Club chic (43)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

eu am rezolvat problema fiolei cu black orchid pe care o pierdusem, am inlocuit-o cu o sticla de 50 ml !
o sa mi se para o vesnicie pana o sa ajunga din uk la mine, tocmai bine pe post de martisor pt 1 martie!
vreau sa apuc sa ma dau cu black orchid macar in prima luna de primavara, ca apoi nu cred ca mai merge!?

azi m-am uitat pe youtube la cateva propuneri pe care katie puprick le considera bune pt vara, purtate de femei , printre ele...Guerlain HOMME si Dior Homme SPORT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

rose, te rog mult daca mai ajungi la parfumeria unde gasesti parfumurile lui Tom Ford, sa testezi pentru mine www.basenotes.net/threads/224224-Tom-Ford-Italian-Cypress" target="_blank">Italian Cypress

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Bine Dana, am sa-l incerc. Este toata colectia Private Blend , stau separat de restul parfumurilor intr-un coltar din lemn, pe 3 etajere si arata ca rafturile unei farmacii de sec.19.
De obicei cand te apropii de colectia asta, apare si vanzatoarea gata sa-ti explice schema parfumului care te intereseaza, asa ca voi pleca si cu cartonasul parfumat si cu lectia invatata .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Bine Dana, am sa-l incerc. Este toata colectia Private Blend , stau separat de restul parfumurilor intr-un coltar din lemn, pe 3 etajere si arata ca rafturile unei farmacii de sec.19.
De obicei cand te apropii de colectia asta, apare si vanzatoarea gata sa-ti explice schema parfumului care te intereseaza, asa ca voi pleca si cu cartonasul parfumat si cu lectia invatata .

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

caut un citric persistent, am citit mai multe pareri despre escale a portofino si este comparat cu 4711, din ultimul am 2 sticle si nu mai vreau...

Mergi la inceput

Ce ziceti de Tom's ten ?

Mergi la inceput

Citind www.basenotes.net/threads/231640-Which-is-the-best-CITRUS-fragrance-%28for-men-or-unisex%29" target="_blank">Which is the best citrus fragrance , l-am intalnit destul de des pe Monsieur Balmain. L-ati mirosit?

Mergi la inceput

L-am gasit aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

neata, parfumatelor!
ce cuminti ati fost in weekend! n-am noutati parfumate, asa ca o sa va spun doar ca azi port: coco madmoazel, am dat ultimele pufe si cu siguranta am sa-l cumpar din nou, chiar daca e un parfum mainstream. Ah, by the way, daca s-a inteles despre mine ca dintr-o data am ceva cu parfumurile mainstream, pentru ca le-am facut 'de aprozar' tre' sa ma corectez, ca nu asta am intentionat. Ar fi o mare ipocrizie din partea mea, pentru ca am exclusiv parfumuri de aprozar (13 la numar, ptiu! ptiu! sa nu fie cu ghinion) si le iubesc pe toate foarte mult. Singura mea problema cu ele e ca prea le simt la fiecare colt de strada, cafenea, cinematograf and so on.

Ah, am si ceva noutati. Am mirosit oscar de la renta - volupte si mi-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Buna dimineata, parfumatelor! Rose, te-ai dezmeticit? Cum am ceva timp, iti trimit partea a doua de miresme.
Mi-a placut cum ai caracterizat Le Dix, deoarece e unul dintre preferatele mele. YR nu mai produce Orchidee, dar a reluat productia de Venise, care seamana cu primul. Produc din nou si Ispahan, dar reformulat; eu cunosc doar originalul si ai o mostra din el.

Abia astept recenziile tale... nici nu mai stiu ce ti-am pus si risc sa-ti pun dublu, dar sigur nu o sa te superi.

Mergi la inceput