Club chic (43)
Raspunsuri - Pagina 18
danamiha spune:
manu, i-am scris din nou, astept raspuns...
chiar vroiam sa te rog sa testezi atat Eau d'Hadrien cat si Les nuit d'Hadrien, din ce am citit, primul e un citric pur.
manumanu spune:
DANA, n-am mai ajns in seara asta... maine promit sa incerc Eau d'Hadrien. De Nuits d'Hadrien am zis aseara.
I-am scris si eu tipului de la esente, a zis ca nu poate aduce Pondichery. Ma mai gandesc daca-l iau de aici.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manumanu DANA, n-am mai ajns in seara asta... maine promit sa incerc Eau d'Hadrien. De Nuits d'Hadrien am zis aseara. I-am scris si eu tipului de la esente, a zis ca nu poate aduce Pondichery. Ma mai gandesc daca-l iau de aici. mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
tocmai mi-a raspuns exact ce ti-a spus si tie.
manumanu spune:
Merci!
Citat: | ||
citat din mesajul lui danamiha
tocmai mi-a raspuns exact ce ti-a spus si tie. |
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
sali spune:
citat din mesajul lui danamiha chiar vroiam sa te rog sa testezi atat Eau d'Hadrien cat si Les nuit d'Hadrien, din ce am citit, primul e un citric pur. |
dana, nu cumva ti-am trimis o mostra de EAU d'Hadrien , dupa ce carina mi-a trimis mie? eu asa retin.
stiu ca era un parfum citric , curat, revigorant.
( mi l-a trimis in aceeasi serie cu AMOUAGE,Marc jacobs RAIN si altele)sustin ce a zis rose de Penhaligon's Bleinheim Bouquet- intr-adevar un citric perfect in simplitatea lui, se simt perfect cele 2 note pe care le are, lavanda si lamaie.
sali spune:
citat din mesajul lui ianka78 Imi place febra citricelor! Si eu vreau unul pentru la vara si ma bucur ca avem competitie intre citrice, sunt curioasa sa vad cine ajunge pe podium |
nu stiu carui citric ii va atarna la gat medalia de aur, pana acum nu a castigat-o nici unul, anul trecut pe vremea asta a fost la fel,toata lumea se foia pe citrice dar mai mult de premiul de popularitate nu a obtinut nici unul.
dana isi cauta citrice si dupa indelungi cautari si-a luat cele mai perfecte parfumuri cu vanilie .
si eu la randu-mi am cochetat cu citricele, am pasit cu pas sigur pe teritoriul lor si mi-am luat CRISTALLE EAU VERT de la chanel pe care dupa o saptamana l-am trimis inapoi in anglia lui de unde venise si la urgenta mi-am potolit setea de citrice cu CINEMA(YSL)+Hot Couture+ muulte alte parfumuri dulci.
azi am avut zi de TOM FORD, desigur...pt acest parfum , cer voie DEX-ului sa permita urmatoarea exprimare: e cel mai special parfum din cate am trait pana acum !
sali spune:
...e atat de misto black orchid, incat din respect pt TOM FORD simt nevoia sa cer scuze pt toata bascalia pe care am facu -o aici de tobacco vanille ...si ca sa se vada ca vb serios si ca regretele mele sunt sincere , daca il gasesc undeva candva la vreun pret bunicel o sa il si cumpar.
teo30967 spune:
sali da te-a ""prins"" rau de tot tom ford!
azi la bucuresti ploua si e frig si iau o ""gura "" de black si dupa primele note simt in jur ca ma invalui cu o gura de "'rom"" cald (sau ceva de baut ca nu ma pricep la bauturi!) moale si usor mentolat ...si care se ""lipeste"" atat de bine cu mine cu mediul ...nici nu simti ca e un parfum !
rall spune:
sali, pe tine te-a prins Black Orchid (pe care eu il gasesc prea putin ascutit dar totusi placut) asa cum m-a prins pe mine White patchouli. Nu-mi mai trebuie altceva si ma bucur ca nici nu e placut de multa lume. E divin pe piele(a mea)
Astazi mi-am comandat Tom Ford Noir de Noir EDP si deci o sa am in curand patru Tom Forduri. Cred ca o sa fac si eu ca tine, Dana, vand orice alt parfum si o sa ma scald numai in cele care imi plac cu adevarat Am adunat prea multe pe care nu cred ca o sa le mai folosesc... Bine, nu m-as desparti de curatele Bvlgari sau dulcele Chanel, efervescentul Escada, senzualul Midnight Poison ori copilarescul Lolita, dar muuulte sunt in plus
Stiu ca sunt datoare cu doua plicuri (un Black Orchid si o sticluta de Bal a Versailles), imi cer scuze pentru intarziere, luni / marti le trimit!
sali spune:
citat din mesajul lui rall sali, pe tine te-a prins Black Orchid (pe care eu il gasesc prea putin ascutit dar totusi placut) asa cum m-a prins pe mine White patchouli. Nu-mi mai trebuie altceva si ma bucur ca nici nu e placut de multa lume. E divin pe piele(a mea) Astazi mi-am comandat Tom Ford Noir de Noir EDP si deci o sa am in curand patru Tom Forduri. Cred ca o sa fac si eu ca tine, Dana, vand orice alt parfum si o sa ma scald numai in cele care imi plac cu adevarat Am adunat prea multe pe care nu cred ca o sa le mai folosesc... Bine, nu m-as desparti de curatele Bvlgari sau dulcele Chanel, efervescentul Escada, senzualul Midnight Poison ori copilarescul Lolita, dar muuulte sunt in plus Stiu ca sunt datoare cu doua plicuri (un Black Orchid si o sticluta de Bal a Versailles), imi cer scuze pentru intarziere, luni / marti le trimit! |
abia astept sa mi spui cum e NOIR de NOIR!
chiar azi a fost la o licitatie pe ebay , ma gandisem sa merg pana la capat ca era destul de convenabil....insa m-am razgandit in ultimele minute, nu stiu de ce, poate pt ca am citit ca seamana destul de mult cu black orchid sau pt ca e destul de masculin...oricum mi-a pus capac parerea de la katie puckrik dar parca deja regret ca nu l-am luat!
http://www.katiepuckriksmells.com/2010/01/perfume-pen-pals-tom-ford-private-blend.html
ce mai ai de la TF? ? White P. si mai ce?
si care sunt comercialele alea destule si in plus pe care le ai? enumera si tu cateva , macar sa le mai schimbam intre noi, sa ne treaca plictiseala.
si eu sunt in mare curatenie la capitolul parfumuri, saptamana trecuta am dat din ele in stanga si in dreapta, dupa dolce vita s-a dus si kenzo le parfum, apoi donna karan...o sa mi pastrez doar ce imi place f mult !
unde l-ai comandat?