Club chic (43)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

DANA, da, as vrea sa stiu daca pe Esente exista si Escale a Pondichery si la ce pret/cantitate. Stiu ca Escale a Portofino era, nu-mi amintesc insa dca era la 199 sau 159/125 ml.

Azi am incercat Escalele si pe pielea mea parca se potriveste mai bine Pondichery, cu aroma lui de ceai negru si cardamom. Insa si Portofino ma tenteaza, e mai citric si mai fin.

aici am gasit pondichery http://www.esente.ro/parfumuri_femei_christian_dior_escale_a_pondichery.html

125 ml la 310 ron . e prea scump ? ca tot va aud de escalele astea si daca e e ceva de el as vrea si eu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

TEO, Escalele sunt toate mai pentru vara. Escale aux Marquises e mai dulce - floare de portocal, floare de tiare - mie nu-mi place asa mult, de celelalte doua am scris deja. Am constatat ca Pondichery tine mai mult decat Portofino. Aici costa 89 euro/125 ml si 62 euro/75 ml.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

manu, i-am scris baiatului de la esentedelux, dar nu mi-a raspuns.

cum stiu ceva iti scriu.

"vacanta" placuta si spor la mirosit.

sa nu uiti sa testezi Anncik Goutal, te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

vai, sali, esti absolut mortala. cum stai tu cuminte doo zile, s-apoi vii in forta cu 3 parfumuri noi, din care doo conplect desfiintate! Si eu care eram aproape sigura c-o sa-ti placa 'dolce vita'.

Imi place febra citricelor! Si eu vreau unul pentru la vara si ma bucur ca avem competitie intre citrice, sunt curioasa sa vad cine ajunge pe podium

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Ha, ha, Dolce Vita a transpiratie? Asta e din registrul "Kelly Caleche" si oile.

Atunci eu am citat din Fragrantica (am specificat clar lucrul asta, ideea nu-mi apartine), plus ca mie imi place Kelly Caleche. Cu Sali nu sunt niciodata in acelasi registru.

M-ai facut curioasa cu Pontichery, trebuie neaparat sa-l incerc, Portofino imi place mult.
Enjoy restul zilelor in Paris!

Mergi la inceput

Rose, stiu ca nu-ti apartine opinia, nici nu te-am citat. Trebuie neaparat sa incerci Pondichery si sa-mi dai o opinie! Care dintre cele doua, oare...?

Dana, multumesc, chiar as vrea sa aflu daca poate aduce si Pondichery. Intre timp am reusit sa accesez si eu site-ul, probabil a fost un blocaj temporar.
Astazi incerc si Annick Goutal Eau d'Hadrien pour femme si pour homme inca o data, sa le compar.

[nu sunt la Paris, ci la Strasbourg un oras la fel de drag mie, chiar mai drag decat Parisul].

Mergi la inceput

Manu poate gasesti si Les Nuits d`Hadrien, e usor mai dulce decat Eau d`Hadrien clasic, merita sa-l incerci, e mai solar si cald.

http://www.fragrantica.com/perfume/Annick-Goutal/Les-Nuits-d-Hadrien-1630.html

Mergi la inceput

ROSE, am incercat aseara Les Nuits, din pacate in acea parfumerie nu aveau si eau d'Hadrien pour femme, dar mai caut. Sa stii ca nu m-a convins Les Nuits.... seamana cumva cu Escale aux Marquises, care e prea dulce pentru mine... In schimb, ma simt tot mai bine cu Eau de Pondichery, am pus azi pe piele din mostra primita ieri si tiiiineeee si e buuuun....... DANA, daca primim raspuns de la tipul de la esente ar fi bine, ca in cazul in care nu-l poate aduce, sa mi-l iau de aici.

Mergi la inceput

Maine incerc si eu Pontichery-ul. Plus Allegoriile Guerlain existente. Merg pe ideea ca parfumurile (cu anumite exceptii) nu sunt dependente de clima.
Ieri m-am dat cu Fracas. Parfumul asta e cel mai dark si pervers floral posibil. Miroase divin.
Acum sunt curioasa cum e si Carnal Flower Frederic Malle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967
ca tot va aud de escalele astea si daca e e ceva de el as vrea si eu ...

teo, sa fim serioase!

sa trecem de la black orchid la escale citrice cred ca ar fi ca si cum de la whiskey am trece pe apa plata cu lamaie , ca si cum de la cocaina am trece la mestecat frunze de macris!

dar cum pe caldura mare e buna citronada....mai stii?

Mergi la inceput