)... foarte puternic, un floral exploziv, dar nu vulgar, foarte invaluitor in notele de varf si mijloc, dar nu mi-a placut ce-a devenit, semana cu Opium. Nici Femme de Rochas, pe pielea mea, nu face "priza" pe care mi-as fi dorit-o. Poate pe la 50 de ani .

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

ral, succes la curatenie opresti cam multe

stiam ca si sali va ajunge aici, chiar povesteam ieri cu ea despre acest lucru.

cand manumanu avea vreo 25 de parfumuri si incepuse sa faca curat nu prea intelegeam de ce renunta la ele, eu abia atunci dobandisem spiritul de colectionar, cumparam la greu parfumuri de parca se anuntase scoaterea lor din productie.

macar de aveam spirit de afacere si nas bun sa stiu ca se va scoate shalimar light si sa-mi fi facut stoc

Mergi la inceput

manu, nici o problema, multumesc oricum

tu visezi la ce-ti cumperi la 50 de ani? sper ca nu ai uitat ca vrei Allure la 40

Mergi la inceput

Da, apropo de curatenie, pentru ca n-am reusit inca sa golesc dulapul cu parfumuri atat cat mi-as fi dorit, plec maine acasa doar cu cateva mostre... L-am mai amanat pe Pondichery o vreme...

Mergi la inceput

DANA, n-am uitat de Allure, poate o sa golesc dulapul pana la 40 de ani si voi incepe o "viata noua" parfumata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Eu va invidiez cat spirit practic aveti! Curatenie fac si eu, dar prin casa, nu prin parfumuri. Pe ele le mai sterg de praf, le mai reordonez si cand unul ma plictiseste il trimit la mama. In felul asta o fac pe ea fericita si pot merge sa-l "vizitez" cand mi se face iar dor. Sunt nebuna, stiu. Inca nu m-am saturat cu adevarat de nici un parfum din colectia mea.
In plus am teluri clare pt viitorul apropiat: Escale a Portofino (retestat sambata, placut la nebunie).

Mergi la inceput

ROSE, de Pondichery nu zici nimic? Azi-dimineata m-am dat cu Portofino din mostra primita si pentru prima data m-a izbit asemanarea cu 4711, de care zicea Dana ca a citit. Pana atunci nu o sesizasem, e ciudat. Pe urma s-a mai atenuat "colonia" si s-au rafinat notele, dar parca tot Pondichery imi place mai mult... Mai am timp sa ma hotarasc pana la anul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

ce curioasa m-ati facut cu black orchid-ul asta! de mult n-am mai citit-o pe sali asa entuziasmata de un parfum, it must be something!
rall, cred ca am sa dorm langa cutia postala saptamana asta

rose si io-s ca tine, nu ma pot desparti de parfumuri, le iubesc pe toate la fel de mult, fiecare reprezinta o stare, o emotie din mine. ba chiar sunt mai rau! nici macar maica-mii nu ma indur sa i le dau.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

ROSE, de Pondichery nu zici nimic? Azi-dimineata m-am dat cu Portofino din mostra primita si pentru prima data m-a izbit asemanarea cu 4711, de care zicea Dana ca a citit. Pana atunci nu o sesizasem, e ciudat. Pe urma s-a mai atenuat "colonia" si s-au rafinat notele, dar parca tot Pondichery imi place mai mult... Mai am timp sa ma hotarasc pana la anul

Foarte multe persoane au spus despre aceasta asemanare.

manu daca vrei 4711 iti trimit eu 2 sticle

de ce zici ca pana la anul ai timp? pana atunci nici o delegatie?

(rose, eu spiritul asta il am cam in toate, periodic dau haine, pantofi , posete, am o regula, daca 6 luni nu le-am purtat macar sa se bucure cineva de ele. si trebuie sa dau ca sa fac loc la altele...dupa ce termin la mine trec la mama in dulapuri, pacat ca nu pot ajunge si la soacra, cred ca pastreaza la Craiova in casa parinteasca, prin pod, toate hainele de acum 50 de ani, ce sa fac daca nu stie de pasiunea mea pt haine vintage)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Manu sambata am testat din nou toate Escalele.
Imi plac in ordinea asta: 1.Portofino, 2.Pontichery, 3. Marquise. Pontichery e usor si mai citric-clean-ascutit. Portofino e mai rotund, cu migdala dulce in el, un citric-gurmand pe piele, de asta il prefer. Mie nu-mi seamana chiar asa de mult cu 4711.

va pup pe toate!

Mergi la inceput