Copil libertin?!Ce invata copilul meu?
Raspunsuri - Pagina 9
nelia spune:
Aha... uite, ca la asta nu m-am gindit. Dar ce-ar avea filmul impotriva credintei?
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
nelia spune:
Cu atit mai putin impotriva sufletului... Hai, ca am luat-o pe aratura, eu adica. Dar trebuie sa definim 'libertinismul' si sa-i punem limite, nu? Mi-e nu mi-e frica de arta, indiferent sub ce forma se manifesta ea. Mi-e frica de altele... impotriva carora nu se revolta nimeni.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
denizel spune:
N-ai vrea sa stii cam ce ar avea credinta de zis impotriva filmului :)).
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
nelia spune:
Ba tocmai ca stiu foarte bine, dar nu le dau dreptate, gresesc! Facem o proba?
denizel spune:
Citat: |
Ba tocmai ca stiu foarte bine, dar nu le dau dreptate, gresesc! Facem o proba? |
Nu stiu daca neaparat gresesc, e vorba de limitele fiecaruia.
Prima data cand l-am vazut/auzit mi-a placut la nebunie. L-am ascultat dupa aia de cel putin 20 de ori.
Dupa cativa ani l-am gasit blasfemator, pur si simplu nu l-am putut vedea pana la capat, pentru ca acum vreo saptamana (dupa alti cativa ani trecuti adica) sa il gasesc intamplator pe un canal tv si sa-mi placa iar.
Nu cred ca ar trebui facuta o proba cu asa ceva :).
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
nelia spune:
Am glumit cu proba... Normal ca nu as face asa ceva, respect limitele.
sorana spune:
Nelia & accept ... fi-mea iubeste "Du hast" - e melodia ei preferata. Cand a auzit ca vine Rammstein in Romania mi-a zis "Exclus sa nu-mi iei bilet" . Deci, am fost la concert la Rammstein. Avea 7 ani jumatate, limita minima de admitere a copiilor fiind 7 ani.
Sa va zic cat de mult i-a placut? E drept ca si concertul a fost super - cel mai tare concert vazut de mine pana acum (si eu nu vroiam sa merg) . Plus ca a fost perfect ok, nimic din ce ma temeam eu (copil calcat in picioare de 30.000 de rockeri ) nu s-a intamplat.
Nah, daca aveti dubii, comparati-va cu noi, parinti dusi cu capul care duc copilul la Rammstein si li se pare si foarte firesc ca incepe sa dea din cap cand aude "du hast" .
Edit: Da, la concert au cantat si "pussy". Fi-mea a vazut in tunul de spuma doar ... un tun de spuma, n-a remarcat forma "speciala" . Plus ca nu stie engleza atat de bine incat sa inteleaga versurile.
Androix spune:
citat din mesajul lui sorana Edit: Da, la concert au cantat si "pussy". Fi-mea a vazut in tunul de spuma doar ... un tun de spuma, n-a remarcat forma "speciala" . Plus ca nu stie engleza atat de bine incat sa inteleaga versurile. Sorana si Monica (28.09.2002) |
Mie mi se pare cam iresponsabil sa expui copilul chiar asa la orice pe motiv ca astea-s gusturile in familie, cu speranta ca oricum nu intelege exact ce intelegem noi.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Laura25 spune:
O simpla constatare, nu critic pe nimeni: Ce imi place mie forumul asta unde la un subiect se intrece lumea in link-uri la formatii cat mai hard-rock care plac copiilor si pe care le asculta cu parintii ( noi ascultam in masina doar rock, Linkin Park si nickelback sunt in top , tv-ul nu merge pe muzica decat f. f.f. rar si atunci pe VH1) si 2-3 randuri mai jos alti parinti (sau aceiesi uneori) explica ce ucigator de neuroni este 15-20 de minute de Baby Einstein sau Baby tv.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
accept92 spune:
citat din mesajul lui Androix Mie mi se pare cam iresponsabil sa expui copilul chiar asa la orice pe motiv ca astea-s gusturile in familie, cu speranta ca oricum nu intelege exact ce intelegem noi. |
Dar si daca ar intelege nu vad unde e problema. Chiar nu inteleg groaza asta de sexualitate. De fapt cred ca din fericire etapa este depasita de noile generatii, sexualitatea a revenit in forta in toate formele de exprimare artistica, inclusiv in teatru. Si ma bucur sa vad ca au inceput sa o exprime si barbatii, caci pana acum ai fi putut crede ca doar femeile sunt capabile de ea.