Club chic (43)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Danamiha, mi-ai facut pofta sa-mi iau ceva mostre...
Ma gandeam la www.ausliebezumduft.de/maison-de-la-vanille-vanille-givree-des-antilles-edt-1665.html" target="_blank"> Vanille Givree des Antilles

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

eu m-am intoxicat cu vanilie, vreau citriceeeeeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Dana, nu stiu cum nu m-am gandit sa-ti sugerez inca un parfum citric, PENHALIGON`S BLENHEIM BOUQUET, dar asta e tatal citricelor. In el o sa simti extract de lamaie si coaja d e lamaie aromata si....atat. E cel mai revigorant, fresh si de buna calitate citric-linear pe care-l cunosc. In Berna nu mai e de anul trecut, au scos linia, in schimb este pe ausliebezumduft. Comanda o mostra, iti va placea:
http://www.ausliebezumduft.de/penhaligons-blenheim-bouquet-1442.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

DANA, asa cum l-am mirosit aseara, as purta in mod sigur Eau d"Hadrien pour homme. Oricum ma mai duc si azi dupa program si mai incerc cate ceva de la Annick Goutal.

Inca o chestie... aici nu imi da voie sa intru pe esentedelux... pe strawberry accesul e interzis.... cred ca au francezii niste filtre la internet mai ceva decat chinezii... Nici de la hotel nu m-a lasat, deci e ceva general.

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

rose, esti o prietena adevarata

aseara eram gata, gata sa comand Annick Goutal Les Nuits d'Hadrian EDP 50 ml. Dupa, m-am gandit sa comand mostre de www.ausliebezumduft.de/?_store=english&_from_store=english" target="_blank">aici , ma gandeam sa incerc si Eau d'Hadrien, am citit ca ar fi un citric reusit. Imi doresc ceva citric si atat, iar Les Nuits d'Hadrien are si vanilie in compozitie.

Jo malone care il am e un citric pur si imi place mult, asa, doar citrice.

acum mai am la ce sa ma gandesc, greu de ales...

manu, daca ti-a placut elixir iti va placea si extrait, pt nasul meu sunt identice.

tu ai purta Eau d'hadrien pour homme? Zilele trecute citeam despre el.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

rose, multumesc

manumanu, daca te intereseaza ceva de pe esente, caut eu pentru tine si iti scriu aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

parfumatelor, bag capul pe usa clubului doar sa va trezesc din visul citric pe care vad ca il visati...spunandu-va ca sunt in aburi de tom ford BLACH ORCHID( 10 puncte pt royal mail si posta romana, sambata am licitat si azi la pranz miroseam deja a TF).

sunt in faza in care incerc sa descopar doza corecta pe care trebuie sa mi-o administrez,e un parfum tare, pe care cred ca l-am luat in primul rand pt ca e ALTFEL si pt ca dupa mult timp in care nu mai tresaream la nici un miros nou, cu black orchid s-a intamplat sa am chimie.
nu stiu cum sa-l descriu, nu stiu ce imi inspira....unde sa-l incadrez olfactiv in timp si spatiu , hmmm....in tot cazul-in ciuda reclamei- mie nu mi se pare un parfum urban, mai degraba sauvage, colonial, rase amestecate, putin desfrau, heat, lush....rom, unt de ciocolata, flori mari exotice...

tom ford ar fi tr sa faca o eticheta de avertizare pe sticla: interzis persoanelor gen domnisoara de pension, intrucat exista risc mare de a-si peste cap ochii sau /si fierea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

am uitat sa va spun ca am primit de vreo 3 zile si DOLCE VITA ....nu am putut sa ma dau cu el nici macar o zi , mi s-a parut ca miroase perfect a transpiratie, inca de cand ii desfaci capacul.
asa ca nu l-am vrut nici macar in aceeasi casa cu mine si l-am dat, cu parere de rau ca nu mi-a placut, ca in general sunt fan dior.

tot de curiozitate mi-am comandat si DONNA KARAN GOLD , l-am primit tot azi...dar nici acesta nu e pentru mine, e un floral in care toata lumea spune ca se simt perfect crinii , eu nu am descoperit nimic in afara de un floral placut, proaspat, oarecum in genul diorissimo.

Mergi la inceput

DANA, da, as vrea sa stiu daca pe Esente exista si Escale a Pondichery si la ce pret/cantitate. Stiu ca Escale a Portofino era, nu-mi amintesc insa dca era la 199 sau 159/125 ml.

Azi am incercat Escalele si pe pielea mea parca se potriveste mai bine Pondichery, cu aroma lui de ceai negru si cardamom. Insa si Portofino ma tenteaza, e mai citric si mai fin.

Am cerut si cateva mostre, HP clasic si HP eau sensuelle, o sa le incerc pe piele cand ajung acasa, si toate escalele.

In schimb, sotul meu a gasit un parfum minunat, Patchouli de la Reminiscence, seamana cu Heritage de Guerlain dar parca e mai aromat... foarte bun, si l-a luat pana la urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Preturi si gramaje Esentedelux:
Christian Dior-Escale a Portofino EDT 125 ml(tester)= 189RON

Christian Dior-Escale a Portofino EDT 125 ml = 195RON

Mergi la inceput

Anne, multumesc. Deci nu au Escale a Pondichery...

Mergi la inceput

Ha, ha, Dolce Vita a transpiratie? Asta e din registrul "Kelly Caleche" si oile.

Mergi la inceput