Copil libertin?!Ce invata copilul meu?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Aha... uite, ca la asta nu m-am gindit. Dar ce-ar avea filmul impotriva credintei?

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Cu atit mai putin impotriva sufletului... Hai, ca am luat-o pe aratura, eu adica. Dar trebuie sa definim 'libertinismul' si sa-i punem limite, nu? Mi-e nu mi-e frica de arta, indiferent sub ce forma se manifesta ea. Mi-e frica de altele... impotriva carora nu se revolta nimeni.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

N-ai vrea sa stii cam ce ar avea credinta de zis impotriva filmului :)).

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Ba tocmai ca stiu foarte bine, dar nu le dau dreptate, gresesc! Facem o proba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
Ba tocmai ca stiu foarte bine, dar nu le dau dreptate, gresesc! Facem o proba?

Nu stiu daca neaparat gresesc, e vorba de limitele fiecaruia.
Prima data cand l-am vazut/auzit mi-a placut la nebunie. L-am ascultat dupa aia de cel putin 20 de ori.
Dupa cativa ani l-am gasit blasfemator, pur si simplu nu l-am putut vedea pana la capat, pentru ca acum vreo saptamana (dupa alti cativa ani trecuti adica) sa il gasesc intamplator pe un canal tv si sa-mi placa iar.

Nu cred ca ar trebui facuta o proba cu asa ceva :).

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Am glumit cu proba... Normal ca nu as face asa ceva, respect limitele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Nelia & accept ... fi-mea iubeste "Du hast" - e melodia ei preferata. Cand a auzit ca vine Rammstein in Romania mi-a zis "Exclus sa nu-mi iei bilet" . Deci, am fost la concert la Rammstein. Avea 7 ani jumatate, limita minima de admitere a copiilor fiind 7 ani.
Sa va zic cat de mult i-a placut? E drept ca si concertul a fost super - cel mai tare concert vazut de mine pana acum (si eu nu vroiam sa merg) . Plus ca a fost perfect ok, nimic din ce ma temeam eu (copil calcat in picioare de 30.000 de rockeri ) nu s-a intamplat.

Nah, daca aveti dubii, comparati-va cu noi, parinti dusi cu capul care duc copilul la Rammstein si li se pare si foarte firesc ca incepe sa dea din cap cand aude "du hast" .

Edit: Da, la concert au cantat si "pussy". Fi-mea a vazut in tunul de spuma doar ... un tun de spuma, n-a remarcat forma "speciala" . Plus ca nu stie engleza atat de bine incat sa inteleaga versurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Edit: Da, la concert au cantat si "pussy". Fi-mea a vazut in tunul de spuma doar ... un tun de spuma, n-a remarcat forma "speciala" . Plus ca nu stie engleza atat de bine incat sa inteleaga versurile.

Sorana si Monica (28.09.2002)

Mie mi se pare cam iresponsabil sa expui copilul chiar asa la orice pe motiv ca astea-s gusturile in familie, cu speranta ca oricum nu intelege exact ce intelegem noi.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

O simpla constatare, nu critic pe nimeni: Ce imi place mie forumul asta unde la un subiect se intrece lumea in link-uri la formatii cat mai hard-rock care plac copiilor si pe care le asculta cu parintii ( noi ascultam in masina doar rock, Linkin Park si nickelback sunt in top , tv-ul nu merge pe muzica decat f. f.f. rar si atunci pe VH1) si 2-3 randuri mai jos alti parinti (sau aceiesi uneori) explica ce ucigator de neuroni este 15-20 de minute de Baby Einstein sau Baby tv.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Mie mi se pare cam iresponsabil sa expui copilul chiar asa la orice pe motiv ca astea-s gusturile in familie, cu speranta ca oricum nu intelege exact ce intelegem noi.

Dar si daca ar intelege nu vad unde e problema. Chiar nu inteleg groaza asta de sexualitate. De fapt cred ca din fericire etapa este depasita de noile generatii, sexualitatea a revenit in forta in toate formele de exprimare artistica, inclusiv in teatru. Si ma bucur sa vad ca au inceput sa o exprime si barbatii, caci pana acum ai fi putut crede ca doar femeile sunt capabile de ea.

Mergi la inceput