Club chic (43)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Buna dimineata, parfumatelor! Rose, te-ai dezmeticit? Cum am ceva timp, iti trimit partea a doua de miresme.
Mi-a placut cum ai caracterizat Le Dix, deoarece e unul dintre preferatele mele. YR nu mai produce Orchidee, dar a reluat productia de Venise, care seamana cu primul. Produc din nou si Ispahan, dar reformulat; eu cunosc doar originalul si ai o mostra din el.

Abia astept recenziile tale... nici nu mai stiu ce ti-am pus si risc sa-ti pun dublu, dar sigur nu o sa te superi.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
_

Ma bucur mult, abia astept si nu ma "supar" nici daca pui dubluri...tripluri..cvadupluri...
Din Ispahan am avut un sapunel mic gen mostra cu muuulti ani in urma si mi-a placut mirosul lui original (nu stiu reformularea cum e), stiu ca mirosea a flori uscate si tamaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Ce parere aveti de www.fragrantica.com/perfume/Pierre-Balmain/Miss-Balmain-3818.html" target="_blank">Miss Balmain ? Imi sta in cap sa-l comand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliya

Ce parere aveti de www.fragrantica.com/perfume/Pierre-Balmain/Miss-Balmain-3818.html" target="_blank">Miss Balmain ? Imi sta in cap sa-l comand.

stiu doar ca e de o varsta cu mine ! e facut in 67! motiv pentru care ma tenteaza si pe mine sa vad cum mirosea un parfum in anul nasterii mele ... desi din ce am citit ...nu stiu cum sa l incadrez ...

eu mi-am luat o mostra de ivoire de balmain, si e un parfum f puternic, care merge bine pe canicula, iarna cand l-am incercat, era amar si nu l puteam suporta, in arsita verii s-a "topit " si chiar ma tenteaza sa mi l iau . e un parfum care nu miroase a flori, ierbos dar nu in sensul "hermes". acum sunt gripata dar cand imi trece il miros din nou si scriu despre el...

Mergi la inceput

Ivoire Balmain imi aduc aminte ca era un parfum bitter-green, nu foarte feminin in felul lui. Nu stiu din pacate cum e Miss Balmain, mie in afara de Miss Dior Cherie pe care l-am luat degeaba, imi plac astea pt tinerele gen Miss Boucheron, sau Coco Mademoiselle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Ivoire Balmain imi aduc aminte ca era un parfum bitter-green, nu foarte feminin in felul lui. Nu stiu din pacate cum e Miss Balmain, mie in afara de Miss Dior Cherie pe care l-am luat degeaba, imi plac astea pt tinerele gen Miss Boucheron, sau Coco Mademoiselle.

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

da asa e ...chiar miroase ca un bitter suedez din plante uite nu m-am gandti sa l asociez cu el ...

eu ti-am trimis si mostra de ivoire si cea de talisman de la balenciaga .

Mergi la inceput

Noutati in 2011...si creatori in pana de idei?:

un noua editie limitata Alien:

http://parfum-femme.prime-beaute.com/marque/thierry-mugler-alien-sunessence-edition-limitee-2011-or-dambre/2011

o alta versiune de Shalimar:

http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Shalimar-Parfum-Initial-11360.html

desigur si o alta interpretare O de Lancome:

http://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/O-de-L-Orangerie-11345.html

si un Serge Lutens nou, felicitari, e o creatie noua si inedita:

http://www.fragrantica.com/perfume/Serge-Lutens/Jeux-de-Peau-11350.html

Dana cred ca ajung azi sa testez Italian Cyprese .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Fetelor, sunt in Franta, raportez dupa prima escala in parfumerie:
1. La capitolul Hipnotice: mi-a placut mult Elixirul, Eau sensuelle nu prea, in plus primul tine muuuult mai mult;
2. Femme de Rochas e FABULOS, inca nu mi-am revenit din soc. Nu e genul meu, nu stiu unde l-as purta (altundeva decat in ... dormitor, chestie pentru care cred ca merita pana la urma o sticla de 50 ml), sotul meu a ramas "bouche-bee" cand i-am dat sa miroasa cartonasul. Nu l-am incercat pe piele, pana poimaine nu pot ca avem mai multe intalniri "oficiale" chiar la nivel inalt si nu vreau sa fac... ravagii, dar trebuie sa-l testez ca sa vad ce chimie face cu pielea mea.
3. Eau d'hadrien pour homme e senzational ca si citric, foarte intens si placut in acelasi timp;
4. White Patchouli nu mi-a placut;
5. N-am incercat Black orchid. Inca.
6. L'Instant de Guerlain imi place in continuare, e pe lista;
7. Am savurat Escale a Portofino, imi place din ce in ce mai mult, dar probabil o voi comanda pe Essntedelux, unde are un pret foarte bun. Imi place cum se dezvolta, data trecuta in aeroport nu am avut timp sa il observ, dar acum chiar m-a impresionat;
8. La capitolul barbati, nimic interesant, poate doar D&G The One Gentleman, care are un final moscat, citrat si "uman" in acelasi timp; mult-laudatul Bleu de Chanel miroase a after shave obisnuit;
Maine dupa-masa mai dau o tura .

Gata, acum ma bag la scris chestii serioase for work...
Va pup!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Buna dimineata

Ati petrecut asa St Valentin? Manu tu la Paris ? pup toate fetele!

Dana, am fost ieri la "mirosit" si am gasit Italian Cypress Tom Ford. De cum l-am simtit pe piele mi-am zis "pe asta TREBUIE sa-l incerce Dana". Stiu ca-ti doresti ceva bun pt vara, un citric aromat deosebit, iar asta se apropie cred de ceea ce cauti, poate chiar ti-ar intrece asteptarile pt ca are "ceva" in plus. L-am testat si pe piele si pe cartonas si doar pe piele ii prinzi tot amestecul. Se deschide cu note citric-amarui, usor intepator primul minut (simt si ceva ierburi aromatice), pare foarte apropiat de mirosul unei gradini din Toscana, un amestec terestru, natural. Peste putin apare nota lemnoasa. Un lemn dulce si parfumat, ceva rasini si un firicel de fum, parca stau in fata semineului si urmaresc cum ard butuci plini de rasini aromate.

Al doilea parfum pt vara pe care m-am gandit sa ti-l recomand ar fi:

http://www.fragrantica.com/perfume/Acqua-di-Parma/Acqua-di-Parma-Blu-Mediterraneo-Cipresso-di-Toscana-1686.html

...poate mai subtil si mai putin dens si puternic ca Italian Cypress, dar tot un parfum special pt cei care cauta amestecuri naturale revigorante de vara. Amandoua imi plac mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

rose, esti o prietena adevarata

aseara eram gata, gata sa comand Annick Goutal Les Nuits d'Hadrian EDP 50 ml. Dupa, m-am gandit sa comand mostre de www.ausliebezumduft.de/?_store=english&_from_store=english" target="_blank">aici , ma gandeam sa incerc si Eau d'Hadrien, am citit ca ar fi un citric reusit. Imi doresc ceva citric si atat, iar Les Nuits d'Hadrien are si vanilie in compozitie.

Jo malone care il am e un citric pur si imi place mult, asa, doar citrice.

acum mai am la ce sa ma gandesc, greu de ales...

manu, daca ti-a placut elixir iti va placea si extrait, pt nasul meu sunt identice.

tu ai purta Eau d'hadrien pour homme? Zilele trecute citeam despre el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Danamiha, mi-ai facut pofta sa-mi iau ceva mostre...
Ma gandeam la www.ausliebezumduft.de/maison-de-la-vanille-vanille-givree-des-antilles-edt-1665.html" target="_blank"> Vanille Givree des Antilles

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput